A może chodzi też o laktoze w produktach mlecznych? Teraz jest duży wybór produktów bez laktozy.
A może chodzi też o laktoze w produktach mlecznych? Teraz jest duży wybór produktów bez laktozy.
Witajcie. Dołączam do grona was którym udało się schudnąć 59.9. Ostatnio było 60.5. A w lutym 63.5. To mało ale sukces jest.
U nas skwar. Wybraliśmy się z rodzinką na lody, zjadłam 2 kaktusowe. A w domu poprawiłam jeszcze czekoladowym. A zaraz sąsiadka wparowala z domowymi jagodziankami. Nawet się nie opierałam. Pachniały cudownie. Smakowaly cudownie. Zjadłam dziś ze 4000 kcal. Serio. Z waga pewnie będzie kiepsko.
Mama- No trudno
Lato jest w raz w rokunie żałuj sobie
A tak serio, może od jutra uda ci sie jeść mniej kalorycznie.
Hej U mnie w weekend z jedzeniem w miarę dobrze, nie było żadnego obżarstwa ale wpadły za to z 3 kostki czekolady i kilka chipsów w sobotę.
Poza tym odwiedziliśmy wczoraj mojego tatę On podobno też ma raka tyle tylko że nie jelit jak mama ale wątroby i pęcherza moczowego. Pod koniec miesiąca będzie miał operację wycięcia guza będą tego brali wycinek żeby sprawdzić czy jest złośliwy nowotwór czy nie. Ja pewnie też skończę życie z jakimś rakiem skoro mama miała i teraz tata też.