169Lubią to
-
Odp: Dieta mż
Przy 9000 kroków mam spalonych 347 kcal
-
Witam,dla porównania dziś 9500 kroków i spalone 500kcal. Co nie zmienia faktu że jem za dużo i znowu ciągnie mnie do słodkiego. Kilka dni ok jak przycisnę to waga spada szybko, a za chwilę wraca to co stracilam i tak w kolko.Najgorsze dla mnie są wieczory.
-
A mnie dziś strasznie boli przepuklina. Przez moment zastanawiałam się czy nie będę jechać na SOR. Może już najgorsze za mną, bo ból traci na nasileniu, ale pewnie po czymś takim będzie jeszcze bolał kilka dni. Aktywność muszę ograniczyć tylko do chodzenia, ewentualnie spokojnego marszu z kijkami. Tyle że nawet jakbym mogła i chciała to tez pogoda od kilku dni kiepska, pada pada ciągle pada.
-
Hejka. Z ciekawości też sprawdziłam bo od wczoraj chodzę w opasce i wczoraj 9560 kroków, spalone 183 kcal. Dziś 5794 kroków, spalone 134 kcal. Jest spora różnica. Opaska też wykrywa tętno, może Neska masz bardziej intensywny ruch. Ja bo w pracy się nachodzę, ale raczej tak na spokojnie..
-
W ogóle postanowiliśmy z mężem, że będziemy się starać o drugiego dzidziusia. Jak się uda to i tak z Wami zostanę, żeby znów nie przytyć 20 kilo.
-
O jak fajnie Kropcia, za jednym zamachem wychowasz sobie dwójeczkę. Koniecznie musisz z nami zostać! Trzymam kciuki.
-
Mamma-jak tam przepuklina? Boli nadal?
Kropcia-powodzenia!! Cieszę się że planujecie kolejnego dzidziusia.
Neska-ja po powrocie do domu z pracy też jest dużo...za dużo. :/
Dzwonili do mnie ze szpitala. Przełożyli mi pobyt w szpitalu na 24 luty a to dzień moich urodzin... I to 40.
Ale tydzien wcześniej przyjdzie siostra ze szwagrem to posiedzimy, kupię im jakieś dobre ciastko w cukierni.
-
Molly, żyję. Rano przed pracą jeszcze byłam obolała, bolało głównie podbrzusze i wokół pępka, jakby ktoś mi skórę rozciągał i zarazem uciskał na wnetrznosci, ciężko mi było się ubrac, umalować, syna ubrać. Mąż musiał więcej niż z reguły więc de facto miał dwoje dzieci do obskoczenia plus schorowaną żonę. W pracy poczułam sie lepiej, już chodzić mogłam, wyprostować się itp. Myślałam że pojdę na spacer gdyż w końcu nie pada lecz mąż mówi żeby nie ryzykować, za wcześnie.
-
Szkoda Molly, że akurat w urodziny będziesz szła do szpitala, ale co zrobisz..mi też dziś dzwonili że szpitala, że lekarz się zwolnił i odwołują wizytę u endokrynologa. Muszę znaleźć innego lekarza, albo gdzieś prywatnie..sama nie wiem.. zjadłam teraz na wieczór Prince polo, miałam taką chęć..
-
Mamma-Może mąż ma rację, lepiej zostawić sobie spacer na sobotę na przykład???
A jak się jeszcze objawia przepuklina?pytam bo zdarza się że gdy podniosę coś ciężkiego to też chwyta mnie nagły ból w podbrzuszu i nie wiem co o tym myśleć a niechce znów iść do lekarza
Kropcia-to współczuję, teraz tyle się czeka na wizytę u endokrynologa czy innego specjalisty.
Ja sobie przemyślałam to i jeśli mi termin przenieśli to może lepiej w lutym iść do szpitala. Tam leczą osoby chore na nowotwór to może ktoś pilnie potrzebował się dostać na moje miejsce
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów