Strona 105 z 282 PierwszyPierwszy ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 155 205 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,041 do 1,050 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Najlepiej świeżo zmielone
    Anata a zmielone jest lepsze? Ja zalewam ziarenka.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Majkax123 Zobacz posta
    Hej U mnie w weekend z jedzeniem w miarę dobrze, nie było żadnego obżarstwa ale wpadły za to z 3 kostki czekolady i kilka chipsów w sobotę.
    Poza tym odwiedziliśmy wczoraj mojego tatę On podobno też ma raka tyle tylko że nie jelit jak mama ale wątroby i pęcherza moczowego. Pod koniec miesiąca będzie miał operację wycięcia guza będą tego brali wycinek żeby sprawdzić czy jest złośliwy nowotwór czy nie. Ja pewnie też skończę życie z jakimś rakiem skoro mama miała i teraz tata też.
    Nie musisz wcale tak skończyć. Rak jelita grubego jest wyleczalny ale zależy w jakim stadium więc zrób kolonoskopie. Jeżeli będzie wycinany guz to lepiej rokuje. Profilaktyka cię może uchronić przed poważnym zachowywaniem. Twoja mama żyje? Bo nie pamiętam

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Nie musisz wcale tak skończyć. Rak jelita grubego jest wyleczalny ale zależy w jakim stadium więc zrób kolonoskopie. Jeżeli będzie wycinany guz to lepiej rokuje. Profilaktyka cię może uchronić przed poważnym zachowywaniem. Twoja mama żyje? Bo nie pamiętam
    Nie żyje od 9 lat, a u taty teraz też wykryto raka.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Majkax123 Zobacz posta
    Nie żyje od 9 lat, a u taty teraz też wykryto raka.
    Mój od 4 lat ten sam rak ale bez diagnostyki i hemoroidy bagatelizował a to były polipy.

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczyny. Chwilę się nie odzywałam ale mam masakryczny czas w życiu. 2 pogrzeby,chore dzieci,szpital. Długo by pisać. Jeśli chodzi o dietę to zajadalam stres,nie miałam ruchu i tym oto spodobem na wadze przywitałam ok 2 kg ale sama sobie jestem winna. Muszę się wkoncu zabrać za siebie bo niedługo wakacje a ja zamiast być coraz bliżej celu to się oddalam. Postaram się nadrobić czytanie i odezwę się do Was wieczorem albo jutro. Muszę opracować chyba jakiś nowy plan działania bo ostatnio wszystko mnie dobija. Waga na dziś 56 kg,bez komentarza. Miłego dnia

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Neska, przykro mi i z powodu choroby i z powodu pogrzebów. Trzymaj się. Czekamy na ciebie

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Ja tez się dzis zważyłam rano i waga pokazała 58,5 kg. Ciekawe czy utrzyma sie do piątku. Dzis zjadłam już normalny obiad a nie jak ostatnio platerek arbuza i sucharki
    Już jest lepiej

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

A dlaczego oceniał ze to hemoroidy? Jakby hemoroidy i polipy są na różnych miejscach? Czy raczej się mylę?

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Ja już też nie mam siły do siebie. Na wagę nie wchodzę a dietę dopiero od dziś trzymam. A mama dziś mi wypaliła ze przytyłam chyba. Nie wiem jak ona zauważy nawet kilogram wiecej. No może ciut więcej niz kilkogram. Ale chyba więcej niż 60 kg nie mam. Od jutra wracam do ćwiczeń.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Chyba, że były hemoroidy, które bagatelizował i dodatkowo polipy o których nie wiedział.. Ja myślę, że ludzie zwlekają z pójściem do lekarza bo jednak jest to wstydliwe i krępujące badanie..

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów