Strona 218 z 242 PierwszyPierwszy ... 118 168 208 216 217 218 219 220 228 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,171 do 2,180 z 2420
Like Tree169Lubią to

Wątek: Dieta mż

Neskaa jest teraz aktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Najnizsza moja waga to 52 i do tego dążę. Z tą waga najlepiej się czułam

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Myślę Neskaa że wystarczy że już ścięłas tyle kcal. Pisałaś wcześniej że nawet 2000 kcal jesz a tu teraz aż 600 kcal mniej. Ciekawe że przyjęli ci aż tak niska moim zdaniem kaloryczność ponieważ ja wg kalkulatora mam podobną a jednak jestem starsza od ciebie a w dodatku mam mało ruchu. Po tym choróbsko rzuciło mi się chyba na kolano, boli codziennie a kiedyś tylko sporadycznie więc tego ruchu pewnie bedzie jeszcze mniej. Niestety.

Neskaa jest teraz aktywny Znany na forum

No niby jadłam ok 2tys i spalalam trochę ale waga średnio leciała. Ja nie ćwiczę albo rzadko bo mi się ostatnio nie chce ale dużo chodzę w "leniwe dni" jak to nazywam zrobię ok 6 km pieszo a często mam więcej np w weekendy. Ustaliłam sobie godziny posiłków i nie jestem głodna pomimo niskiej kaloryczności. Wcześniej jadłam więcej kcal ale czasem byle co,to co było pod ręką i słodycze które mi nabijały kcal. Poza rozpisana dieta pije jedna kawę,przerzuciłam się z 2 i mniej słodzę.
    MamaMai- Przy bolu to ciężko z ruchem niestety a to w sumie też dużo daje. U mnie no sama dieta nie wiele daje. Wystarczy kilka dni siedzenia w domu i czuję po sobie że waga rośnie. Oby Ci szybko minęło byś mogła wrócić do jakiejś aktywności.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Thumbs up Odp: Dieta mż

Hej wszystkim.
    Zapomniałam się zważyć jak to u mnie bywa i zważe się jutro rano ale
    krokomierz pokazał mi wczoraj 10 tysięcy a dziś ponad 11 tysięcy.
    W resztę dni po 7 tysięcy.

Ale tydzień temu gdy byłam na urlopie to dziennie miałam tylko 1-2 tysiące.

Awatar Molly8

Hey.
    W poniedziałek muszę kupić nową baterię do wagi, bo zważyłam się 2 razy.
    Pokazała 56,6 i 54 kg.
    We wtorek rano jeszcze raz się zważe.
    Miłego weekendu

Molly, jakby to rzeczywiście było 54 kg to doszlabys już do celu!!!! Myślę że to realne. Normalnie idziesz jak torpeda!

Awatar Molly8

Dla pewności zważe się jeszcze raz we wtorek jak kupię baterię.

Buziaki!

Często kupuje książki w Biedronce przy okazji innych zakupów. Niestety ostatnio brak czasu na czytanie. kiedyś czytałam dużo wieczorami ale teraz to już jestem tak padnięta że nie mam sily. Dziś u mnie mało dietetyczne śniadanie bo pieczona kaszanka z cebulą, papryką i jabłkiem w przyprawach, plus pieczona ciabatta do tego. Ogólnie ostatnio mam taki niepohamowany apetyt, jakby po tym choróbsku organizm chciał wszystko naraz odzyskać. Ale od wczoraj pilnuje się z piciem wody, herbat. Neskaa, niestety u mnie też to samo co u ciebie przed wykupiona dieta, i te same emocje. Dlatego jestem ciekawa jak szybko przyjdą u ciebie efekty, bo że przyjdą to nie mam wątpliwości. A chociaż w miarę smaczna ta dieta? Co wyeliminowano ci z jadłospisu? Czym zastąpiono np.slodycze.

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć wam.
    No to zaczynam nową przygodę z odchudzaniem, wciąż nie mogę uwierzyć jakie mogłam się tak urządzić tyle kilogramów stracić i to wszystko zaprzepaścić a nie miałam żadnych problemów zmartwień żebym musiała się z tego powodu obżerać tak jakoś po prostu zaczęłam więcej jeść słodkiego co mnie zawsze gubi przede wszystkim wieczorem. Muszę poszukać swoje stare zapiski ile wypiłam wody i co ja dałam żeby mieć jakąś podstawę i motywację. Jeszcze się dziś nie ważyłam zrobię to później i spróbuję tego suwaczka zmienić.
    Muszę też wrócić do ćwiczeń bieżnia stoi praktycznie nieużywana gdyby nie syn on jeszcze od czasu do czasu na niej chodzi.
    Miłego dnia wszystkim.

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Udało mi się w końcu zmienić suwaczek, wagę wpisałam tak na ślepo bo się jeszcze nie zważyłam, ewentualnie później jeszcze raz go zmienię.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów