169Lubią to
-
Odp: Dieta mż
Gratuluje spadków!
-
U mnie na wadze 58.6 a nie widzę na telefonie mojego suwaczka więc wieczorem zrobię nowy.
Bóle brzucha minely dzięki probiotykowi o którym ostatnio pisałam to może brakowało mi tych zdrowych zywych kultur bakterii?? No i on jest głównie na zespół jelita drażliwego, oprócz tego dalej nie przesadzam z jedzeniem. Czekolady mlecznej wcale nie jem tylko raz na tydzien gorzką z orzechami ale jem czesto biszkopy I wczoraj sobie pozwolilam na loda, firmy Grand to cos podobnego jak Magnum. Zesro chipsow i batonów. Faktycznie upał nieziemski.. u nas na Slasku od dwóch tygodni ponad 30 stopni. A Dzis 34. Jutro ma być 25st i super!! Pojde na zakupy brakuje mi spodenek i koszylki jakiejś przewiewnej wieczorem was poczytam bo kilka dni mnie nie bylo tu a teraz jestem w pracy pa
-
Super, że są spadki..tak to pozytywnie nastraja na nowy tydzien
mi jeszcze zostały 3 kg, żeby wrócić do wagi sprzed ciąży, ale na tym nie spocznę.. Robię jeszcze dziś makaron carbonara, mężuś sobie zażyczył
-
Ale jestem zmęczona. W sumie większość rzeczy do tortu zrobiłam w ciągu dnia, ale na noc zostawiłam sobie tynkowanie. Liczyłam że będą burze, ochłodzi się i będę mogła spokojnie obłożyc tort. A tu lipa. Nie padało, noc ciepła, otynkowalam tylko jedna warstwa. A resztę jutro, ale nie wiem jak to wyjdzie. W ubiegłym roku tynkowalam tort na roczek prawie 3 godziny, też było goraco. Dekoracje wyszły super. Idę spać. Kurde nogi mi pulsują od stania w kuchni. Niestety musiałam popróbować kremy, i trochę kcal nabilam. Dobrej nocy.
-
U mnie padało w nocy a dziś tylko 26 st.
Miłego dnia i Miłego grillowania !! MAMA- Dziś ten grill??
-
U mnie dziś było fajnie tak rześko..teraz na wieczór wyszło słoneczko.. Trawę skosilam i zjadłam loda..co spaliłam nadrobiłam..
-
Hej, przeżyłam imprezę, było sympatycznie choć grilla nie udało się zrobić bo padało (czy to nie złośliwości, nie padało u nas że 3 tygodnie, a wczoraj sączyło pół dnia) na szybko robiłam pizze, a część mięsa na grilla upiekłam w piekarniku. Maz do samego końca deklarował że rozpali grilla i najwyżej przyniesie jedzenie do domu, i bazując na jego słowach w pewnym momencie gdy mięso piekłam, czułam że tego konkretnego jedzenia na stole brakuje, a raczej słynę z tego w rodzinie że gościnę zawsze robię pożądną. Tak to jest na chlopie polegać. Dziś dojadamy torta choć zostawię kawałek na jutro dla ostatniego gościa. Na szczęście przez miesiąc nie będzie żadnym imprez więc może schudne
-
Wakacje zaklepane, mam 3 tygodnie więc od jutra zagęszczam ruchy żeby zejść chociaż do 57,8 kg (taką wagę miałam w ubiegłym roku). Dzis kończę temat z tortem, mamy ostatniego gościa i się biorę za siebie.
-
Mamma tak trzymaj.. Tobie już nie dużo zostało do celu
w ogóle Wam wszystkim.. Ja zapisałam dziś dziecko do żłobka to od września będę miała więcej czasu bo do pracy wracam w styczniu. Myślę żeby zakupić orbitreka..albo coś innego ale sama nie wiem..ma, któraś z Was jakiś sprzęt do ćwiczeń i poleca,? Mąż mi mówi kup sobie zwykła skakankę i zobaczysz ile skakanka daje..
-
Kropcia kup skakanke. Ja też gdzieś swoją mam, niby mi niewskazane skakanie przy przepuklinie, ale chyba tylko żabką. Kup to zrobimy akcję ze skakaniem. Będziemy ustalać przez ile skaczemy i porównamy wyniki.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów