2Lubią to
-
Odp: Dieta pudełkowa
Ja korzystam z diety pudełkowej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak masz wyliczone kalorie to takie rozwiązanie nie jest złe, oczywiście jeśli ambitnie chcesz podejść np do redukcji. Ważna w temacie jest konsekwencja w działaniach dlatego jeśli ktoś to za Ciebie zrobi a ty mu Płacisz,,, to odpowiednią dietę będziesz mieć zapewnioną codziennie.
Oczywiście dobrze też jest coś ćwiczyć
-
Oprócz diety przydałyby się suplementy, ja np. ostatnio odkryłam super sklep [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i tam zamówiłam dla siebie suplementy i inne rzeczy
-
Moim faworytem jeżeli chodzi o catering dietetyczny jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Smaczne jedzonko i zdrowe. W dodatku z dowozem do domu co daje nam możliwośc zaoszczędzenia czasu na gotowanie
-
Witam ja zastanawiam się nad caterigniem z tej firmy ? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Korzysta ktos? Jakie macie opinnie?
Ostatnio edytowane przez MateuszW91 ; 21-02-2019 o 23:46
-
Ja po wielu cateringach wybrałam Diet4u, smaczne, doprawione jedzenie. Dostawy na czas. Kontakt z właścicielami na najwyższym poziomie. Pomagają przede wszystkim dobrać odpowiednią dla naszego organizmu dietę, zawsze zbierane są na początku informacje o naszym stanie zdrowia i upodobaniach. Dla mnie nie ma lepszego!
-
Jesli by ktoś potrzebował dobrego cateringu w trojmiescie to polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
każdy mówi,że drogo drogo... a gdyby tak policzyć sobie właśnie jedzenie kupowane na super wymysle diety, nie mówie tu o kurczak, ryżz i codziennie ... + czas i rachunki... wielka różnica nie wychodzi
Też się długo zastanawiałam ale mówie... spróbuję.. i co? wygoda jak diabli
ja akurat skusiłam sie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] cenowo spoko i najważniejsze smacznie
-
Ja korzystam z Optimal Fit w Krakowie. Według mnie diety pudelkowa są warte swojej ceny. Posiłki są smaczne i zróżnicowane. Naprawdę da się nimi najeść udało mi sie już zrzucić kilka kilogramów dzięki temu.
-
Można znaleźć cateringi w naprawdę dobrej cenie, zawsze jest troszkę drożej niż jakby się samemu gotowało, ale wiadomo, zrobią i podstawią pod drzwi, za to też trzeba zapłacić!! Ja jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu kto nie ma czasu gotować albo po prostu nie lubi ) Jak ktoś chciałby sobie poszukać czegoś w dobrej cenie to polecam tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], ja z tego korzystałam i wyszukałam dwa cateringi idealne dla mnie
-
Ej, ja w Skawinie mieszkam i też mi dowożą Optimal Fit, koleżanka mieszka nawet w Wieliczce i dowożą nawet tam – więc nie tylko w Krakowie
Uprawnienia umieszczania postów