Strona 133 z 299 PierwszyPierwszy ... 33 83 123 131 132 133 134 135 143 183 233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,321 do 1,330 z 2983
Like Tree185Lubią to

Wątek: Dieta mż

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

A ja jestem dziwna. Ludzie jeżdżą do ciepłych krajów, łapią piękną opaleniznę a mi się marzy Kanada bo tam mieszkała Ania z Zielonego Wzgórza. Marzy mi się Paryż oraz nasze Polskie morze jesienią lub zimą. pospacerować, na wdychać sie jodu, posłuchać szumu fal chłodnym wieczorem... marzenie

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Molly, nie dziwna a inna. I dobrze. Bo swiat byłby nudny jakby wszyscy byli tacy sami i robili to samo. Rób co uważasz za zgodne z twoja natura i tak dokonuj wyborów. Anie z Zielonego Wzgórza też uwielbiam.
    Molly8 lubi to.

Hip hip hurra, jutro ruszam na urlop. Trochę za gruba, ale szczęśliwa!
    Majkax123 lubi to.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Mamma to udanego wypoczynku baw się dobrze i oby pogoda dopisała..
    Molly nie jesteś dziwna. Ja też kocham nasze morze, chociaż nieraz zimno i wieje to mogę tak stać i patrzeć.. Ty marzysz o Paryżu, a ja o Budapeszcie nocą.. Każdy ma jakieś marzenia
    Ja bardzo lubię gdzieś jeździć i mieć kontakt z naturą.. Wracam z kądś i już kombinuje gdzie by można było jeszcze pojechać.. Mąż mnie trochę ogranicza, bo on by najchętniej w domu siedział. Ale jak coś zorganizuje i jedziemy to zawsze wraca zadowolony.
    Molly8 lubi to.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

MamaMai udanego wypoczynku. Baw się dobrze.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Ja kocham słońce lato i piękną pogodę. Najchętniej bym chciała żyć w kraju w którym jest tylko lato, wczesna jesień i późna wiosna. Nie lubię tego ubierania ponurych dni i deszczu.

Hej Dziewczyny, pozdrawiam Was ze slonecznych Mikołajek. Jest super. Odpoczywamy, ladujemy baterie. Relaks łączę ze spalaniem kalorii. Był już spacer a rano nawet siłownia, na której spaliłam 220 kcal przez 35 minut (110 kcal orbitrek, rowerek stacjonarny i bieżnia po 55 kcal). Kondycja zerowa, a potu chyba z wiadro wypocilam. Jutro może pójdę na aqua aerobik, lub zrobię powtórkę z siłki. Nie ma mnie z Wami jeszcze na apce ale chce być już aktywna tak jak Wy. Źle mi z tymi 60 kg.
    Molly8 and Majkax123 like this.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Mamma super.. działaj Ja się kiepsko czuje.. W sobotę wieczór dostałam gorączki, wczoraj doszedł ból mięśni i stawów..zero siły, nawet na zrobienie herbaty.. będę ćwiczyć jak mi przejdzie..

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Cool Odp: Dieta mż

Mama baw sie dobrze udanego wypoczynku
    Kropcia- zdrowiej.

Jak przyjdzie jesień to i ja zaczne co chwila chorować zwłaszcza że mam niedobór wit D i jestem podatna na infekcje. Ale suplementuję.

Mama przyjechała o 1 w nocy

Hej, kolejny dzień laby. Pogoda dopisuje. Dziś mamy w planach jeszcze z dziećmi iść na koniki i tor saneczkowy. Byłam dziś znowu na siłowni bo na śniadanie zaszalałam. Były ryby, sałatka jarzynowa, wędlina, pieczywo i ....gofr, a tak naprawdę półtora, bo dojadłam po synu. Na siłce znowu obskoczyłam bieżnie, rowerek i orbitrek i spaliłam ok. 250 kcal. Ale powiem Wam że na rowerku zrobiłam prawie 8 km i spaliłam tylko 100 kcal. A jak licznik miałam dobry i jeździłam normalnym rowerem to pamiętam że właśnie robiąc trasę 8 km na liczniku miałam ok. 200 kcal. Więc jestem zdziwiona taką różnica. A na normalnym rowerze bywa że nie pedałowałam cały czas, chyba więc licznik zawyżał.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów