Strona 183 z 282 PierwszyPierwszy ... 83 133 173 181 182 183 184 185 193 233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,821 do 1,830 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Moly piękna waga. Gratulacje. Współczuję swędzenia. MamaMai zmotywowałaś mnie. Od dzisiaj też nie jem słodyczy. Po dwóch tygodniach przestaniemy mieć na nie ochotę. Podobno tyle trwa odzwyczajenie od słodkiego. U nas zaczęły się roraty. Młodsza córka chce chodzić. 6.45 w kościele będzie ciężko.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Nystacyne kojarzę,bo dziecko miało na pleśniawki. Szybko pomogła na to. Bez nawrotow. Więc może i u Ciebie się sprawdzi. Molly, ty na tej diecie to wogole wychudniesz nam tutaj. Ale super że mimo wszystko trzymasz się i dajesz radę. Za wcześnie dla mnie roraty z dzieckiem. Sama jeszcze dałabym radę gdybym nie miała dzieci i ich rano nie musiała ogarnąć. Tzn w środy, bo w soboty to już nie trzeba tak dzieci ogarniać i może byłoby bardziej realne. Super Anata że nie jesz słodyczy. Ja za to miałam dywagacje dziś czy mogę wypić jogurt pitny smakowy. Jak rygorystycznie ty do tego podchodzisz? Miłego popoludnia
    Molly8 lubi to.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Nie jem zwykłych słodyczy i chipsów paluszków itp. Jogurty są ok. Ale ja lubię tylko naturalne i fantasja. Tylko oczywiście bez dodatków. Monte np też nie

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Mamma jogurt jest ok, nie odrzucaj wszystkiego tak drastycznie bo w końcu pękniesz i nie wytrwasz w postanowieniu. Ja zaczynając się odchudzać też postanowiłam odrzucić owocowe jogurty ale jadłam codziennie jak nie jogurt to serek jakiś czy właśnie Monte i przerzuciłam się na naturalne jogurty, czasem poleje łyżeczka dżemu takiego swojej roboty.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Ufff dzięki Bogu ♥️

Molly super wiadomości. Cieszę się że wszystko bardzo dobrze!!!!!
    Molly8 lubi to.

Kropcia, a właśnie jak u ciebie wygląda dieta bo w sumie chyba nigdy nie podawałaś szczegolów? Czy i co
    sumie wyeliminowalasś/ ograniczyłaś, co zmodyfikowałaś, na co uwazasz itp? Efekty masz super i widać że to się sprawdza.

Anata dajesz radę że słodyczami? Ja tak, dziś nawet odmówiłam ciasta od kolegi Andrzeja.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Kropcia, a właśnie jak u ciebie wygląda dieta bo w sumie chyba nigdy nie podawałaś szczegolów? Czy i co
    sumie wyeliminowalasś/ ograniczyłaś, co zmodyfikowałaś, na co uwazasz itp? Efekty masz super i widać że to się sprawdza.
    Ja zrezygnowałam z jogurtów właśnie w 99% i z takich drożdżowek czy pączkow bo przy okazji zakupu pieczywa też lubiłam kupić coś do kawy. Na początku jadłam dużo ryżu, on też jest moczopędny więc na początku waga szybciej leciała. Przydałoby mi się wrócić na jakiś czas do takiej diety ryżowej. Ale jak narazie jutro robię ciasto bo w piątek wpada koleżanka a w sobotę dziadki na Mikołaja..więc tak to wygląda..

Aja właśnie jem te jogurty czy serki smakowe no nie ze często, ale ze 3 na tydzień wpadną bo to taka szybką przekąska w pracy. No i może wcale nie jest dobre w moim przypadku, bo one potrafią mieć nawet 11g cukru na 100g jogutu, serka. To co Wy jecie na przekąskę?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów