Sam korzystam z cateringu dietetycznego, poniewaz moim zdaniem jest to rozwiązanie doskonałe.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sam korzystam z cateringu dietetycznego, poniewaz moim zdaniem jest to rozwiązanie doskonałe.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja się nie mogłam przekonać na początku do diety pudełkowej ale ze względu na brak czasu na przygotowywanie posiłków w końcu się zdecydowałam. Od ponad miesiąca jestem na diecie sport z Caterino.pl i muszę powiedzieć że to świetne rozwiązanie. Schudłam 3 kg , czuję się super, jedzenie mi bardzo smakuje i w ciągu dnia w zupełności wystarcza mi to co przychodzi na cały dzień. Polecam
Sama będę musiała czegoś dla siebie poszukać, bo mi się po pandemii boczki ostały...
Super rozwiązanie bardzo wygodne szczególnie jak nie ma się czasu na przyrządzanie posiłków w ciągu dnia. Nie dawno zmieniłam catering i zamawiam standard z Caterino.pl bo na wcześniejszym byłam trochę głodnaten jest w sam raz dla mnie
Witam,a co sądzicie o dietach pudełkowych? Chętnie poznam wasze opinie, zalezy mi na tym,by wybrac opcje wege. Czy uważacie,że to dobrym pomysl ? Nie mam czasu na gotowanie, ponieważ mam małe dzieci,pracuję i cały czas jestem w biegu. Do tego treningi. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Co myslicie o tym? Cieszę sie,że są dostępni w niewielkich miastach.
Ja zamawiam dietę pudełkowa, polecam Fit Projekt . Dostarczają w okolicach Bielska Białej,znakomite jedzenie, moge śmiało polecić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]