Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 6 7 8
Pokaż wyniki od 71 do 74 z 74
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dieta pudełkowa

ulkaa jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta pudełkowa

A może Warszawski WIkt? Jestem na diecie redukcyjnej od nich i waga mi bardzo ładnie spada. Dania są różnorodne, dobrze doprawione i sycące. Naprawde nie mam sie do czego przyczepić.

matylda_ jest nieaktywny Nowy na forum

Ja mam Nice To Fit You, dowożą w Warszawie i w wielu innych miastach, na stronie jest mapka: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ogólnie jedzenie bardzo smaczne i duzy wybór

kuled jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez sakiewkamarek Zobacz posta
    Witajcie, tak jak w tytule tematu, postanowiłem zacząć korzystać z usługi firmy cateringowej - coś takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Pytania skierowane są głównie do osób, które korzystały z takich usług. To co chciałbym wiedzieć: czy te posiłki są smaczne, czy można się nimi najeść, jak wyglądają sprawy organizacyjne z tym dowozem. Z góry dziękuję za wszelkie porady i uwagi Pewnie niektórzy pomyślą, że leń, rozumiem, jednak znając swój tryb dnia, wiem że nie znajdę czasu i ochoty, aby tak codziennie myśleć, planować, przygotowywać posiłki. Tak czy siak, będę wdzięczny za wszelkie komentarze. Pozdrawiam
    Korzystam jedynie z diety NTFY. Nie jest najtańszą opcją ale nigdy się nie zawiodłam na produkcie. Wolę zapłacić więcej i mieć pewność że produkty są świeże a jedzenie smaczne i zbalansowane. Super że mają opcję 5% zniżki za polecenie więc ze znajomymi sobie wysyłamy kody. Podsyłam tutaj kod jakby ktoś chciał spróbować, można zamówić nawet na 1 dzień na próbę. A kod można używać w nieskończoność!!

KOD RABATOWY: kul107648

Smacznego

Pelciak jest nieaktywny Nowy na forum

W okolicach Bielska Białej polecić mogę znakomity catering dietetyczny Fit Projekt, znakomicie zbilansowaną dieta, ciekawe posiłki, nie nudzą się, i bardzo bardzo smakują [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 6 7 8

Uprawnienia umieszczania postów