Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 74
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dieta pudełkowa

ZuzkaJa jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta pudełkowa

Dużo pracuję a przez siedzący tryb życia niestety zaczęło mi przybywać kilogramów. Skusiłam się na polecony mi przez znajomą catering [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i wybrałam dietę fit 1500 kcal. Udało mi się schudnąć 10 kg na pudełkach, jedzenie było bardzo urozmaicane i fajnie doprawiane, a przede wszystkim sycące, nie czułam potrzeby podjadania między posiłkami. Cenowo też taki catering wychodzi dobrze, bo dziennie wydawałam praktycznie tyle samo, co za 5 dań, które robilibyśmy samodzielnie.

martynka765123 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez ZuzkaJa Zobacz posta
    Dużo pracuję a przez siedzący tryb życia niestety zaczęło mi przybywać kilogramów. Skusiłam się na polecony mi przez znajomą catering [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i wybrałam dietę fit 1500 kcal. Udało mi się schudnąć 10 kg na pudełkach, jedzenie było bardzo urozmaicane i fajnie doprawiane, a przede wszystkim sycące, nie czułam potrzeby podjadania między posiłkami. Cenowo też taki catering wychodzi dobrze, bo dziennie wydawałam praktycznie tyle samo, co za 5 dań, które robilibyśmy samodzielnie.
    Polecam sobie wypróbować też inne cateringi, dla odmiany Też się zgodzę z tym, że wcale tak drogo nie wychodzi catering jak sie podliczy swoje codzienne wydatki i grzeszki spożywcze Można znaleźć naprawdę korzystne oferty, ja sobie zawsze szukam na stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Moja ulubiona wyszukiwarka, wszystko w jednym miejscu i sobie można wybierać czy dieta wege, czy bez laktozy.. Super jest )

wisniewska_lila jest nieaktywny Nowy na forum

Korzystałam z diety detox od SuviBox - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i zdecydowanie mogę powiedzieć, że tę konkretną dietę sobie chwalę.

Bator jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Ja korzystam z kateringu firmy Miód Malina [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Jedzenie jest bardzo smaczne, ja tak dobrze nie gotuję Fajnie przygotowane, ładnie podane, opisane. Mi to bardzo odpowiada, zyskałam dużo wolnego czasu, nawet nie wiedziałam ile wcześniej godzin spędzałam na zakupach i przygotowywaniu jedzenia.

Arowana14 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Konin

Mam znajomych, którzy na diecie bardzo cenią sobie katering dietetyczny. Można sprawdzić np. ten [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] To zbilansowane i zdrowe posiłki, dopasowane do diety i wymagań konkretnej osoby. Można skorzystać z konsultacji z dietetykiem. Dieta jest bardzo zróżnicowana a posiłki po prostu smaczne, o bardzo wyrazistym smaku.

martynka765123 jest nieaktywny Nowy na forum

Po studiach zaczęłam pracę na pełen etat, dużo pracy dodatkowej w domu, jadłam tragicznie i nieregularnie. Mama zamówiła mi pierwszy catering i jestem zachwycona!! Zamawiam teraz regularnie z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Polecam każdemu kto nie ma czasu na gotowanie!

gabryska88 jest nieaktywny Nowy na forum

Przetestowałam już wiele diet, ale jedna z nich wyróżniała się dbałością o każdy posiłek. Nigdy nie wytrzymałabym na monotonnej diecie. Dzięki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] pokochałem dietę pudełkową. Oszczędzam czas, jem smacznie i zdrowo. Moja sylwetka nabiera wymarzonych kształtów. Czego chcieć więcej?

korba23 jest nieaktywny Nowy na forum

Zamówiłam sobie na próbę zestaw testowy z Pomelo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , słyszałam o tym cateringu od swojego trenera personalnego, mówi że jest to idealnie zbilansowane jedzenie i można wybierać z wielu różnych diet

Luckaa jest nieaktywny Nowy na forum

ja np dodatkowo sobie piję soki sportfood bo sa pożywne i smaczne dość. no i fajnie sycą jak człowiek jest głodny. i tak wlasnie jestem w stanie zachować deficyt kcal

Madi858 jest nieaktywny Nowy na forum

Dieta pudełkowa to super sprawa, sama od niedawna korzystam z cud i miód i jestem zadowolona Mają bardzo smaczne jedzonko i profesjonalne podejście do klienta

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów