158Lubią to
-
Odp: Dieta mż
Aja właśnie jem te jogurty czy serki smakowe no nie ze często, ale ze 3 na tydzień wpadną bo to taka szybką przekąska w pracy. No i może wcale nie jest dobre w moim przypadku, bo one potrafią mieć nawet 11g cukru na 100g jogutu, serka. To co Wy jecie na przekąskę?
-
Teraz wchodzi sezon na mandarynki, myślę, że całkiem dobra i zdrowa przekąska. Albo zrobić sobie koktajl jakiś i wziasc do pracy na kefirze np.mozna dodać pietruszki bo ma działanie odchudzające. Sama jestem ciekawa co jecie na przekąskę.. albo takie wafle ryżowe można skubnąć..
-
Uwielbiam desery Monte. Te serki. One są czekoladowe a ja lubię czekoladowe smakołyki, np., lody o smaku czekoladowym, desery czekoladowe. Ale teraz musze z nich zrezygnować.
Wafle są dobre
lubie też kefir, czy jakis owoc wziąć do pracy.
-
Moly cieszę się z wyniku. O dziwo wytrzymuję bez słodyczy. Chociaż mnie dzisiaj jak się denerwowałam to kusiło. Wytrzymałam. Jem owoce i suchary. Daję radę. Ogólnie w pracy mam nowego prezesa i nareszcie nastały porządki. Nie wytrzymałabym dłużej w takim chaosie.
-
-
Hey dziewczyny co słychać?
Anata, też się cieszę troszkę mi ulżyło. Ceszę się że udaje ci się bez słodyczy.
Moja waga rano 57,4. Nie jest źle.
Rano jadąc o 5.30 do pracy skusiłam się na tego rogala w opakowaniu z czekoladą
bo byłam głodna a na tej diecie przeciwgrzybiczej nie najem się warzywami wiedząc że
w pracy czeka mnie praca fizyczna. Nie ma szans. Muszę coś słodkiego rano zjeść. Mogłam zjeść jabłko.
No nic, w poniedziałek wezmę ze dwa jabłka na te parę godzin.
-
Hej Dziewczynki.*
Na wadze dziś 60,4 kg. W poniedziałek bylo 60,8 więc triche zlecialo. A dziś może na dniach dostane @ więc myślę że idę w dobrym kierunku. Ze słodyczami się trzymam. Nie jem i już nie ciągnie mnie do wafelków, cukierków a nawet czekolady, ale łapie się na tym że coś bym twardszego słodkiego pogryzła typu sezamki, jakieś karmelowe orzeszki ale ogólnie nie jest ciężko. Czyli wszystko jest w głowie. Przestawiłam się na owoce, do pracy biorę jogurt czy serek owocowy choć postaram się jednak zmniejszyć częstotliwość bo jak pisałam maja one nawet po 11g cukru w 100g produktu
-
Mamma- super ! 
ciesze się że wam się udaje i oby tak dalej!!!

-
A ja nie mam tak łatwo w domu 
dziś na przykład mama kupiła ciastka w cukierni.
Na szczęście nie jem ich 
Codziennie mi proponuje coś słodkiego
-
U mnie ok bo 77,1 chodź w tym tygodniu wpada codziennie ciasto, bo upiekłam i tak to pozniej jest.. Gratuluje Wam wytrwałości bez słodkiego, wiem, że nieraz nie jest to łatwe..
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów