Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 158

Wątek: dieta 1000 kcal

Awatar bolestamarta
    bolestamarta jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Białystok
    Wpisy na blogu
    6

Domyślnie Odp: dieta 1000 kcal

Wiecie co... najgorzej jest mi utrzymać 1000kcal gdy jadę do rodziny. Polska kuchnia jest tłusta, smażona i bardzo wysoko kaloryczna.
    Ostatnio edytowane przez bolestamarta ; 13-05-2009 o 10:12
    2003 - 74 kg
    14.02.09 - 63,7 kg
    16.05.09 - 53,3 kg

Awatar bolestamarta
    bolestamarta jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Białystok
    Wpisy na blogu
    6

boozenko ja właściwie mój cel osiągnęłam, ale staram się go utrzymać

Kiedyś ważyłam 74kg przy 170cm. Ale to był efekt jojo po bardzo źle prowadzonej diecie... historia jest długa, a teraz ważę 55kg
    Ostatnio edytowane przez bolestamarta ; 13-05-2009 o 10:14
    2003 - 74 kg
    14.02.09 - 63,7 kg
    16.05.09 - 53,3 kg

Awatar boozenka
    boozenka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Co do wyjazdów to zgadzam się w 100%, dochodzą do tego jeszcze spotkania zakrapiane alkoholem, ja niby ostatnio stroniłam tzn nie piłam wcale i było ok.
    bolestamarta 8kg w 2,5m-ca to taki rozsądny wynik, gratuluję i sama chcaiłabym taki osiągnąć. Może zajrzysz do mnie na wątek i przeczytasz o moich pokonaniach (od tygodnia, gdy juz tak naprawdę jestem na 1000) i coś doradzisz/odradzisz zapraszam czym chata bogata
    Szczera sama ze sobą
    Przejechałam ROWEREM GRANICE POLSKI 3582km

Awatar powoliznikajaca
    powoliznikajaca jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Krosno

O tak imprezy rodzinne są najgorsze ;/ przeważnie niszcząć silne postanowienie i jest to zakała dla każdego kto się odchudza ;/
    Ja nawet w sobotę będąc w domu zanim podliczyłam wiedziałam że naprawdę niewiele zjadłam, a jak się okazało było 1200 kcal także, co mówić o imprezach rodzinnych jak tam jest tak tłusto i naprawdę kalorycznie a w domu można sobie samemu wybrać coś mniej kalorycznego i tłustego Ciężko ciężko..
    Raz mi się udało na imprezie rodzinnej nie jest nic na słodko, jedynie sałatkę warzywną. Ale to jeden raz w życiu..
    3 LATA TEMU:

TERAZ:

Awatar lebioda
    lebioda jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

calkowicie się zgadzam, dzisiaj mijają 2 miesiące od kiedy zaczełam 1000kalorii i jest o 10kg mniej, czuję się super i nie mam kompletnie poczucia że będąc na diecie moje życie jest tragiczne ;-)) co przy radykalnych dietach kiedy musisz jeść konkretne rzeczy i ilości (czy tego chcesz czy nie) dosyć często się czuje - wiem bo też probowalam.
    pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny!

Awatar boozenka
    boozenka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Ja póki co też się super czuję, jestem ciągle najedzona, ogólnie na plus, mam 2,5kg mniej w prawie 2 tygodnie, mam nadzieję, że dalej też tak pójdzie.
    Pozdrawiam serdecznie!
    Szczera sama ze sobą
    Przejechałam ROWEREM GRANICE POLSKI 3582km

LittleButterfly Guest

Zazdroszcze optymizmu i sukcesów!
    Ja juz od dawna staram się byc na diecie 1000 kcal a czasem nawet wychodziło tego 800 kcal. Niestety przyszły problemy które zaczełam 'zajadac' i tak wpadłam w tzw. kompulsywne jedzenie, które nie raz doprowadzało do łez i wstydu.

Moge sie jednak podzielic doswiadczeniem ze na takiej diecie chudłam jakies 0.5 kg/tydzien. Na poczatku troche szybciej, pozniej gdy mój metabolizm zwolnił chudłam coraz mniej az można powiedziec ze stanęłam w miejscu. Potem jadlam wiecej i nie tyłam, moze 1 kg wiecej przybyło

Jesli chodzi o imprezy rodzinne musicie sie nauczyc kontrolwac same siebie. Wierzcie mi czasem lepiej po prostu zjesc wiecej ale nie starac sie taki spotkan unikac bo samotnosc do niczego dobrego nie prowadzi :P

Mnie spotkało ostatnio cos miłego: na weselu ciasta ustawione były nie na stołach zeby kusic oczy tylko na osobnej ławie wraz z kawa i herbata!!! Co wiecej stało to daleko ode mnie! uffff to mnie uratowało!

Zycze powodzenia!
    Trwam z wami!

Awatar slimfigura
    slimfigura jest nieaktywny Nowy na forum

Wink Odp: dieta 1000 kcal

Hej

Jak już dojdziesz do celu to jedna podstawowa i cenna rada:
    UWAŻAJ NA EFEKT JO-JO
    Postaraj się wytrzymać napady głodu, bo po zakończeniu tej diety łatwo o nadrobienie kilogramów. Ale schudłaś już tak dużo więc na pewno masz bardzo silną wole i uda Ci się zachować wagę!
    Pozdrawiam

Awatar chanah
    chanah jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Talking Odp: dieta 1000 kcal

Witam serdecznie, ja również jestem na diecie 1000 kcal. Nie będę tutaj pisał szczegółów - zapraszam co mojego dziennika (szkoda sie powtarzać).

Znów na diecie nareszcie powrót - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Dodam tylko, że czuję się świetnie na tej diecie, ale faktycznie na jo-jo trzeba uważać wychodząc z diety (ja niestety tego nie umiałam zrobić i trochu przytyłam).

Pozdrawiam i przesyłam buziaki

Awatar sanoria
    sanoria jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Pułtusk

Smile Odp: dieta 1000 kcal

Witajcie, ja tez stosuje dietę 1000 kalorii, sprawdzona jak dla mnie bo kiedys dzieki niej schudłam 20 kg w 2 mce po roku efekt jojo, efekt do przewidzenia bo wtedy szybko chudłam,zaciskalam pasa do nawet 700- 800kalorii ale teraz prowadze zdrową diete i jak na ponad 2 tygodnie schudłam 4 kg.Im happy pozdrowionka

Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów