Zosiu trochę zaufania. Nie sądzę żeby diety sokowe były szkodliwe dla zdrowia pełne pestycydów i bakterii... Moim zdaniem są pełne witamin i mikroelementów![]()
Zosiu trochę zaufania. Nie sądzę żeby diety sokowe były szkodliwe dla zdrowia pełne pestycydów i bakterii... Moim zdaniem są pełne witamin i mikroelementów![]()
Mam takie samo zdanie i apel do Zosi. Catering Miód Malina z którego oferty skorzystałam nie jest najtańszy bo wybierają lepszej jakości produkty a nie najtańsze z hurtowni. To czuć od razu, naprawdę to czuć. Zresztą można zadzwonić i zapytać skąd biorą i wtedy jest pewność
Ja sie ostatnio detoksuje mieszanka soku z borowek oraz octem jablkowym, super oczyszcza.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest świetny na oczyszczenie i odchudzenie bo jest wodnisty i ma bardzo malo kalorii
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sama mam za sobą detoks sokami od firmy cateringowej Miód Malina i również mogę go polecić. Detoks robiłam, gdy większość czasu przesiadywałam w domu (akcja #zostańwdomu mocno weszła mi w krew).
Specjalnie się zarejestrowałam, żeby Wam powiedzieć o swoich doświadczeniach. Z miód maliną spotkałam się całkiem przypadkowo, sąsiadka wrzuciła ulotkę na schody, podniosłam i mam. Dziś jestem 12 kg lżejsza i czuję, że mój organizm o wiele lepiej się czuje. Nie miałam nigdy wcześniej tyle energii. Podoba mi się to, że tu mam naprawdę sporo owoców i warzyw.