Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 63

Wątek: ile mozna schudnąć na diecie 1000?

Awatar szpileczka20
    szpileczka20 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mszana Dolna

Domyślnie Odp: ile mozna schudnąć na diecie 1000?

Jeśli się pilnuje naprawdę to można naprawdę dużo schudnąć.Ja od początku stycznia 9kg w dół.ostatnio waga stała jak zaklęta przez 2 tyg ale już 200g mniej pokazała w tym tygodniuwięc dietkujemy się dalej, ale juz bardzo powoli zwiększając kaloryczność posiłków.

Awatar bemolka
    bemolka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    marki

Szpilka... przy twojej wadze chudniecie to juz naprawde ogromny sukces ))
    gratuluje...

)

3 list 2009 waga 132 - 15 marca 2010 waga 112,5kg.. walczę dalej tym razem 1000 cal.
    Gdzie mnie znaleść? Zadomowiłam się tu Ratunku,chyba wchłaniam cząsteczki tłuszczu całą powierzchnią ciała!Przyjmiecie NOWĄ? - Grupy Wsparcia Dieta.pl (bo razem raźniej)

madalenap13 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bochnia

Smile Odp: ile mozna schudnąć na diecie 1000?

Cześć! Ja w ciągu 5 tygodni schudłam 5,4 kg. Bez ćwiczeń i sportu. Po dwóch tygodniach waga również sie nie zmieniała przez około 1,5 tygodnia. Teraz codziennie jakieś 300 gramów mniej. Pozdrawiam i życzę sukcesów!!!

kaha123 jest nieaktywny Nowy na forum

Witam koleżanki. Ja kilka lat temu pięknie schudłam na diecie 1000 kcal, dobrze się czułam, regularnie ćwiczyłam. Jednak go osiąnełam wymarzoną wagę i figurę zaczełam sie opychać i dopadł mnie efekt jojo. Teraz od lat walczę ze swoją wagą, na przemian odchudzam się a potem potem poddaje. Postanowiłam, ze teraz wróce do diety 1000kcal, tylko wydaje mi się, że potem już należy na stałe zmienić nawyki żywieniowe i już jeść po 1000-1200 kcal. Pozdrawiam i życzę powodzenia KAsia

achatinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

kaha123-schudnąć to pikuś.Ale utrzymać wagę-to jest sztuka.Nie musisz się do końca życia katować dietą 1000 kalorii-na dłuższą metę to niezdrowe.Schudłaś kiedyś i pomyślałaś-teraz mogę jeść wszystko-to mit.Możesz jeść normalnie ale się nie objadać.Już stale trzeba się pilnować,ważyć a jeśli waga pójdzie w górę-reagować.Trzeba się po odchudzaniu zdrowo odżywiać,jeść regularnie odpowiednie porcje.Przestrzegać zasady-nie jem po 18tej lub 19tej....Unikać tego co złe-czyli tłuszczu,słodyczy.....Wagę można utrzymać-ale trzeba tego chcieć.

monik18 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Witam a ja jestem drugi tydzień na diecie 1000 kcal i 4,3 kg mniej!!!! bez morderczych cwiczen ale w ciagu dnia dosc duzzo chodze... strasznie sie zdziwilam wchodzac na wage i troche przestraszylam ale mimo wszystko to bardzo motywuje aaa a dzisiaj bylam pierwszy raz na pilates i sstrrrasznie mi sie podobalo wiec bede to kontynuowac

Pozdrawiam i życze samych sukcesow trzymam kciuki za Was! tyle juz zrzucilysmy ze bez sensu zmarnowac tyle cierpien przez nędznego fast-fooda!

Awatar rexio28
    rexio28 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    rybnik

Wink Odp: ile mozna schudnąć na diecie 1000?

schudniesz tyle ile diete pociagniesz.czym dluzej tym wiecej ale nie warto wraca potem , wiem z doswiadczenia..teraz jem wiecej ale sport uprawiam regularnie i zroznicowanie, wszyskiego po trochu i dziala

monik18 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

A mam pytanie. Na jakiej zasadzie to powraca? czy z nie dbania o to co sie je po diecie(jakeis słodycze itd.) czy poprostu powaraca tak sobie ?:P Moim zdaniem dieta 1000 kcal jest super bo mozna dosc szybko uzyskac wymarzona sylwetke a jezeli bedzie sie przestrzegac pewnych reguł to waga nie powroci!(np. do 2000 kcal. i zdrowo)

achatinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Samo z siebie nigdy jojo nie wróci.Ale jeśli jesz małokalorycznie a potem nagle zaczniesz jeść normalnie-można się tego spodziewać.Tak samo jak zaczniesz jeść słodycze itp.Dlatego najlepsza dieta to taka dieta przy której jesz normalnie.Bo na końcu drogi nic praktycznie nie zmieniasz...a jeśli teraz jesteś za gruba to przy normalnej diecie w końcu kiedyś przestaniesz chudnąć.Bo organizm swoje dostaje przecież.Dieta 1000 kalorii to u młodych prawie 1/3 tego co zjeść powinni.U dorosłych to nieco mniej niż połowa...mam tabelę ile powinno się kalorii spożywać.Jeśli chcesz zdrowo schudnąć,wprawdzie expertem nie jestem,ale powinnaś jeśli już chcesz jeść mniej kalorii to zejść nie za wiele od granicy...Szkoda potem to stracić.Ja jestem wciąż bardzo gruba.Jem normalnie,zdrowo,kalorii nie liczę.Jem nieznacznie mniej niż powinnam (ilościowo),wybieram zdrowe produkty,ograniczyłam mocno tłuszcz i cukier i chudnę średnio kilogram na tydzień.I tym sposobem jojo nie powinno mi grozić.Do tego ćwiczenia,z których gdy dojdę do swojej wagi-będę mogła częściowo zrezygnować.Wtedy będe ćwiczyć po to aby utrzymać kondycję.A moja dieta pozostanie praktycznie taka sama.....

Awatar sarahaha
    sarahaha jest nieaktywny Nowy na forum

Wszystko zależy od wagi ale średnio traci się ok 1-2 kg tyg. Najlepiej nie przesadzać i dużo ćwiczyć to wytrzymasz dłużej niz gdybyś miała się głodzić. Dla mnie to najlesza dieta, POLECAM!!!
    Saraa

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów