183Lubią to
-
Odp: Dieta mż
Hejka,
No tak fajnie jest coś dzieciom kupić mój chrześniak pod choinkę dostał dużego misia maskotkę i grzechotkę
Może ja w pracy spalam te wieczorne podjadanie bo w pracy mało jem, wracam do domu zjem kolację i do tego coś słodkiego.
Nie, on się nie odzywa może to i lepiej.
Nie wiem, ja na siłe nikogo nie szukam, może ktoś się pojawi, zobaczymy
Ale ja bym chciała poznać spokojnego katolika bo mój były unikał Kościoła i był nerwus
Pożyjemy zobaczymy
zamówiłam na Aliexpress kilka par pięknych klipsów będą pewnie w lutym lub marcu bo to aż z Chin ale są przepiękne. Wyślę wam za 10 minut zdjęcia na e-mail tylko klipsików
Buziaki dobranoc
-
Witajcie
U mnie rano na wadze 55,5 ale to dlatego że miałam ciężką noc, którą po raz pierwszy od sierpnia przepłakałam. I łaziłam co chwila na siku do toalety więc ta waga nie znaczy że wyglądam szczupło tylko pozbyłam się zbędnej wody z organizmu. A wyślę wam zaraz zdjęcie mojego brzucha na email.
Byłam rano w Kościele. A teraz gotuje obiad.
Miłego dnia. Buziaki.
-
Molly co się dzieje? Nie mów że depresja wraca, serce krwawi?
-
Molly myślę że waga taka zostanie. Ja mam odwrotnie,nieprzespana noc = automatyczny, błyskawiczny wzrost wagi
-
Nie, to ani nie depresja ani nie krwawiące serce...
tylko niewyleczona nerwica lękowa i nienawiść do samej siebie.
Jestem w trakcie psychoterapii.
Jadę za godzinę z siostrą i szwagrem do Katowic zobaczyć tamtejszą szopkę to się gdzieś wyrwę z domu. Ładnie się pomalowałam (lekko) i uczesałam, to może komuś wpadnę w oko haha
Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 06-01-2023 o 17:02
-
Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 06-01-2023 o 17:12
-
Ja już w domku.
Szopka piękna i żywe zwierzątka.
Miłego wieczoru.
-
Ale się najadlam na imprezie. Masakra. Jutro chyba pierwszym posiłkiem będzie obiad.
-
Molly, powiem ci że ta moja koleżanka co dziś miała imprezę też się nie maluje na co dzień, a dziś miała podkład i rzęsy pomalowane oraz wczoraj pasemka sobie zrobiła u fryzjera i zmiana o 180 %, czasem tak niewiele trzeba żeby wygladac na zadbaną. Ona ma ładne rysy twarzy, ale po 40 cera triche ziemista się zrobiła i niestety ma lekkie cienie pod oczami. Właśnie wystarczy delikatnie podkład, tusz do rzęs i voila. Zresztą tusz do rzęs to mój ulubiony kosmetyk. Reszta już niekoniecznie, choć podkład też używam bo latem chroni przed słońcem (nam piegi i opalam się niestety na twarzy na rózowo) a w zimę jeszcze z pudrem sypkim przed zimnem ( tendencja do pękających naczynek, a jak pozamykałam to już nie chce by problem wrócił) ale to akurat używam bardziej dla zabezpieczenia przed warunkami pogodowymi.
-
Hej ja dziś dzień na minus. Dawno tak dużo nie zjadłam,aż mi nie dobrze. Jutro obiecuje poprawę. Nie wiem co mi się dziś stało ale podejrzewam że ok 3 tys kcal było. Masakra ...
Molly tak z ciekawości ile masz wzrostu ? Mamy podobna wagę tylko ja jak tyje to wszystko idzie w uda a brzuch płaski. Normalnie nienawidze swoich nóg i chyba nigdy nie polubie. Nawet z wagą 52 kg mnie denerwowały.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów