Strona 51 z 51 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51
Pokaż wyniki od 501 do 503 z 503
Like Tree248Lubią to

Wątek: Optymalne Optymistki

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Optymalne Optymistki

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Jutro bladym switem jedziemy wiec tylko dzis jest mozliwy kontakt-ale latam jak kot z pecherzem - mam tysiac spraw do zalatwienia przed wyjazdem...
    Kasiu odpisałam , że o parzystych godzinach 12, 14 będę przy stacjonarnym telefonie, mogę się postarać być o każdej pełnej godzinie 11,12,13,14,15.Ale to praca i różnie może być.W razie czego trzymam kciuki za twój urlop, będzie mi ciebie i was zlotowiczek brakowało.

Awatar malenq
    malenq jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    mam pytanie do Malengu(może wpadnie podczytać OO)
    Dzień doberek wpadam, czytam i rozmyślam...

300 gram fistaszków (na wagę) obieram, prażę przez chwilkę na suchej patelni - uważam, żeby nie spalić (czas to dosłownie chwilka, poznasz po roznoszącym się cudownym zapachu studzę - wrzucam do foliowej torebki i walę wałkiem aby nieco rozdrobnić, kolejnie wrzucam partiami do miksera z nożykami, aby urządzonka nie przegrzać - i tak miksuję do powstania lejącej się konsystencji - orzeszki puszczą olej i masa zrobi się gładka taką masę przekładam do miseczki i dodaję soli do smaku - mieszam, na koniec do słoiczka i do szafki - nie trzymam w lodówce!!! ps. jak masa wyda się za sucha (czasami tak bywa, od orzechów zależy) to kapkę/łyżeczkę oleju kokosowego lub innego) Mniam, mniam, mniam po prostu pycha ja może nie z oopsisami, ale też z placuszkami jem... mąkę kokosową dodaję do naleśników...a z orzechów włoskich nigdy nie widziałam......

Pozdrawiam smacznie:-) a zaczynającym urlop miłego odpoczynku i pogody życzę:-)

ps. innych nie urlopującym się również pogody i smacznego weekendu

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 51 z 51 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51

Uprawnienia umieszczania postów