Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Catering Dietetyczny

witus19 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Catering Dietetyczny

Sam korzystam z cateringu dietetycznego, poniewaz moim zdaniem jest to rozwiązanie doskonałe.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Lenkaa332 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja się nie mogłam przekonać na początku do diety pudełkowej ale ze względu na brak czasu na przygotowywanie posiłków w końcu się zdecydowałam. Od ponad miesiąca jestem na diecie sport z Caterino.pl i muszę powiedzieć że to świetne rozwiązanie. Schudłam 3 kg , czuję się super, jedzenie mi bardzo smakuje i w ciągu dnia w zupełności wystarcza mi to co przychodzi na cały dzień. Polecam

Aziell jest nieaktywny Nowy na forum

Sama będę musiała czegoś dla siebie poszukać, bo mi się po pandemii boczki ostały...

SbinaMejer jest nieaktywny Nowy na forum

Super rozwiązanie bardzo wygodne szczególnie jak nie ma się czasu na przyrządzanie posiłków w ciągu dnia. Nie dawno zmieniłam catering i zamawiam standard z Caterino.pl bo na wcześniejszym byłam trochę głodna ten jest w sam raz dla mnie

SbinaMejer jest nieaktywny Nowy na forum

FitMariusz jest nieaktywny Banned

Witam,a co sądzicie o dietach pudełkowych? Chętnie poznam wasze opinie, zalezy mi na tym,by wybrac opcje wege. Czy uważacie,że to dobrym pomysl ? Nie mam czasu na gotowanie, ponieważ mam małe dzieci,pracuję i cały czas jestem w biegu. Do tego treningi. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Co myslicie o tym? Cieszę sie,że są dostępni w niewielkich miastach.

KarolinaKoral jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez SbinaMejer Zobacz posta
    Nie dawno zmieniłam catering i zamawiam standard z Caterino.pl bo na wcześniejszym byłam trochę głodna ten jest w sam raz dla mnie
    A na jakiej byłaś wcześniej? Ja zamawiam z Caterino dietę Sport i jestem bardzo zadowolona. Super posiłki, czuję się bardzo dobrze i nic nie podjadam innego w ciągu dnia. Wystarczy mi to co przychodzi na cały dzień z Caterino

Pelciak jest nieaktywny Nowy na forum

Ja zamawiam dietę pudełkowa, polecam Fit Projekt . Dostarczają w okolicach Bielska Białej,znakomite jedzenie, moge śmiało polecić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów