Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 74
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dieta pudełkowa

Dietky88 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta pudełkowa

Ja korzystam z diety pudełkowej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Jak masz wyliczone kalorie to takie rozwiązanie nie jest złe, oczywiście jeśli ambitnie chcesz podejść np do redukcji. Ważna w temacie jest konsekwencja w działaniach dlatego jeśli ktoś to za Ciebie zrobi a ty mu Płacisz,,, to odpowiednią dietę będziesz mieć zapewnioną codziennie.
    Oczywiście dobrze też jest coś ćwiczyć

kamila287 jest nieaktywny Nowy na forum

Oprócz diety przydałyby się suplementy, ja np. ostatnio odkryłam super sklep [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i tam zamówiłam dla siebie suplementy i inne rzeczy

duff231 jest nieaktywny Nowy na forum

Moim faworytem jeżeli chodzi o catering dietetyczny jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Smaczne jedzonko i zdrowe. W dodatku z dowozem do domu co daje nam możliwośc zaoszczędzenia czasu na gotowanie

MateuszW91 jest nieaktywny Nowy na forum

Witam ja zastanawiam się nad caterigniem z tej firmy ? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Korzysta ktos? Jakie macie opinnie?
    Ostatnio edytowane przez MateuszW91 ; 21-02-2019 o 23:46

Karolin jest nieaktywny Nowy na forum

Ja po wielu cateringach wybrałam Diet4u, smaczne, doprawione jedzenie. Dostawy na czas. Kontakt z właścicielami na najwyższym poziomie. Pomagają przede wszystkim dobrać odpowiednią dla naszego organizmu dietę, zawsze zbierane są na początku informacje o naszym stanie zdrowia i upodobaniach. Dla mnie nie ma lepszego!

MateuszW91 jest nieaktywny Nowy na forum

Jesli by ktoś potrzebował dobrego cateringu w trojmiescie to polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

madzialenka666 jest nieaktywny Nowy na forum

każdy mówi,że drogo drogo... a gdyby tak policzyć sobie właśnie jedzenie kupowane na super wymysle diety, nie mówie tu o kurczak, ryżz i codziennie ... + czas i rachunki... wielka różnica nie wychodzi
    Też się długo zastanawiałam ale mówie... spróbuję.. i co? wygoda jak diabli
    ja akurat skusiłam sie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] cenowo spoko i najważniejsze smacznie

zdrowaaga jest nieaktywny Nowy na forum

Ja korzystam z Optimal Fit w Krakowie. Według mnie diety pudelkowa są warte swojej ceny. Posiłki są smaczne i zróżnicowane. Naprawdę da się nimi najeść udało mi sie już zrzucić kilka kilogramów dzięki temu.

martynka765123 jest nieaktywny Nowy na forum

Można znaleźć cateringi w naprawdę dobrej cenie, zawsze jest troszkę drożej niż jakby się samemu gotowało, ale wiadomo, zrobią i podstawią pod drzwi, za to też trzeba zapłacić!! Ja jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu kto nie ma czasu gotować albo po prostu nie lubi ) Jak ktoś chciałby sobie poszukać czegoś w dobrej cenie to polecam tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], ja z tego korzystałam i wyszukałam dwa cateringi idealne dla mnie

Czilli jest nieaktywny Nowy na forum

Ej, ja w Skawinie mieszkam i też mi dowożą Optimal Fit, koleżanka mieszka nawet w Wieliczce i dowożą nawet tam – więc nie tylko w Krakowie

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów