Strona 171 z 282 PierwszyPierwszy ... 71 121 161 169 170 171 172 173 181 221 271 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,701 do 1,710 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Ale widzicie Dziewczyny, mimo wpadek jakoś waga idzie wam w dół, a u mnie pewnie wzrost po weekendzie, wystarczy że popuszczę ze 2 dni i na wadze katastrofa ...a gdy się pilnuję, jak ubiegłym tygodniu, to waga stoi, i to wtedy żadne pocieszenie, bo chciałabym żeby w końcu ruszyło tak naprawdę w dół, i systematycznie, kroczek po kroczku byleby mniej. Zastój mnie nie urządza, a bywa że dołuje i stąd taki stan frustracji i rezygnacji który rekompensuje sobie wtedy jedzeniem. Wiem błędne koło, ale ileż mam mieć tej cierpliwości...ehhh wybaczcie ale musiałam się wyzalic

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Ale widzicie Dziewczyny, mimo wpadek jakoś waga idzie wam w dół, a u mnie pewnie wzrost po weekendzie, wystarczy że popuszczę ze 2 dni i na wadze katastrofa ...a gdy się pilnuję, jak ubiegłym tygodniu, to waga stoi, i to wtedy żadne pocieszenie, bo chciałabym żeby w końcu ruszyło tak naprawdę w dół, i systematycznie, kroczek po kroczku byleby mniej. Zastój mnie nie urządza, a bywa że dołuje i stąd taki stan frustracji i rezygnacji który rekompensuje sobie wtedy jedzeniem. Wiem błędne koło, ale ileż mam mieć tej cierpliwości...ehhh wybaczcie ale musiałam się wyzalic
    wiem właśnie że to demotywuje ale nie poddawaj się jeszcze i nie zostawiaj nas

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. U mnie w miarę ok tylko w niedzielę piekłam na wieczór chleb i bagietki i trochę za dużo zjadłam. Na razie nie skupiam się na jedzeniu tylko na zdrowiu. Nie objadam się ale przez te zaburzenia mam wagę 62.5. Na razie nie mam jakoś sił na odchudzanie bo biorę leki na wywołanie okresu. Nie wiem co się dzieję z moim organizmem i na tym się skupiam. Ale postanowiłam że przynajmniej raz dziennie będę jadła sałatkę zamiast posiłku. Muszę się zdrowo odżywiać bo to też ma wpływ na hormony i nie denerwować się.
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8

A ja dzis zjadłam małego czekoladowego batonika, okropnie mnie kusiło by go zjeść, bo byłam rano na zakupach. A teraz ugotowałam jarzynową zupe.

Anata zdrowie jest priorytetem i wlaśnie dobrze że teraz na tym się skupiasz, a jedzenie sałatki zamiast jednego posiłku jak najbardziej może pomóc w zrzuceniu wagi. Kropcia brawa za trening. Molly nie dajmy się zwariowac, jeden batonik chyba katastrofy nie zrobi, zresztą jesz dużo zup, a waga ładnie ci spada więc to tylko pokazuje że możesz sobie pozwolić na zjedzenie czegoś niezdrowego czy słodkiego incydentalnie. Ja nie wiem co się dzieje ale od dwóch dni puchne, czuje się nalana, duża, okropnie źle mi ze sobą. Jestem zmęczona samą sobą i obecna sytuacja. Muszę chyba to przetrawić.
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8

Hej wszystkim,
    Mama-a może też jedz takie sałatki raz dziennie? nie wiem, po prostu głośno myślę.

porób może badania na tą tarczycę?

Ściskam. Ściskam was wszystkie :*

ps; ja mam @ i dziś znów był batonik :/ Jutro już nie będzie!

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Mi się udało wczoraj poćwiczyć i dzisiaj też, ale miałam przerwę z trzy tygodnie i dziś już pupa bolała od rowerka po wczoraj i tak samo po hula hopie wczorajszym dziś nie umiałam nic pokręcić, więc włączyłam aerobik. Ale z jedzeniem lipa, dziś tyle rzeczy zjadłam niepotrzebnie, że waga raczej nie spadnie w tym tygodniu.

Po głębszych przemyśleniach, złapałam się na tym że każdy dzień myślę o odchudzaniu, o wadze czy przybyło czy ubyło,co zjeść czego nie jeść, czym to się skończy itd....i tak od x czasu. Jestem jak w jakimś transie. Mogłoby to jakoś jarać gdyby były efekty, trwałe i w miarę szybkie, ale to już tyle trwa, efekty hmmm rożne, krok w przód krok w tył, obiektywnie staram się ale mam dołki, ogólnie sinusoida. Łapie nerwa już, w sumie różne emocje raz euforia, raz złość, no wszystko. W związku z tym mam konkuzje, że daje sobie na luz, nie odpuszczam ale bez spiny, może tak lepiej będzie, przynajmniej bez ciśnienia hehe..

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Ja jakbym odpuściła i nie myślała o wadze to napewno bym nie schudła, a wręcz przeciwnie od razu by powędrowała waga w górę. Ale może mamma u Ciebie taki reset psychiczny od tej diety dobrze zrobi.

Awatar Molly8

hejka
    Cokolwiek byś postanowiła, jesteśmy z tobą.

U mnie dziś waga 58,3.

Mówiłam wam że dostałam uczulenia po plastrach gdy miałam poparzoną stopę? nosiłam ten specjalny plaster z żelem. A gdy go ściągnęłam to miałam czerwoną stopę i wysypkę.
    Nie pomogła maść, przepisala mi pani doktor spray z antybiotykiem.

U mnie na sniadanie dzis na szybko croissant a przed pracą zjem zupę kalafiorową, a do pracy mam dwie małe żytnie bułeczki z masłem i dżemem.

Miłego dnia !

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów