183Lubią to
-
Odp: Dieta mż
Moly uważaj na nimesil. Teraz lekarze przypisują go w nadmiarze. Mi też. Ten lek jest lekiem drugiego rzutu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. W Polsce nastąpiła moda na nimesil a za granicą jest wycofany.
-
Ok, dzięki.
Biorę go gdy wyjątkowo boli mnie podbrzusze, raz na 2-3 miesiące
-
Jak tak sporadycznie nic się nie powinno stać ale spróbuj np nospę albo 2 apapy.
U mnie dzisiaj stres bo byłam z młodszą w szpitalu na szyciu głowy. Ale wszystko ok
Przeszkadza mi te 2 kg które ostatnio mi doszły i muszę coś z tym zrobić. W poniedziałek dostanę od koleżanki tą dietę to spróbuję ją stosować. Dzisiaj zjadłam trochę słodyczy niestety o tej porze roku mnie kuszą. Ale mniej obiadu.
A jak tam wy się trzymacie?
-
Hej Dziewczynki.Na wagę narazie nie wchodzę ale staram się robić swoje. Po grypie żołądkowej, która trzymała mnie tydzień widzę że jem mniejsze porcje. Żeby chociaż to utrzymać. Na śniadanie dziś zjadłam owsiankę z bananem i jogurtem vege
-
Hejka,
ja nadal podjadam słodycze więc pewnie na wadze będzie więcej w piątek.
Mam urlop (5 dni), jutro mimo śniegu chcę pojechać na cmentarz do taty oraz dziadka i babci.
-
Hej. U mnie dziś 76,2.. ale też podjadam słodycze.. zrobiłam też dziś deserki z chia.. popołudniu planuje troszkę wyjść z młodym na śnieg, może ulepie bałwana
miłej niedzieli
-
Kropcia, ale jest spadek. Więc to najważniejsze. Zaraz będzie 75!
-
Hej
gratuluję spadków,u mnie tragedia. Pokusiło mnie zważyć się rano i na wadze 58kg co zepsuło mi humor na dłuższy czas. Za kilka dni powinnam mieć @ ale nie wiem czy to ma jakiś związek z takim wzrostem. Czuję się okropnie a w dodatku cały weekend skreślony bo 2 imprezy a dziś dojadam bo dostałam ciasto na wynos i sałatkę. Powiem Wam szczerze że ostatnio mam dość tej całej diety i pilnowania się na każdym kroku a każde odstępstwo skutkuje wzrostem. Szkoda że w dół tak szybko waga nie leci. Niby mam dziś 600 kcal spalonych ale co z tego jak zjadłam ok 3 tys. No nic,mam nadzieję że jutro będzie lepiej bo nie chce Wam tu marudzić. Miłego popołudnia
-
Witajcie. Ja dostałam @i waga 62.2 tzn że może schudłam. Wczoraj i w sobotę byłam na spacerze i więcej tego nie zrobię. Boli biodro i kręgosłup nigdy więcej. Zazdroszczę wam aktywności. Neska trzymaj się i nie myśl cały czas o kaloriach. Po prostu jedz regularnie i małe ilości.
-
A dziś na wadze 76,1.. Zwazylam się bo jakoś wydaje mi się, że schudłam. Mąż już mi powiedział, że jeszcze trzy kilo i będziesz musiała jechać na zakupy. Ale się cieszę
Dzisiaj gotuje zupke z czerwonej soczewicy, gotuje coś w stylu grochówki. I będą udka z kaczki, bardzo rzadko robię, chyba zapieke z jabłkami. I jak już widzę spadek na wadze to mam ochotę zrobić ciasto, ale może mi braknie czasu.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów