Strona 216 z 282 PierwszyPierwszy ... 116 166 206 214 215 216 217 218 226 266 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,151 do 2,160 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Scarlett pamiętam cię, miło że znów jesteś.

Majkax, nie robie postanowień bo i tak nigdy ich nie dotrzymuje więc to w moim przypadku nie ma sensu.
    Bywa tak w ciągu roku ze potrafię nie jesc słodyczy ale jak sobie postanowię że ich nie zjem to jak na złość nie potrafię dotrzymać postanowienia

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Molly8 Zobacz posta
    Dzięki. Wiem, jedzenie bardzo ważne. Jogurty, kiszonki bardzo lubię ale mam też probiotyk w tabletkach.
    Co do antybiotyku, to już nie mam pewności czy mi pomoże bo czuje się gorzej. Obudziłam się o 3 w nocy z gorączką i bólem uszu. Dicortineff mi nie pomaga. Może to zapalenie ucha?? bolą mnie bez przerwy od 3.00. Czekam na teleporade bo mam L4 dostać i może jest coś jeszcze mocniejszego co by mi pomogło bo ledwo daje rade z bólem.

Czytałam o złotym mleku, że dodaje się do niego miedzy innymi też imbir. Pije też dużo herbaty. Ale złote mleko też zacznę pić.
    czesc Molly Ja ostatnio robiłam właśnie złote mleko z imbirem, kurkuma.. Obudziłam się kilka dni temu chora, zmierzyłam z rana temperaturę i miałam 37.9..zrobiłam do śniadania to mleko, potem na wieczór..i na drugi dzień czułam się lepiej..i nawet temperatura mi zeszła do 36,9, a kolejnego dnia w ogóle nie czułam, ze mnie "coś" bierze. (robiłam to mleko dwa razy dziennie przez te trzy dni) Jestem przekonana, ze to mleko właśnie zadziałało..normalnie jak zaczynam chorować, to trzyma mnie kilka dni..a tu już następnego dnia czułam się o wiele lepiej.
    I pije tak teraz co drugi dzień na wieczór...

A mialam zapytac..pijecie wodę kokosowa? Ostatnio trafiłam na jakiś artykuł, ze woda kokosowa jest bardzo zdrowa i ma same zalety...

Ja robie zaraz moja zupkę Odezwę się wieczorkiem

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. Moly zdrówka koniecznie musisz jakoś wzmocnić swój organizm. Spacery na świeżym powietrzu zimne kąpiele latem. Poczytaj sobie bo widać że jesteś chorowita. Może immunotrofina.
    Scarlett witaj pamiętam ciebie z forum. Ile ważyłaś najmniej? Ja niedawno też 63. Ostatnio mi zeszło do 60.9. Nie wiem jak będzie dalej bo jestem na feriach. Codziennie piwko dobre jedzenie co prawda domowe. Więc nie wiem jak będzie po powrocie. Tym razem dużo się ruszam więc nie powinno być tak źle jak ostatnio. Rok temu czytałam książki prawie się nie ruszałam i po powrocie było 63. Dla mnie to alarm. Dużo się ruszam ale orzy okazji cierpię. Blokada nic nie pomogła.
    Majax123 my ciągle szukamy inspiracji do ogrodzenia. Mamy takie że ciężko coś przepleść a musimy bo sasiad jest bardzo blisko.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Majax nie podpowiem bo nie mam ogrodzenia z tych paneli i nikt z moim znajomych chyba też nie.

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Witajcie. Moly zdrówka koniecznie musisz jakoś wzmocnić swój organizm. Spacery na świeżym powietrzu zimne kąpiele latem. Poczytaj sobie bo widać że jesteś chorowita. Może immunotrofina.
    Scarlett witaj pamiętam ciebie z forum. Ile ważyłaś najmniej? Ja niedawno też 63. Ostatnio mi zeszło do 60.9. Nie wiem jak będzie dalej bo jestem na feriach. Codziennie piwko dobre jedzenie co prawda domowe. Więc nie wiem jak będzie po powrocie. Tym razem dużo się ruszam więc nie powinno być tak źle jak ostatnio. Rok temu czytałam książki prawie się nie ruszałam i po powrocie było 63. Dla mnie to alarm. Dużo się ruszam ale orzy okazji cierpię. Blokada nic nie pomogła.
    Majax123 my ciągle szukamy inspiracji do ogrodzenia. Mamy takie że ciężko coś przepleść a musimy bo sasiad jest bardzo blisko.
    Ja też mam blisko 4m za płotem, w dodatku bardzo wścibskiego

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

dzien dobry dziewczyny

Molly, sto lat..sto lat, niech żyje żyje nam! Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej 18-nastki!

Anatab najmniej ważyłam bodajże 54 kg, no ale to było daaaaawno dawno temu. Moja najlepsza waga to 57 kg. (mam cienkie kości i widać na mnie każdy dodatkowy kilogram). Kurde, zapomniałam dziś wejść na wagę, ale myślę, ze wazę 63 kg.

Jakos nie mam dziś inspiracji na obiad. No nie wiem co mam zrobić..myślę, ze coś z makaronem, mam dziś lenia. Co wy robicie z makaronem na szybko?

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Scarlett0405 Zobacz posta
    dzien dobry dziewczyny

Molly, sto lat..sto lat, niech żyje żyje nam! Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej 18-nastki!

Anatab najmniej ważyłam bodajże 54 kg, no ale to było daaaaawno dawno temu. Moja najlepsza waga to 57 kg. (mam cienkie kości i widać na mnie każdy dodatkowy kilogram). Kurde, zapomniałam dziś wejść na wagę, ale myślę, ze wazę 63 kg.

Jakos nie mam dziś inspiracji na obiad. No nie wiem co mam zrobić..myślę, ze coś z makaronem, mam dziś lenia. Co wy robicie z makaronem na szybko?
    Pięknie dziękuję za życzenia:-)

Makaron ze szpinakiem:-) szybki obiadek

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Moly serdeczne życzenia wielu łask Bożych zdrowia miłości i serdeczności.
    Moly mnie boli nie kolano tylko kręgosłup i biodro na kolano miałam 3 operacje ale teraz nie boli.
    Wczoraj zjadłam bardzo ciężko i sporo i dzisiaj nie jadłam do 15. Nadal mi ciężko.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Molly wszystkiego co najlepsze.. Dużo zdrówka, radości, dużo uśmiechu

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Molly8 Zobacz posta
    Kropcia, mam nadzieję że się nie przejmujesz nieznacznym wzrostem wagi???
    Trzymam kciuki powodzenia
    Nie przejmuje się. 0.2 kg to nic. Dziś miałam 75,9, więc waga raczej stoi w miejscu. Mam dużo roboty w pracy, robię po 12 tys kroków ale podjadam słodycze. Nie umie się ogarnąć jakoś..

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów