183Lubią to
-
Odp: Dieta mż
dzięki 
Ja też już lata nie farbowałam jedynie te szampony koloryzujące od czasu do czasu.
-
Molly idź do rodzinnego, jak najbardziej, ale wiesz co też przyszło mi do głowy? Jak będzie Cię znowu tak mocno bolało, jedz na SOR, najlepiej w piątek po południu (choc wiadomo ból pory nie wybiera) bo mogą cie zatrzymać na kilka dni na badania. Jak powiesz im że konasz z bólu, wymiotujesz/masz biegunke, piszesz jakie masz problemy zdrowotne i na co umarł twój tato, to raczej A wręcz jestem tego pewna że nie odesla Cię z kwitkiem, a jest ogromna szansa że zrobią ci od ręki wiekszosc badan. Tylko fajnie jakbyś miała opcje ze ktoś podrzucić Ci ewentualnie rzeczy jak zostawia Cię na oddziale. Gratuluję spadku. Ładna waga. Mówiłam że mnie przegonisz. Teraz muszę Cię gonić.
-
Witajcie
dziewczyny gratuluję spadków. Ja się dziś nie zwazylam bo od rana jestem w biegu i ogarniam dzieci na zakończenie roku.
Fajna fryzurka w linku,sama się kiedyś zastanawiałam ale brakuje mi odwagi i od lat mam długie ciemne włosy. W lecie gorąco a w zimie masakra bo nie chcą się zaprzyjaźnić z czapka
-
Ucięło mi wiadomość a napisałam taka długa. No nic może jeszcze się pokaże a jak nie to napiszę pozniej na spokojnie bo mam dziś zabiegany dzień i zakończenie roku szkolnego u dzieci.
-
Hej, jak się miewacie. Co robicie w tak upalnym dniu? Mi nic się nie chce, zrobię jakiś szybki obiad i chyba po południu pójdę się opalac, choć ja raczej unikam slonca jestem jasnej karnacji, pewnie w grupie ryzyka jeśli chodzi o czerniaka, więc tak po 15 minut na tył i przod się rozłożę
-
Molly, super fryzurka. Fajnie ze jesteś zadowolona. Ja to miałam kiedyś super fryzjerke, ale pracowała u kogoś i potem poszła na swoje, do innego miasteczka. A tak to chodzę do różnych i nigdy nie jestem zadowolona. Teraz obcinam zachowawczo, ale jakbym chciała zaszaleć to nie mam obecnie fryzjera który mógłby sprostać. Farbowanie też nigdy nie wychodzi takie jakbym chciala.
-
Molly bardzo fajna fryzurka, taka teraz na lato super.
U mnie dzisiaj na śniadanko dwie kromeczki z serkiem, później wpadła jagodzianka i 4 michałki. Dopiero co się Wam pochwaliłam że nie jadam drożdżówek..no cóż dziś zjadłam.. na obiad warzywa na patelni z kurczakiem i ryżem, a na kolację kawałek arbuza.
Posprzątałam dziś trochę, powycieralam kurze ale tak dokładnie poodsowalam wszystko..aż taka świeżość czuję
a wieczorem prasowałam z godzinę i jeszcze zostało, ale troszkę kcal spaliłam.
Pochwalę się Wam mój dzidziuś od dwóch dni mówi mama
i wczoraj stanął w łóżeczku, a dzisiaj to już dla niego normalne a jeszcze nie ma ośmiu miesięcy..Mam wrażenie, że jakiś etap przegapiłam tak się to wszystko szybko dzieje.
-
Kropcia na pewno nic nie przegapilas, po prostu twój maluszek ma skoki rozwojowe, z tego co piszesz rozwija się wrecz książkowo! No, narobiłaś się więc na pewno spaliłaś trochę kalorii. Więc droz****** idzie w niepamieć. Ja dziś też upiekłam ciasto ucierane z owocami. Przy niedzieli poczęstuje do kawki swoich fachowców od remontu. I zjem.sama kawałeczek bo pachnie obłędnie. A poza tym u mnie laba. I ćwiczyć się mi nie chce przez ten upał.
-
Dlaczego zakryli mi słowo drożdżówka????
-
Musimy pamiętać, że drożdżówki to nasze przekleństwo
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów