185Lubią to
-
Odp: Dieta mż
A ja jestem dziwna. Ludzie jeżdżą do ciepłych krajów, łapią piękną opaleniznę a mi się marzy Kanada bo tam mieszkała Ania z Zielonego Wzgórza. Marzy mi się Paryż oraz nasze Polskie morze jesienią lub zimą.
pospacerować, na wdychać sie jodu, posłuchać szumu fal chłodnym wieczorem... marzenie
-
Molly, nie dziwna a inna. I dobrze. Bo swiat byłby nudny jakby wszyscy byli tacy sami i robili to samo. Rób co uważasz za zgodne z twoja natura i tak dokonuj wyborów. Anie z Zielonego Wzgórza też uwielbiam.
-
Hip hip hurra, jutro ruszam na urlop. Trochę za gruba, ale szczęśliwa!
-
Mamma to udanego wypoczynku
baw się dobrze i oby pogoda dopisała..
Molly nie jesteś dziwna. Ja też kocham nasze morze, chociaż nieraz zimno i wieje to mogę tak stać i patrzeć.. Ty marzysz o Paryżu, a ja o Budapeszcie nocą.. Każdy ma jakieś marzenia
Ja bardzo lubię gdzieś jeździć i mieć kontakt z naturą.. Wracam z kądś i już kombinuje gdzie by można było jeszcze pojechać.. Mąż mnie trochę ogranicza, bo on by najchętniej w domu siedział. Ale jak coś zorganizuje i jedziemy to zawsze wraca zadowolony.
-
MamaMai udanego wypoczynku. Baw się dobrze.
-
Ja kocham słońce lato i piękną pogodę. Najchętniej bym chciała żyć w kraju w którym jest tylko lato, wczesna jesień i późna wiosna. Nie lubię tego ubierania ponurych dni i deszczu.
-
Hej Dziewczyny, pozdrawiam Was ze slonecznych Mikołajek. Jest super. Odpoczywamy, ladujemy baterie. Relaks łączę ze spalaniem kalorii. Był już spacer a rano nawet siłownia, na której spaliłam 220 kcal przez 35 minut (110 kcal orbitrek, rowerek stacjonarny i bieżnia po 55 kcal). Kondycja zerowa, a potu chyba z wiadro wypocilam. Jutro może pójdę na aqua aerobik, lub zrobię powtórkę z siłki. Nie ma mnie z Wami jeszcze na apce ale chce być już aktywna tak jak Wy. Źle mi z tymi 60 kg.
-
Mamma super.. działaj
Ja się kiepsko czuje.. W sobotę wieczór dostałam gorączki, wczoraj doszedł ból mięśni i stawów..zero siły, nawet na zrobienie herbaty.. będę ćwiczyć jak mi przejdzie..
-
Mama
baw sie dobrze udanego wypoczynku 
Kropcia- zdrowiej. 
Jak przyjdzie jesień to i ja zaczne co chwila chorować
zwłaszcza że mam niedobór wit D i jestem podatna na infekcje. Ale suplementuję.
Mama przyjechała o 1 w nocy
-
Hej, kolejny dzień laby. Pogoda dopisuje. Dziś mamy w planach jeszcze z dziećmi iść na koniki i tor saneczkowy. Byłam dziś znowu na siłowni bo na śniadanie zaszalałam. Były ryby, sałatka jarzynowa, wędlina, pieczywo i ....gofr, a tak naprawdę półtora, bo dojadłam po synu. Na siłce znowu obskoczyłam bieżnie, rowerek i orbitrek i spaliłam ok. 250 kcal. Ale powiem Wam że na rowerku zrobiłam prawie 8 km i spaliłam tylko 100 kcal. A jak licznik miałam dobry i jeździłam normalnym rowerem to pamiętam że właśnie robiąc trasę 8 km na liczniku miałam ok. 200 kcal. Więc jestem zdziwiona taką różnica. A na normalnym rowerze bywa że nie pedałowałam cały czas, chyba więc licznik zawyżał.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów