Strona 207 z 282 PierwszyPierwszy ... 107 157 197 205 206 207 208 209 217 257 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,061 do 2,070 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Dziewczynki dużo zdrowia. My zdrowi wszyscy oprócz zszytej głowy córki ale to nic skomplikowanego

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka dziewczyny, jak mnie tu dawno nie było .
    Dietę zaprzepaściłam, i dużo przytyłam obecna waga 81kg, to jest porażka żeby tak się zaniedbać.
    Prubuje od stycznia zacząć od nowa ale jakoś mi nie wychodzi , najdroższe są wieczory i chęć na słodycze.
    Nie nadrobię już tego wszystkiego co pisaliście. Ale postaram się teraz pisać częściej.
    A przez to że mniej pisałam w końcu doszło do tego że zapomniałam robino i hasła musiałam to zresetować żeby móc się tu zalogować od nowa. Muszę zmieni. Suwaczek , aż wstyd że tak poległam.

Awatar Majkax123

Niestety nie umiem zmienić suwaczka zapomniałam jak się to robi

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczyny,życzę zdrowia. Majka witaj,znam ten ból. Też przestałam pisać i po diecie. Słuchajcie jestem tak zdesperowana że 2 dni temu wykupiłam dietę i mam zaplanowane co dokładnie i w jakiej ilości jeść. Mam rozpisane posiłki na cały tydzien,w każdy poniedziałek mam zdać relację co i jak i później dostaje jadłospis na następny tydzień z listą zakupów co potrzebuje.
    Kosztowało mnie to 170zl za 2 miesiące ale może wkoncu coś ruszy. Jak sama kombinuje to albo jem za dużo albo za mało i podjadam wieczorami a tak to mam rozpisany plan.Wiem ile białka,ile węglowodanów,wszystko wyliczone itd Generalnie jestem oszczędna więc jak zainwestowalam kasę to szkoda mi to stracić. Nic już nie liczę kcal wszystko mam policzone. Obym wytrzymała,trzymajcie kciuki i Wam również życzę wytrwałości w postanowieniach. Do lata coraz bliżej,będę tu zdawać relację. Miłego dnia

Awatar Majkax123

Koniecznie daj znać jak ci idzie.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Majax witaj, fajnie że wróciłaś, a że nie akceptujesz obecnego stanu to już pół sukcesu. Masz już jakiś plan? Neskaa o! to raportuj co i jak. Na ile zapotrzebowania dziennego kcal ci rozpisano dietę? Wracam powoli do zdrowia, ale jeszcze trochę zanim wyjdę z tego i się ogarnę na nowo z tym odchudzaniem. W życiu nie sądziłam że tak mnie rozwali choróbsko i na tak długo, chyba pierwszy raz i już wiem że do Wielkanocy nie uda się osiągnąć pierwszego celu bo to aż prawie miesiąc mi zabierze z tego okresu, no trudno. Na szczęście nie mam żadnych imprez, wyjść ani nic z tych rzeczy że muszę wyglądać. Dam znać jak już ruszę na nowo. A wam Kobietki kibicuje i czytam wpisy.

Dieta 1400 kcal mniej więcej +/- 50kcal w jedną bądź drugą stronę. Dziś mam 2 dzień,póki co tak się zawzięłam że to mi wystarcza i nadprogramowo była tylko kawa z łyżeczką cukru ale bez tego to ja nie funkcjonuje. Z ruchem u mnie średnio jak na mnie. Spalam dziennie ok 400-500kcal według zegarka a wiem że potrafię więcej no ale narazie tak zostaje bo nie mam ani czasu ani chęci na dodatkowe ćwiczenia. Zobaczymy jak będzie,w poniedziałek się zwaze i dam znać bo póki co waga spadała a za chwilę wracała do tego nieszczęsnego 58. Oficjalnie z taką waga zaczęłam.

Najnizsza moja waga to 52 i do tego dążę. Z tą waga najlepiej się czułam

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Myślę Neskaa że wystarczy że już ścięłas tyle kcal. Pisałaś wcześniej że nawet 2000 kcal jesz a tu teraz aż 600 kcal mniej. Ciekawe że przyjęli ci aż tak niska moim zdaniem kaloryczność ponieważ ja wg kalkulatora mam podobną a jednak jestem starsza od ciebie a w dodatku mam mało ruchu. Po tym choróbsko rzuciło mi się chyba na kolano, boli codziennie a kiedyś tylko sporadycznie więc tego ruchu pewnie bedzie jeszcze mniej. Niestety.

No niby jadłam ok 2tys i spalalam trochę ale waga średnio leciała. Ja nie ćwiczę albo rzadko bo mi się ostatnio nie chce ale dużo chodzę w "leniwe dni" jak to nazywam zrobię ok 6 km pieszo a często mam więcej np w weekendy. Ustaliłam sobie godziny posiłków i nie jestem głodna pomimo niskiej kaloryczności. Wcześniej jadłam więcej kcal ale czasem byle co,to co było pod ręką i słodycze które mi nabijały kcal. Poza rozpisana dieta pije jedna kawę,przerzuciłam się z 2 i mniej słodzę.
    MamaMai- Przy bolu to ciężko z ruchem niestety a to w sumie też dużo daje. U mnie no sama dieta nie wiele daje. Wystarczy kilka dni siedzenia w domu i czuję po sobie że waga rośnie. Oby Ci szybko minęło byś mogła wrócić do jakiejś aktywności.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów