Strona 110 z 282 PierwszyPierwszy ... 10 60 100 108 109 110 111 112 120 160 210 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,091 do 1,100 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    I ja się melduję. Waga 60.3 mimo @ więc może jednak schudłam. Ogólnie nie mam apetytu bo dużo pracy. Męża noe ma już od poniedziałku jutro będzie a potem znowu wyjeżdża. I w ogóle wychodzi że dostanę @na sam wyjazd a zazwyczaj trwa około 5 dni. Przekichane.
    Najgorsze na wakacjach to właśnie okres. Nie znoszę tego! Nie to że straszny dyskomfort, to w moim przypadku jeszcze nabrzmiały brzuch, spuchnięte ciało, zatrzymana woda itd. Ileż sie wtedy musze nakombinować żeby jakoś dobrze wyjśc na zdjęciach, nawet fotki mnie stresują. My kobiety to mamy czasem przechlapane....

Też marzą mi sie już wakacje. Ale musze jeszcze poczekać, bo wstepnie zaplanowaliśmy wyjazd na poczatku sierpnia. Gdzieś w Polskę i raczej na 4-5 dni, bo z moim Bąblem to i tak będzie mega wyczyn. Mamy jeszcze bon turystyczny do zrealizowania. Wczoraj mąż juz czegoś szukał ale narazie bez konkretów. Może jesteście w stanie coś polecic. Tyle ze przy opcji z dziećmi interesuje nas hotel najlepiej z basenem (jakby pogody nie było), sauną, możliwością wypożyczenia rowerów i może z animatorem, z zakimiś fajnymi miejscami do zwiedzenia w okolicy....

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Ja jadę w przyszłą sobotę do Unieścia mamy pokój z widokiem na jeziorko. Tyle nam wystarczy, zawsze tak jeździmy, że wynajmujemy pokój z jakim aneksem ewentualnie żeby sobie śniadanie zrobić, a na obiady gdzieś chodzimy także po tygodniu chudsza nie wrócę. Już mam ochotę na taką rybkę zjedzona z widokiem na morze..
    Mamma mogę polecić Al mare w ustroniach Morskich kiedyś byłam, teraz mają też basen ale to jest pensjonacik, nie żaden hotel z luksusami mi się podobało.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

My byliśmy w Jantarze miejscowość Darlowek nad morzem to ośrodek raczej ale są animacje basen. I jest hotel Jan w Darlowie. Aqa park basen animacje .

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka. Parę dni mnie nie było ale doczytałam co tam u was. Powiem że u mnie z dietą słabo, od czasu komuni jakiś nie mogę się wziąć w garść. Z wagą kiepsko wróciłam do 72kg. Od dziś powiedziałam sobie dość przecież jak tak dalej będzie to wrócę do 90kg a za nie cały miesiąc na wesele idę. A o ruchu to już wogole nie wspomnę, już by pamiętam kiedy ostatnio ćwiczyłam. Miłego dnia, i lepszej mobilizacji.

Neska mam podobnie, mogę Ci podać rękę bo tez ostatnio u mnie mniejsza determinacja i dyscyplina. Mimo deklaracji, wytrzymuje 2 dni na "diecie" a potem hulaj dusza piekła nie ma, ide w tango na 3 -4 dni. I co gubie to odzyskam i zero postępów. Ileż można stać w miejscu. Sama jestem sobie winna, ręce opadają. Od kilku dni to w ogóle jadę po bandzie. Mam płodne, dziś chyba nawet owulacja. Wczoraj w ruch poszły prazynki, czekolada, krakersy, od tej soli było mi wieczorem niedobrze, ale za to na szczescie dziś nawet nie mogę patrzeć na nic niezdrowego. W sobotę robimy 2 urodziny syna, będzie tort, grill i wieczorem może jakiś alkohol, będzie trochę gości. To narazie nie obiecuję sobie sukcesow na wadze. Dziś chcę postawić przynajmniej na ruch. Rano wzięłam się za porzadki, a potem pojadę rowerem na zakupy, muszę odwiedzić kilka sklepów, kupić balony, jakieś dekoracje, produkty do tortu itd wiec trochę się najeżdze.
    Ostatnio edytowane przez MammaMai ; 30-06-2022 o 08:27

Hej. U mnie na wadze 81,1 czyli -0.6 od piątku. Później zmienię suwaczek. Jestem zdeterminowana bo za tydzień wakacje. Byłam na zakupach i nic nie kupiłam a chciałam strój kąpielowy i spodenki. W nic się nie dopięłam.. Masakra.. wbiłam teraz w stary strój, powiedzcie proszę czy może być? Trochę mi boczki wyłażą..

Wróciłam, cała mokra, normalnie pot z pleców lał mi się strumieniami. Od razu wkoczyłam pod prysznic. Jestem zadowolona, bo kupiłam większość rzeczy z listy, oprócz serków mascarpone i śmietanek do tortu bo stwierdziłam ze w ten upał tego nie będe wiozła na rowerze. Jutro z samego ranca podskoczę i kupię. Ale najwazniejsze kupiłam sobie 2 sukienki, jeden kombinezon i krótkie spodenki. Nie planowałam kompletnie ale co tam. Wszystko lezy zarąbiście, nawet brzucha nie widać, może delikatnie wypływaja boczki ze spodenek, ale przeciez schudnę to żaden problem..... I żeby nie było ze to moje subiektywne odczucia, ale pokazałam się juz mamie i mówi ze rewelacja, a wiecie jaka ona bywa krytyczna...Zobaczę jeszcze co powie mój ślubny.....No ale teraz stwierdziłam ze potrzebuje butów, najlepiej na koturnie, choć chyba juz nie modne bo w sklepach prawie nie widać, no i torebki. Także przy najbliższej okazji musze wyruszyc znowu na shopping. I synkowi kupiłam podróbki crocsów z Bobbi Shoes w Deichmanie. Kropcia gratulaski za spadek, dobrze ci idzie, nie zasypuj gruszek w popiele tylko działaj, ma byc spadek za tydzień też, skoro juz zaraz wakacje. Foty oblukam pózniej i dam znać.

Nie no Kropcia tak napisałaś że myslalam ze jest gorzej, a jest dobrze, bardzo dobrze nawet. Nie musisz kupować nowego stroju. No chyba ze jakiś super Ci wpadnie w ręce. Fajny biust jest na pierwszym planie a nie żadne boczki. Możesz śmiało ruszać na urlopik. Ale żebyś nie spoczęła na laurach po moich słowach, bo wiesz zawsze może być lepiej....no nie??

Mamma dzięki, w poniedziałek jeszcze wyskoczę na sklepy ale w ten upał nawet nie mam ochoty, nie lubię tak przymierzać jak się cała kleje od potu.. A napisałabys jak robisz krem do tortu bo mi z maskarpone wychodzi ta masa lejąca a nie sztywna, co najpierw ubijasz i na jakich obrotach? Ja zrobiłam ciasto z truskawkami dzisiaj bo jutro wpadają znajomi na kawę ale nie będę się objadać jeszcze parę deko muszę schudnąć

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów