Strona 215 z 242 PierwszyPierwszy ... 115 165 205 213 214 215 216 217 225 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,141 do 2,150 z 2420
Like Tree169Lubią to

Wątek: Dieta mż

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

A dziś na wadze 76,1.. Zwazylam się bo jakoś wydaje mi się, że schudłam. Mąż już mi powiedział, że jeszcze trzy kilo i będziesz musiała jechać na zakupy. Ale się cieszę Dzisiaj gotuje zupke z czerwonej soczewicy, gotuje coś w stylu grochówki. I będą udka z kaczki, bardzo rzadko robię, chyba zapieke z jabłkami. I jak już widzę spadek na wadze to mam ochotę zrobić ciasto, ale może mi braknie czasu.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Super Kropeczko! Bardzo ładnie chudniesz, w odpowiednim czasie, we właściwych proporcjach. Myślę że dzięki temu nie grozi Tobie efekt jojo. A zakupy super sprawa. Nawet jak zaciązysz, to po porodzie na pewno się przydadzą.

Mamma to, że chcemy dziecko to jeszcze nie znaczy, że szybko zaciąże, bo o pierwsze dziecko staraliśmy się kilka lat, więc podchodzę do tego teraz będzie to super, a jak nie będzie to też się nic nie stanie. Będziemy mieli z mężem razem wolne to się przejedziemy na jakieś zakupiki. Widząc efekty powinno mnie to mobilizować do dalszych działań, a ja pije teraz kawkę i zajadam pączka..

Nic więcej już dziś nie podjadlam. Muszę zrobić przerwę od słodyczy bo zauważyłam, że codziennie coś zjem. Jutro pocwicze. Taki mam plan.

Dziewczyny, mało się udzielam bo w pracy mam mega intensywny okres, aż momentami nie wyrabiam, zaś w domu na mam naprzemiennie chore dzieci i męża. Jak wyjdę na prostą to napiszę więcej ale podczytuje Was. Molly jesteś już w szpitalu?

Ja miałam trochę wolnego, za to teraz maraton 6dniowy w pracy. Dziś waga pokazała 75,8. Do pracy zrobiona sałatka i wzięłam resztówkę zupy z soczewicy. Pozdrowki

Neskaa jest teraz aktywny Znany na forum

Hej
    Kropcia gratulacje super Ci spada waga,oby tak dalej.
    Ja biorę się za siebie ( nie wiem który już raz z kolei ) Dziś byłam u fryzjera i na paznokciach,jutro mam w planach zakupy z koleżanką ubraniowe a co do diety to jest średnio. 1 krok do przodu 2 w tył i tak w kółko. Ostatnio spotkałam znajoma z liceum to przeżyłam szok i w pierwszej chwili nie poznałam. Schudła w szybkim tempie prawie 25 kg

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka

Mamma-pisałam w zeszłym tygodniu chyba z tego co pamiętam, że przenieśli mi szpital na 24 luty niestety.

Kropcia- to super

Neskaa-takie spotkania jak twoje z koleżanką bardzo motywują

Miałam tydzień urlopu ale że często sięgałam po słodkie to rzadko coś pisałam, zważe się rano bo dziś zapomniałam.

Zdrowia wszystkim

Molly pisałaś, a mi się ubzduralo że to 24.... stycznia!!!! A nie lutego. Sorki ale to przez sajgon w życiu. No to i mnie rozłożyło. A i mam takie zapalenie spojówki które przytuliłam ja i mąż od syna, że w pracy pytają się wszyscy co mi się stało w oko. Serio chyba że 2 osoby na 150 się mnie nie zapytało. Ale już jest weekend, wyjdę zaraz tylko na krótki spacer z psem mojej mamy (bo też chora) i już się zaczynam kurować. I już będzie dobrze. Jakby co mam teleporade w poniedziałek a we wtorek wizytę u rodzinnego.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Nic się nie stało

kurcze to dużo zdrówka !!

też miałam kiedyś lata temu zapalenie spojówki dostałam krople do oczu na recepte ale bardzo nie przyjemna dolegliwość, taka wydzielina "leciała" z oka do tego przekrwione było

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów