Strona 141 z 282 PierwszyPierwszy ... 41 91 131 139 140 141 142 143 151 191 241 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,401 do 1,410 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Macie rację, pomierze się za tydzień.. Ja dziś robię kotleciki francuskie.. i nam kalafiorowa jeszcze..

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

No i nie odzywam się do męża, wkurzył mnie potencjalnie na maxa. My rzadko się kłócimy, a tak żeby się nie odzywać to jeszcze rzadziej, jednak dziś nie chciał zaangażować się w pewien problem, totalnie mnie zlał, na zasadzie "wymyśla sobie" i to wpienilo mnie, bo akurat do tego potrzebuje męskiej ręki. Wezwę specjalistę i moze będzie mu glupio, skoro jest takim ignorantem.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Moly ja mam wyniiki rezonansu i nie są dobre. Rehabilitacja strasznie dużo czasu zajmuje nie wiem czy tyle będe miała. Próbuje z lux med ale tak nie ma miejsc na razie albo mi nie pasują. Na nfz 3 godziny plus dojazdy.
    Molly8 lubi to.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

MamaMai powodzenia.
    U nnie waga 61.5 koszmar. Nie zeszły mi kg z Turcji. Ale dzisiaj salatka na obiad.

Już się pogodziłam z mężem hehe, tylko że obiecał poprawę i to nawet sam Anata, zejdą, teraz pewnie przez znajomych i czas wolny trochę mniej się starałas, a jeśli jednak tak, to już nie wiem, wodę zatrzymałas czy co? Tak się matwilas o starsza córkę, a widzisz jaka wzorowa z niej opiekunka. Może jeszcze wyjdzie na ludzia Dobrze że odlożylam dżemy na dziś, kilka stopni mniej a robi różnicę. Zrobiłam same jezynowo gruszkowe, bez innych kombinacji. Kropcia a co ci tak mało kroków naliczyło na tym spacerze, w końcu porządny dystans zrobiłaś...

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Ponad 5 kilometrów dziś zrobiłam nie wiem, dlaczego nie liczy mi kroków, telefon mam przy wózku, ale dystans liczy dobrze.
    Mamma ja też się rzadko kłócę z mężem, a jak już się pokłóce to czasem zapominam o co się kłóciliśmy albo zapomnę, że mam się do niego nie odzywać i zaczynam mu coś opowiadać i ten się zaczyna śmiać, i się pyta czy już mi przeszło..

Wczoraj jednak nie ćwiczyłam,nawet hula hopem. Stwierdziłam że dzień na regenerację to dzienna regenerację. Ale za to dziś już byłam na kijkach. Pobiłam swój tegoroczny rekord. Przeszłam 6 km. Kiedyś zdarzalo się robić nawet 8, fakt że sporadycznie. I zobacz Kropcia. Ty zrobiłaś ponad 5 km z wózkiem i masz ponad 500 kcal na minusie, aha przy 6 km prawie 270 kcal, no i ciut szybszym tempie. Niby taki spacerek z wózkiem a zobacz ile daje. Ja dziś w ciągu dnia innej aktywności nie będę miała, bo zapowiedziały się 2 koleżanki i wpadną na ciasto i herbatkę, może i alko,mam dobry likier dostałam na 40 stkę. Jeśli będę po tym w stanie obędzie mi się chciało to pokręcę wieczorem jeszcze hula hopem, a jak nie to będą tylko te dzisiejsze kijki. Miłej soboty. A ja zmykam nastawić rosół.

Molly cóż za złośliwość z tym snem. Człowiek w weekend by sobie posypał a tu taki zonk.

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczyny Ja się nie odzywałam bo nie ma mnie w domu ale aktywność na wakacjach ok,około 900-1000kcal spalonych dziennie. Żeby nie było tak pięknie to powiem Wam że diety nie trzymam żadnej tylko ruch. Boje się co będzie jak wrócę w środę ale może nie będzie tragedii. Aplikacji nie instaluje bo mój telefon ostatnio wiesza się aż miło i chyba pora na coś nowego. Jednak pomimo braku aplikacji jestem w ruchu codziennie ( czasem nawet 14 czy 15km dziennie na opasce). Jak wrócę to będę pisać częściej,narazie nie mam czasu na to ale to nie oznacza ze dałam sobie spokój. Miłego dnia,trzymajcie się

Neskaa to miłego wyjazdu. Odpoczywaj. Matko, na czym Ty tyle kalorii spalasz? To chyba nie samo chodzenie, co?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów