Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Catering Dietetyczny

Watreng jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Catering Dietetyczny

Siema, co sądzicie o firmach cateringowych i oferowanych przez nich produktach ? bo moja firma teraz zamawia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i chyba z nimi spróbuje sobie czegoś takiego. Bo sam nie mam czasu za bardzo w domu gotować a tak zjem sobie w pracy przed wyjściem i z głowy kolacje jakoś sobie ogarnę a tak śniadanie i obiad bym miał pudełkowe, co myślicie nad takim rozwiązaniem jeśli chodzi o redukcje wagi ?

MiniMini57 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Catering Dietetyczny

My zarowno do pracy na jakies wieksze konferencje jak i w domu gdy zamawiam jak nie mam czasu gotowac to korzystamy z Maco Bios Baru. To tani i smaczny catering z duzym wyborem w menu i szybka dostawa

MateuszW91 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja również korzystam z firmy cateringowej i według mnie jest to dobra opcja korzystam z firmy AfterFit działają też w Poznaniu
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

PatkaNowak jest nieaktywny Nowy na forum

Jeśli chcesz znaleźć jakąś fajną firmę, która dostarcza catering dietetyczny to polecam popatrzeć [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
    Ja w ten sposób właśnie znalazłam najlepszego dostawcę dla siebie Jestem bardzo zadowolona z diety pudełkowej, bo widzę już pierwsze efekty po 2 miesiącach.

oltex jest nieaktywny Nowy na forum

Do tej pory wynajmowałam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tylko na uroczystości rodzinne. Potrawy były bardzo smaczne i przygotowane w wystarczającej ilości. Może to rzeczywiście czas by wypróbować również catering dietetyczny Polecacie coś konkretnego?

mariolka_77 jest nieaktywny Nowy na forum

Warto sprwadzić Tummy Heaven jak jesteście z Poznania, fajna firma, dowożą też pod Poznań, jedzonko bardzo smaczne. Ja akurat zamawiałam diete dla siebie i męża w wersji sport, nie chcieliśmy chudnąć tylko zdrowo się odżywiać. Jak na razie sobie chwalimy

martynka765123 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Watreng Zobacz posta
    Siema, co sądzicie o firmach cateringowych i oferowanych przez nich produktach ? bo moja firma teraz zamawia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i chyba z nimi spróbuje sobie czegoś takiego. Bo sam nie mam czasu za bardzo w domu gotować a tak zjem sobie w pracy przed wyjściem i z głowy kolacje jakoś sobie ogarnę a tak śniadanie i obiad bym miał pudełkowe, co myślicie nad takim rozwiązaniem jeśli chodzi o redukcje wagi ?
    Jeżeli chcesz zredukować wagę to lepiej 4/5 posiłków zjadać Metabolizm wtedy szybciej pracuje A catering to obojętnie, aby spełniał twoje preferencje smakowe i cenowe ;d Ale zdecydowanie jest to super opcja, bo nie traci się czasu na gotowanie Jak szukasz czegoś to wejdź najlpeij na wyszukiwarkę cateringów i porównaj sobie ceny i zorientuj się w temacie! Od siebie polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], tutaj mnóstwo propozycji masz, ale od razu masz opcje zamówienia, wiec myślę, że Ci pomoże Powodzenia!!

matylda_ jest nieaktywny Nowy na forum

Bardzo dobrze się u mnie sprawdza catering z Nice To Fit You. Duży wybór wariantów diet i posiłków, a waga leci w dół, aż miło

FitMariusz jest nieaktywny Banned

Ostatnio pomagałem szefowi w organizacji konferencji nad morzem. Skorzystaliśmy z tej oferty [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Wszystko przebiegło sprawnie i na najwyższym poziomie. Malownicze miejsce, przepyszne dania oraz profesjonalna obsługa zachwyciła wszystkich gości. Ogromnym plusem jest to, że restauracja oferuje również możliwość organizacji innych imprez typu chrzciny czy wesela. Na pewno jeszcze niejednokrotnie skorzystam z ich ofert.

ann1l jest nieaktywny Nowy na forum

Sporo jest opcji i to smacznych i w całkiem przystepnych cenach. Z moich ulubionych i sprawdzonych to np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Mozna bez zastanowienia korzystac

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów