Strona 196 z 282 PierwszyPierwszy ... 96 146 186 194 195 196 197 198 206 246 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,951 do 1,960 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Exclamation Odp: Dieta mż

Hejka,
    No tak fajnie jest coś dzieciom kupić mój chrześniak pod choinkę dostał dużego misia maskotkę i grzechotkę

Może ja w pracy spalam te wieczorne podjadanie bo w pracy mało jem, wracam do domu zjem kolację i do tego coś słodkiego.

Nie, on się nie odzywa może to i lepiej.

Nie wiem, ja na siłe nikogo nie szukam, może ktoś się pojawi, zobaczymy
    Ale ja bym chciała poznać spokojnego katolika bo mój były unikał Kościoła i był nerwus

Pożyjemy zobaczymy

zamówiłam na Aliexpress kilka par pięknych klipsów będą pewnie w lutym lub marcu bo to aż z Chin ale są przepiękne. Wyślę wam za 10 minut zdjęcia na e-mail tylko klipsików

Buziaki dobranoc

Awatar Molly8

Domyślnie Odp: Dieta mż

Witajcie
    U mnie rano na wadze 55,5 ale to dlatego że miałam ciężką noc, którą po raz pierwszy od sierpnia przepłakałam. I łaziłam co chwila na siku do toalety więc ta waga nie znaczy że wyglądam szczupło tylko pozbyłam się zbędnej wody z organizmu. A wyślę wam zaraz zdjęcie mojego brzucha na email.

Byłam rano w Kościele. A teraz gotuje obiad.
    Miłego dnia. Buziaki.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Molly co się dzieje? Nie mów że depresja wraca, serce krwawi?

Molly myślę że waga taka zostanie. Ja mam odwrotnie,nieprzespana noc = automatyczny, błyskawiczny wzrost wagi

Awatar Molly8

Nie, to ani nie depresja ani nie krwawiące serce...
    tylko niewyleczona nerwica lękowa i nienawiść do samej siebie.
    Jestem w trakcie psychoterapii.

Jadę za godzinę z siostrą i szwagrem do Katowic zobaczyć tamtejszą szopkę to się gdzieś wyrwę z domu. Ładnie się pomalowałam (lekko) i uczesałam, to może komuś wpadnę w oko haha
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 06-01-2023 o 17:02

Awatar Molly8

Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 06-01-2023 o 17:12

Awatar Molly8

Ja już w domku.
    Szopka piękna i żywe zwierzątka.

Miłego wieczoru.

Ale się najadlam na imprezie. Masakra. Jutro chyba pierwszym posiłkiem będzie obiad.

Molly, powiem ci że ta moja koleżanka co dziś miała imprezę też się nie maluje na co dzień, a dziś miała podkład i rzęsy pomalowane oraz wczoraj pasemka sobie zrobiła u fryzjera i zmiana o 180 %, czasem tak niewiele trzeba żeby wygladac na zadbaną. Ona ma ładne rysy twarzy, ale po 40 cera triche ziemista się zrobiła i niestety ma lekkie cienie pod oczami. Właśnie wystarczy delikatnie podkład, tusz do rzęs i voila. Zresztą tusz do rzęs to mój ulubiony kosmetyk. Reszta już niekoniecznie, choć podkład też używam bo latem chroni przed słońcem (nam piegi i opalam się niestety na twarzy na rózowo) a w zimę jeszcze z pudrem sypkim przed zimnem ( tendencja do pękających naczynek, a jak pozamykałam to już nie chce by problem wrócił) ale to akurat używam bardziej dla zabezpieczenia przed warunkami pogodowymi.
    Molly8 lubi to.

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Hej ja dziś dzień na minus. Dawno tak dużo nie zjadłam,aż mi nie dobrze. Jutro obiecuje poprawę. Nie wiem co mi się dziś stało ale podejrzewam że ok 3 tys kcal było. Masakra ...

Molly tak z ciekawości ile masz wzrostu ? Mamy podobna wagę tylko ja jak tyje to wszystko idzie w uda a brzuch płaski. Normalnie nienawidze swoich nóg i chyba nigdy nie polubie. Nawet z wagą 52 kg mnie denerwowały.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów