Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 158

Wątek: dieta 1000 kcal

LillyButterfly Guest

Domyślnie Odp: dieta 1000 kcal

Od wczoraj mam diete 1000 kcal i jak na razie niezle idzie Juz ja wczesniej stosowała tyle ze to było dawno a potem zaczełam oszukiwac i przyszło jojo.

Napiszcie dziewczyny czego wam najbardziej brakuje w diecie? z czego najbardziej musiałyscie zrezygnowac?

Bo ja jestem uzalezniona od słodyczy... wytrzymam dwa trzy dni ale potem strasznie mnie ciagnie do cistek albo wafelków...

Awatar eeweelka
    eeweelka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Unhappy Odp: dieta 1000 kcal

czesc, dwa lata temu tez stosowałam dietę 1000kcal i w ciągu 4miesiecy schudłam ponad 20kg. Niestety po dwóch latach ważę nadal tyle samo a nawet więcej. Przez pierwsze miesiące jadłam niewiele więcej góra 500kcal. Przez 1,5 roku nie jadłam w ogóle słodyczy i smażonego, ale i tak tyłam bo zaczęłam jeść więcej pieczywa i wędlin (nie drobiowych). Studiuje technologię żywności i żywienie człowieka niby wiem jak się odżywiać itp., ale gorzej jest to zastosować w praktyce.

truskawka2009 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Hej wszystkim zainteresowanym D1100
    byłam na diecie 1100 6 miesięcy
    schudłam 22,5 kg
    przytyłam po 3 miesiącach bycia na diecie 1800
    teraz te 5 kg znów chcę zrzucić będąc na 1100 ale nie mam już tyle konsekwencji w sobie
    chętnie odpowiem na pytania

mogę powiedzieć tylko, że nie istnieje efekt jo jo ale istnieje walka ze zmianą nawyków żywieniowych!!!

Awatar lebioda
    lebioda jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

ja jestem na tej diecie od 19 marca i mam o 13 kilo mniej i nadal walczę żeby jeszcze chudnąć i oczyścić sobie organizm. Wiem że to nie tylko dieta, tylko czas zmiany nawyków żywieniowych i że z tymi nowymi - dobrymi muszę zostać na długo jeśli chcę aby waga się utrzymała i nie dopadł mnie efekt jojo.
    Zdaję sobie sprawę z tego że jesli się ma tendencje do tycia - a ja mam, to można zapomnieć o pizzy frytkach i tego typu rzeczach i trzeba dozgonnie postawić na naturalne, chude produkty + warzywa i owoce. Nie ma mocnych na fast foody i slodycze - jeśli robimy sobie śmietnik z organizmu to zaczynamy wyglądać i czuć się fatalnie - tak jest z resztą ze wszystkim - jeśli nie dbamy o nasz dom to zarasta brudem i mieszkamy w śmietnisku.
    Zastanawiam się dlaczego tak łatwo dbamy o fajne ubrania, buty i kosmetyki i byle czego nie używamy a odpuszczamy sobie jeśli chodzi o nasz organizm. Ja też się pod tym podpisuję bo wiele razy sobie mowiłam " ten ostatni raz" jem cheeseburgera i frytki z mcdonaldsa albo kfc chociaż wiem jaki smród starego tłuszczu wydobywał się z zaplecza restauracji. Teraz sobie to wszystko przypominam i mnie wzdryga. Myślę że trzeba przyjąć zdrowy eko styl życia jeśli nie chcemy skończyć jako schorowane grubasy.

Awatar eeweelka
    Mieszka w
    Katowice

Jak się nie zmieni nawyków żywieniowych to będzie efekt jo-jo proste.

"Would you tell me how could it be any better than this..."

Awatar eeweelka
    Mieszka w
    Katowice

Niestety jest ciężko, a najgorsze jest to, że niektórzy opychają się do woli i nie tyją. Ja niestety mam genetycznie uwarunkowane problemy z waga, a do tego problemy zdrowotne(hormonalne).

Mieszka w
    Kraków

ja ciągle walczę z chęcią do węglowodanów
    marzą mi się drożdżówki z serem i pierogi z serem
    uwielbiam słodycze
    niestety jak tylko mam dużo stres lub jest mi smutno do zajadam się slodyczami
    z tego mi się biorą te 5 kg

Awatar eeweelka
    Mieszka w
    Katowice

nio niestety jedzenie drożdżówek z serem i pierogów z serem raczej dobrze nie wpływa... dla mnie najwiekszą zmorą gdy byłam na diecie był sernik, ale jakos dawałam rade i go nie jadłam a teraz eh...

Mieszka w
    Kraków

na szczęście tylko mi się chcę
    nie kupuję ani drożdżówek ani pierogów
    a jak mi się b chce słodkiego to jem albo Słodka Chwilla albo budyń zwykły połowa 17 g proszku zrobiona z 200 ml mleka 0,5% i słodzikiem - i jest super taka porcja tylko 107 kcal

Mieszka w
    Kraków

mi już zbrzydło strasznie i tuńczyk w sosie własnym i jajka i pierś z kurczaka i twaróg chudy
    ale trzymam się jakoś
    w ciągu minionego roku jadłam 2 kiełbasy z grilla - to były najtłustsze rzeczy jakie jadłam:P

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów