Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 74
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dieta pudełkowa

Awatar Kruszynka2011
    Kruszynka2011 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta pudełkowa

Wiem że trzeba się nieco napracować i przemyśleć jakie dania sobie zrobić ,ale ja wolę taki sposób .
    Catering jest drogi ,patrząc w cenniki żeby znaleźć za 50 zł dzienną stawkę wyżywieniową to trzeba się naszukać .
    A jeszcze to daje średnio 1500zł miesięcznie ,jak dla mnie to bardzo duża kwota.
    Wybieram samodzielne szykowanie jedzenia.
    Zdecydowałam się na dietę od dietetyka ,jadłospis jest w miarę prosty dostosowany do mnie i nie jest pracochłonny .
    wszystko sobie szykuje wieczorem na dzień następny.
    Kosztuje mnie to około 400-500zł miesięcznie ,czyli około13-16zł dziennie .

1-cel 140>>2-cel 130>>3-cel 125>>4-cel 120>>5-cel 115
    28-tydzień diety

Domek- Wielka Baba

ewa-milczarek jest nieaktywny Nowy na forum

Catering dietetyczny być może nie jest najtańszą opcją, ale niezwykle komfortową. Ja na przykład ze względu na pracę nie mogłabym sobie pozwolić na przygotowywanie codziennie innych posiłków w domu. A tu dostajemy gotowe, zdrowe i dietetyczne jedzenie każdego dnia. Spokojnie mogę polecić firmę Lily on Diet ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]), z usług której korzystam już od ponad pół roku. Jedzenie jest naprawdę smaczne (są rzeczy których nigdy nie lubiłam i niestety chyba nie polubię) i wygląda apetycznie, a jak wiadomo jemy oczami. Wielkość posiłków zależy od diety, którą zamawiasz. Korzystam z diety 2000 kcal i mogę śmiało powiedzieć, że nie chodzę głodna. Jeśli chodzi o dowóz w Lily, to codzienne posiłki są one przywożone do mnie do domu. Mogę z czystym sumieniem polecić tę dietę pudełkową wszystkim z Warszawy i Łodzi.

Awatar Mossna
    Mossna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Według mnie dieta pudełkowa to całkiem niezły sposób dla zapracowanych - można w ten sposób odżywiać się właściwie o tym nie myśląc. Ja mam tylko pytanie, czy można taką*dietę wzbogacić*za pomocą kawy lub herbaty? Nie wyobrażam sobie życia bez ciepłych napojów. Tym bardziej, że herbata czerwona bardzo często wymieniana jest jako wspomagająca odchudzanie. Jeżeli to ma jakieś znaczenie to kupuję ze sklepu Szlachetny Smak, mają wysokiej jakości susz, a nie jakieś sklepowe.

ona555 jest nieaktywny Nowy na forum

Koleżanka była na diecie pudełkowej i była nawet zadowolona ja natomiast spróbowałam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i nie żałuję, bo udało mi się pozbyć 8 kg

Madzialena19831 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja sama od dwóch miesięcy jestem na diecie pudełkowej i również jestem zadowolona. Jedzenie z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest naprawdę smaczne, a w połączeniu z ćwiczeniami daje rewelacyjne efekty.

tequlia jest nieaktywny Nowy na forum

Ja sobie też zamówiłam pudełka na 2 tyg, po raz drugi ta sama firma. Teraz wybrałam opcję z weekendem i dostałam dziś podwójną porcję takich samych posiłków na sobotę i niedzielę... Trochę słabo

Myx
    Myx jest nieaktywny Nowy na forum

Ogólnie świetny pomysł, ale według mnie trochę jednak drogo wychodzi taka dieta. Jeżeli ktoś jednak ma pieniądze i go stać to czemu nie spróbować?

miariczak2 jest nieaktywny Nowy na forum

Według mnie taki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to świetna opcja. Zawsze miałem problem z regularnym posiłkiem, teraz jest regularny + zbilansowany. Samopoczucie od razu +100

kluska771 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kielce

Nie mam jakoś przekonania, co do tej diety. Boje się efektu jojo. Osobiście pilnuję się sama i jako tako mi to idzie, ale gdybym już miała przejść na dietę to poszłabym w pierwszej kolejności [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].

Aanna1976 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez kluska771 Zobacz posta
    Nie mam jakoś przekonania, co do tej diety. Boje się efektu jojo. Osobiście pilnuję się sama i jako tako mi to idzie, ale gdybym już miała przejść na dietę to poszłabym w pierwszej kolejności [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
    Ja też nie jestem przekonana do tych pudełkowych diet. chyba będę musia

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów