Strona 227 z 269 PierwszyPierwszy ... 127 177 217 225 226 227 228 229 237 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,261 do 2,270 z 2683
Like Tree173Lubią to

Wątek: Dieta mż

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

część dziewczyny Postanowiłam się znów odchudzić i wrócić do was ( nie wiem, może mnie pamiętacie :P)
    ... Moja waga ma zawsze wahania..w lato wazę mniej ..zima nabieram kilogramów ( no cóż, trudno się przyznać, ale lubię jeść :P ) A ze zima jednak człowiek mniej się rusza..a i do tego pije się jakieś grzance..to wiadomo, jak to wpływa na wagę. No ale już za chwile koniec lutego, trzeba się naprawdę wziąć za siebie Dziś się zważyłam i na wadze pojawiło się 63 kg ..hm.tak sobie myślałam, ze troszkę mi znów przybyło, bo widzę, ze na twarzy robię się okrągła.. Mam nadzieje, ze z wami będę miała więcej motywacji
    A teraz przeczytam pare stron wstecz..żeby być triche na bieżąco

Majax, to moze ja z toba tez sobie zrobię post..dotyczący niejedzenia słodyczy.. tylko wyjdzie mi to na dobre. przez ostatnie miesiące pozwalałam sobie naprawdę na dużo..jadłam często wszystko na co miałam ochotę, nie zwracałam uwagi na ilość, cud, ze na wadze "tylko" 2 kg więcej. (Miałam jednak trochę ruchu, ciagle coś do załatwienia, do zrobienia i to mnie chyba uratowało przed większą waga :P)

Na sniadanie zjadłam dziś omlecik, zrobiłam sobie nawet herbatę biała (oczywiście do śniadania kawa z mlekiem musi być), na obiad mam zupę z makaronem szklanym, kukurydza, pomidorami i porem z szynka. A na kolacje zjem chyba chlebek z serkiem i rzodkiewkami.
    Koniecznie muszę jeść więcej warzyw i bardziej pilnować się z piciem płynów/ wody.

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Scarlett0405 Zobacz posta
    część dziewczyny Postanowiłam się znów odchudzić i wrócić do was ( nie wiem, może mnie pamiętacie :P)
    ... Moja waga ma zawsze wahania..w lato wazę mniej ..zima nabieram kilogramów ( no cóż, trudno się przyznać, ale lubię jeść :P ) A ze zima jednak człowiek mniej się rusza..a i do tego pije się jakieś grzance..to wiadomo, jak to wpływa na wagę. No ale już za chwile koniec lutego, trzeba się naprawdę wziąć za siebie Dziś się zważyłam i na wadze pojawiło się 63 kg ..hm.tak sobie myślałam, ze troszkę mi znów przybyło, bo widzę, ze na twarzy robię się okrągła.. Mam nadzieje, ze z wami będę miała więcej motywacji
    A teraz przeczytam pare stron wstecz..żeby być triche na bieżąco
    Witaj. Powiem szczerze że ja akurat ciebie nie kojarzę ale to przecież nie ma znaczenia sama też tu jakiś czas nie pisałam i przez to chyba dorobiłam się tych kilogramów miałam już 68 70 a teraz mam chyba z powrotem 82 jeszcze się dzisiaj nie włożyłem. Także witamy i życzę dużych sukcesów.

Awatar Majkax123

Cytat Zamieszczone przez Scarlett0405 Zobacz posta
    Majax, to moze ja z toba tez sobie zrobię post..dotyczący niejedzenia słodyczy.. tylko wyjdzie mi to na dobre. przez ostatnie miesiące pozwalałam sobie naprawdę na dużo..jadłam często wszystko na co miałam ochotę, nie zwracałam uwagi na ilość, cud, ze na wadze "tylko" 2 kg więcej. (Miałam jednak trochę ruchu, ciagle coś do załatwienia, do zrobienia i to mnie chyba uratowało przed większą waga :P)

Na sniadanie zjadłam dziś omlecik, zrobiłam sobie nawet herbatę biała (oczywiście do śniadania kawa z mlekiem musi być), na obiad mam zupę z makaronem szklanym, kukurydza, pomidorami i porem z szynka. A na kolacje zjem chyba chlebek z serkiem i rzodkiewkami.
    Koniecznie muszę jeść więcej warzyw i bardziej pilnować się z piciem płynów/ wody.
    No to super że nie jestem sama w swoim postanowieniu może będzie łatwiej wytrwać.

Awatar Majkax123

Dziewczyny a teraz pytanie z innej beczki i w ogóle nie na temat odchudzania.
    W sumie nie wiem jak wy tam mieszkacie ale może któraś z was ma jakąś działeczkę która jest ogrodzona panelami 3D jest do tego opcja przeplatania taką taśmą ogrodzeniową czy któreś z was ma cis takiego,lub ma znajomych albo krewnych którzy coś takiego zastosowali.????.
    Jak to się sprawdza w praktyce.

Cytat Zamieszczone przez Majkax123 Zobacz posta
    Witaj. Powiem szczerze że ja akurat ciebie nie kojarzę ale to przecież nie ma znaczenia sama też tu jakiś czas nie pisałam i przez to chyba dorobiłam się tych kilogramów miałam już 68 70 a teraz mam chyba z powrotem 82 jeszcze się dzisiaj nie włożyłem. Także witamy i życzę dużych sukcesów.
    dziękuję za mile powitanie
    powiem Ci, ze ważenie jest (przynajmniej u mnie) ważne..jeśli tylko się nie wazę regularnie, to od razu waga idzie w górę :/ Dlatego postanowiłam sobie, ze będę zawsze ważyć się w piątki...

Muszę naprawdę zadbać o to, by jeść zdrowiej..ostatnio traktowałam mój organizm jak śmietnik, tak nie może być...

Cytat Zamieszczone przez Majkax123 Zobacz posta
    Dziewczyny a teraz pytanie z innej beczki i w ogóle nie na temat odchudzania.
    W sumie nie wiem jak wy tam mieszkacie ale może któraś z was ma jakąś działeczkę która jest ogrodzona panelami 3D jest do tego opcja przeplatania taką taśmą ogrodzeniową czy któreś z was ma cis takiego,lub ma znajomych albo krewnych którzy coś takiego zastosowali.????.
    Jak to się sprawdza w praktyce.
    ja niestety nie pomogę, nie mam w ogrodzie takich paneli...

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Molly mimo wszystko, musisz trochę więcej jeść, żeby organizm miał zasoby do walki z choroba. Mnie tak mówił lekarz. Zalecał rozgrzewające zupy, rosół nawet bez makaronu normalnie popijac sobie po trochu z kubeczka, jakies gotowane mięso z rosołu, dużo warzyw i owoców. Ja jadłam bo lubię dużo papryki i kiwi jako naturalne zrodlo Wit. C, próbowałam grejpfruty ale nie przepadam i kupiłam sobie jednodniowy sok z buraka plus suplementacja. Oczywiscie jak masz antybiotyk to jako osłonowke jogurty kefiry, naturalny probiotyk kiszoną kapustę i ogórki kiszone. Sugeruje jeszcze cały czas byś robiła sobie złote mleko, ja zdecydowanie za późno sobie o nim przypomniałam i dlatego może też to choróbsko tyle trwało. A mimo że leki już na koniec dostałam to i tak to mleko piłam. Antybiotyk 3 dyniowy na pewno postawi cię na nogi ale chyba jest silniejszy więc tym bardziej musisz organizmowi pomoc. Dobrej nocy.
    Dzięki. Wiem, jedzenie bardzo ważne. Jogurty, kiszonki bardzo lubię ale mam też probiotyk w tabletkach.
    Co do antybiotyku, to już nie mam pewności czy mi pomoże bo czuje się gorzej. Obudziłam się o 3 w nocy z gorączką i bólem uszu. Dicortineff mi nie pomaga. Może to zapalenie ucha?? bolą mnie bez przerwy od 3.00. Czekam na teleporade bo mam L4 dostać i może jest coś jeszcze mocniejszego co by mi pomogło bo ledwo daje rade z bólem.

Czytałam o złotym mleku, że dodaje się do niego miedzy innymi też imbir. Pije też dużo herbaty. Ale złote mleko też zacznę pić.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Scarlett pamiętam cię, miło że znów jesteś.

Majkax, nie robie postanowień bo i tak nigdy ich nie dotrzymuje więc to w moim przypadku nie ma sensu.
    Bywa tak w ciągu roku ze potrafię nie jesc słodyczy ale jak sobie postanowię że ich nie zjem to jak na złość nie potrafię dotrzymać postanowienia

Cytat Zamieszczone przez Molly8 Zobacz posta
    Dzięki. Wiem, jedzenie bardzo ważne. Jogurty, kiszonki bardzo lubię ale mam też probiotyk w tabletkach.
    Co do antybiotyku, to już nie mam pewności czy mi pomoże bo czuje się gorzej. Obudziłam się o 3 w nocy z gorączką i bólem uszu. Dicortineff mi nie pomaga. Może to zapalenie ucha?? bolą mnie bez przerwy od 3.00. Czekam na teleporade bo mam L4 dostać i może jest coś jeszcze mocniejszego co by mi pomogło bo ledwo daje rade z bólem.

Czytałam o złotym mleku, że dodaje się do niego miedzy innymi też imbir. Pije też dużo herbaty. Ale złote mleko też zacznę pić.
    czesc Molly Ja ostatnio robiłam właśnie złote mleko z imbirem, kurkuma.. Obudziłam się kilka dni temu chora, zmierzyłam z rana temperaturę i miałam 37.9..zrobiłam do śniadania to mleko, potem na wieczór..i na drugi dzień czułam się lepiej..i nawet temperatura mi zeszła do 36,9, a kolejnego dnia w ogóle nie czułam, ze mnie "coś" bierze. (robiłam to mleko dwa razy dziennie przez te trzy dni) Jestem przekonana, ze to mleko właśnie zadziałało..normalnie jak zaczynam chorować, to trzyma mnie kilka dni..a tu już następnego dnia czułam się o wiele lepiej.
    I pije tak teraz co drugi dzień na wieczór...

A mialam zapytac..pijecie wodę kokosowa? Ostatnio trafiłam na jakiś artykuł, ze woda kokosowa jest bardzo zdrowa i ma same zalety...

Ja robie zaraz moja zupkę Odezwę się wieczorkiem

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów