183Lubią to
-
Odp: Dieta mż
Super Kropeczko! Bardzo ładnie chudniesz, w odpowiednim czasie, we właściwych proporcjach. Myślę że dzięki temu nie grozi Tobie efekt jojo. A zakupy super sprawa. Nawet jak zaciązysz, to po porodzie na pewno się przydadzą.
-
Mamma to, że chcemy dziecko to jeszcze nie znaczy, że szybko zaciąże, bo o pierwsze dziecko staraliśmy się kilka lat, więc podchodzę do tego teraz będzie to super, a jak nie będzie to też się nic nie stanie. Będziemy mieli z mężem razem wolne to się przejedziemy na jakieś zakupiki. Widząc efekty powinno mnie to mobilizować do dalszych działań, a ja pije teraz kawkę i zajadam pączka..
-
Nic więcej już dziś nie podjadlam. Muszę zrobić przerwę od słodyczy bo zauważyłam, że codziennie coś zjem. Jutro pocwicze. Taki mam plan.
-
Dziewczyny, mało się udzielam bo w pracy mam mega intensywny okres, aż momentami nie wyrabiam, zaś w domu na mam naprzemiennie chore dzieci i męża. Jak wyjdę na prostą to napiszę więcej ale podczytuje Was. Molly jesteś już w szpitalu?
-
Ja miałam trochę wolnego, za to teraz maraton 6dniowy w pracy. Dziś waga pokazała 75,8. Do pracy zrobiona sałatka i wzięłam resztówkę zupy z soczewicy. Pozdrowki
-
Hej 
Kropcia gratulacje super Ci spada waga,oby tak dalej.
Ja biorę się za siebie ( nie wiem który już raz z kolei ) Dziś byłam u fryzjera i na paznokciach,jutro mam w planach zakupy z koleżanką ubraniowe a co do diety to jest średnio. 1 krok do przodu 2 w tył i tak w kółko. Ostatnio spotkałam znajoma z liceum to przeżyłam szok i w pierwszej chwili nie poznałam. Schudła w szybkim tempie prawie 25 kg
-
Molly pisałaś, a mi się ubzduralo że to 24.... stycznia!!!! A nie lutego. Sorki ale to przez sajgon w życiu. No to i mnie rozłożyło. A i mam takie zapalenie spojówki które przytuliłam ja i mąż od syna, że w pracy pytają się wszyscy co mi się stało w oko. Serio chyba że 2 osoby na 150 się mnie nie zapytało. Ale już jest weekend, wyjdę zaraz tylko na krótki spacer z psem mojej mamy (bo też chora) i już się zaczynam kurować. I już będzie dobrze. Jakby co mam teleporade w poniedziałek a we wtorek wizytę u rodzinnego.
-
Powiem Wam Dziewczyny, że ja, moja rodzinka i mama musieliśmy przytulić Omikrona. Wszystkie objawy są. Najpierw jakby grypa zołądkowa, potem typowe przeziębienie, bóle stawów i w pakiecie zapalenie spojówek. Masakra jak się dzisiaj czuje, ostatkiem sił, najgorzej że wzięło nas wszystkich. Dzieci już lepiej ale my z mężem nie mamy siły się nimi zająć, babcia zresztą tez. Dziś nawet zastanawiamy się kto da radę wyjść z jej psem.
-
No to na prawdę współczuję Mamma z całego serducha
(((( jeju
ja czasem jak byłam chora a nie dałam rady czekać do poniedziałku to dzwoniłam na ten numer 800190590 pani pyta co sie dzieje i przełączy was do lekarza POZ, taka teleporada. Sama dwa albo trzy razy dzwoniłam w czasie choroby.
-
O to nawet nie wiedziałam, że tak można. A wypisywał ci ten lekarz Poz receptę w ten sposób?
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów