Szybka relacja- zjedzone ok 2500kcal,spalone według zegarka 800kcal (?) Zaliczony spacer 7 km. Dziś już nic nie planuje jeść a jutro ważenie.
Do jutra
Szybka relacja- zjedzone ok 2500kcal,spalone według zegarka 800kcal (?) Zaliczony spacer 7 km. Dziś już nic nie planuje jeść a jutro ważenie.
Do jutra
Witajcie moje drogie. Dzisiaj byłam na spacerze dwa razy do kościoła i z koleżanką. Ale nie mogę więcej bo znowu odchoruję. Wczoraj miałam rehabilitację koleżanka była u mnie 1.5 godziny. Pierwszy zabieg gratis ale nie będę kontynuowała na razie bo mam mocne bóle wczoraj na nimesilu mnie bolało więc poczekam na diagnozę. Mam w świetnej przychodni na NFZ wizytę. Może mi dadzą na takie rtg specjalistyczne skierowanie bo koszt 400 zł prywatnie .Tak bardzo bym chciała normalnie funkcjonować. 12 lat temu miałam trzy peracje na kolano dwie poważne i teraz jak ćwiczyła mi kolano to się odezwał ból w biodrze i okolicy kręgosłupa może to przez to.
Z dietą w miarę ok. Nie jem wieczorem waże około 61.5 a było już 63 po Sylwestrze na którym wcale dużo nie jadłam. Okres mi wrócił mój bez leków więc jest ok. Moly pomodlę się za ciebie. Chodź na terapię koniecznie.
Neska ja mam bardzo szerokie uda i zawsze mi w nie wchodzi. Do ud nogi szczupłe i zgrabne góra czy uda i pupa duża a potem szczupłe ramiona i duży biust.
Anatab-dziekuję za modlitwę jest bardzo potrzebna.
Muszę poszukać terapii na Nfz.
Obyś już nie cierpiała na te bóle.
Ja po wyjściu ze szpitala pójdę ponownie po skierowanie na zabiegi na kręgosłup bo pomagają.
Neskaa-podczas 6 godz pracy spalam według aplikacji około 300-400 kcal w zależności ile kroków wyjdzie.
Ciekawe ile w tym prawdy co mi apka pokazuje.
Mamma-wierzę że ruszy u ciebie waga.
No właśnie a ja dziś cały dzień gonitwa i pokazuje mi 10640 kroków i spalone 843 kcal. Różnie pokazuje,czasem wydaje mi się że mam bardzo aktywny dzień a kcal mało spalone a dziś niby w biegu ale mam mniej kroków niż zwykle a kcal więcej. Dieta dziś na minus niestety. Oby jutro było lepiej
Aha waga 55,6kg bo zapomniałam napisac