183Lubią to
-
Odp: Dieta mż
Mnie, jak otwieram lodówkę tez wchodzi..... ale tylko jedzenie do otworu gębowego.
-
Hej, na wadze u mnie 58,7 kg. Zważyłam się dzisiaj bo obudziłam się z zabrzmiałymi dłońmi, pierścionek był na ścisk. Ale jak widać mimo to waga idzie powolutku w dół. Stopki jeszcze nie zmieniam bo to raptem spadlo 0,2 kg. Jak zejdzie do 58,5 lub więcej to zmienie stopke. Miłego dnia
-
Molly, no to jakaś wirusówka jak nic. Trzymaj się i daj znać jak sytuacja się rozwija. Anata A jak twoje problemy z żołądkiem? Coś już wiesz? Robiłaś jakieś badania? Miłego dnia Dziewczyny!
-
Może jednak nie wirusowka .. oby.. póki co biegunka przeszła, wypiłam też elektrolity. Ale póki co na jedzenie Za bardzo nie mogę patrzeć.
-
Mama-Super ze waga leci oby tak dalej!!
-
Czy Stoperan pomaga też na taką grypę jelitową/żołądkową? Bo czytałam że to takie typowe objawy jak ja mam, biegunka, mdłości, brak apetytu a nawet gorączka. :/
-
Hej dziewczyny. Dzięki że pytacie. Już dobrze. Badań nie robiłam nie miałam kiedy ale się tym zajmę bo jestem z grupy ryzyka. Moj tata umarł na raka jelita grubego a mamy siostra ma co jakiś czas usuwane polipy z jelita a one nie leczone powodują raka. Tylko dzięki profilaktyce ciocia żyje. Także namawiajcie swoich bliskich aby zrobili kolonoskopię po 50 roku życia. W wielu krajach to standard i nie ma takiej śmiertelności jak u nas.
To po roku szkolnym się tym zajmę.
Ogólnie miałam ciężki czas bo mojej nastolatce groziło niezdanie. Usiadła nauczyła się w 2 tygodnie czy tydzień zakres lekcji z całego roku i ma tylko poprawkę z matematyki w sierpniu. A my jej wkładaliśmy do głowy naukę a ona bimbała. Poza tym przy tym stresie była nieznośna. A ja zajadałam stres. Wczoraj nawet paczkę chipsów zjadłam. No i ruch mi szkodzi bo biodro boli. Ale mam podobno dobrego rehabilitanta może on coś wymyślić 23 mam wizytę. Chciałabym wrócić do aktywności.
Od dzisiaj obiecanka trzymam dietę bo wyjeżdżam 23 lipca.
Cieszę się że mamy długi weekend i że nigdzie nie jedziemy mała jest chora. Nareszcie zrobimy wszystko w domu
Posadzimy brakujące kwiaty, dobrze posprzątamy, pobawimy się z dziećmi. Planuję jeździć na rowerze to mi nie szkodzi.
-
Anata, super ze już u Ciebie dobrze. Temat polipów znam bo moja teściowa miała usuwane w przeszłości i musi raz na jakis czas się badać. Zresztą ona wielu rzeczy jeść nie może bo jej szkodzą i odczuwa boleści jak się skusi, na uroczystosciach je tylko oczami. Ja dziś odpuszczam dietę, robię świadomą dystanse. Robię ciacho z truskawkami. Poza tym piekę karkówkę i zamierzam zjeść normalny obiad. Jeden dzień przerwy może nie zaszkodzi, zobaczymy. Planuję w przyszłym tygodniu zejść do 58,5 kg bo na zakończenie roku szkolnego córki chce się "odstrzelic" w jakąś fajną sukienkę.
-
Dziwna sprawa. Dostałam @ wcześniej. Myślałam nawet ze o tydzień się pospieszył ale tylko 3 dni. No i nie wiem czy jednak nie przerwę dyspensy bo inaczej to może się dla mnie źle skończyć. Ciasto juz zjadłam, ale zacznę już lepiej uważać.
Ostatnio edytowane przez MammaMai ; 16-06-2022 o 14:50
-
Dziewczyny u mnie też juz dobrze.
Weszłam rano na wagę z ciekawosci. I wazylam równe 59 kg. Ale dzis juz było śniadanie. Obiad (rosół i kilka placków ziemniaczanych), a teraz pije miętę. Więc juz normalnie jem.
O dziwo wczoraj nawet nie czułam głodu mimo że tylko zjadłam 1 sucharek i 1 banana. Ale elektrolity mają glukoze więc pewnie dlatego nie czułam głodu.
Myślę że takie badanie kontrolne należy robić w każdym wieku
moja znajoma ma 30 lat i wykryto u niej niedawno guza na trzustce. :/
Miłego dnia. U mnie na deser mały batonik prince polo :P
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów