Strona 230 z 282 PierwszyPierwszy ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 280 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,291 do 2,300 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Hej
    Ja ćwiczę z Kołakowska "az" 2 razy w tygodniu odpalam filmik i lecę z ćwiczeniami chociaż przyznaje że czasem w połowie mam serdecznie dość i ciężko mi skończyć trening który jest niby dla początkujących

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Ucięło mi posta
    Mama zdrówka dla Was wszystkich,trzymajcie się. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze u mamy i nic złego nie wyszło jak pójdzie do szpitala.
    Jakieś plany na Święta macie ? Mi prawie @ wypadnie i już mam takie napady na jedzenie wieczorem że nawet się nie ważę.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Neskaa, Kołakowska jak dla mnie ma wyśrubowane te treningi, wcale nie są dla początkujących. Chyba że nie wie jaka kondycję może mieć człowiek który mało lub wcale ćwiczył do tej pory. Ja nawet jak kiedyś regularnie, prawie codziennie chodzilam na kijki i widziałam poprawę w kondycji nie byłam w stanie zrobić z nią treningu, żadnego, w całości. Zniechecilam się do niej przez to, a ponadto czułam niestety kolana więc nie było to dla mnie. Neskaa, nie zaprzepasc tych pięknych wyników które osiągnęłaś i kasy która wydałaś!!!!!!! Przywołuje cię do porządku. I to już, natychmiast.

Molly, serio co z Tobą? Odezwij się. Jeśli uznalas że waga jest już okey i nie ma sensu tu pisać, to chociaż wrzuć takie info, bo jak co ja się zastanawiam nad powodem twojej nieobecnosci
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Red face Odp: Dieta mż

Hey
    serio myślałabyś że sie nie odezwe nawet gdybym juz zakonczyła odchudzanie?? cos ty! a nie pisze bo mama sie zle czuje, non stop wzywam pogotowie, ciagle kamienie sie odzywają, bóle,w maju ma mieć operacje w Katowicach.
    Druga sprawa jest taka że od mojej koleżanki córka popełniła samobójstwo i staram się ją wspierać, też troszke mnie to zszokowało, że to zrobiła.
    Takze Przepraszam.

O diecie nie myśle. Nie mam glowy do tego, natomiast siostra jest już po dwóch wizytach u diabetologa ma dietę, i wyliczone około 1400 kcal bo teraz nie pracuje ale dziennie ma chodzic na spacery. Ten lekarza kazał biegac aż sie zdyszy i spoci ale ona ma arytmie i lepiej zeby sie az tak nie nadwyręzała. Chodzi na spacery z psem, po 11 tysiecy kroków dziennie.

Zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia bo widze ze nieźle was rozłożyło.

moja waga 55 kg wciąz
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 04-04-2023 o 21:11

Molly nie chce wiedzieć co czuje twoja koleżanka. Strata dziecka,straszne, najstraszniejsze co może spotkać matkę. A tu jeszcze samobójstwo. Dlaczego? W jaki sposób. Jakoś teraz? Niewyobrażalna tragedia. Serce krwawi. Też martwię się o swoją mamę, bo boję się że w płucach to nie tylko zmiany pocovidowe. Nie wiem czy że stresu czy co, ale coraz mniej je, schudła już. Po świętach też idzie do szpitala, a u nas nie ma nawet odwiedzin w szpitalu, wstrzymali przez liczbę zachorowań na covid, grypę i rsv.

Awatar Molly8

Niewiele wiem. Skoczyła z dachu.

Jeju oby twoja mama nie była chora na nic poważnego. Oby było wszystko dobrze

Straszne. Ile miała lat? Ostatnio sama plaga samobójstw wśród młodych ludzi. Non stop słyszę lub czytam w internecie. Jeśli nie zostawiła listu to rodzice mogą nawet nigdy się nie dowiedziec się dlaczego i co ją popchnęło w tym kierunku, aż do takiej desperacji. Jak u Bogdana Smolenia. Czytałam kiedyś wywiad z nim. Mówił że nigdy nie poznał powodu dlaczego syn się powiesił. A żeby mało tego było, prawie w rok po śmierci syna powiesiła mu się żona, z boku po stracie dziecka, na biustonoszu!!!! A on został z dwójką małoletnich dzieci. Człowiek z ogromnym poczuciem humoru, a doświadczył takich tragedii, no i też niewyobrażalnej biedy. To przykre ale żadne słowa nie wypełnia pustki która ma w sercu twoja koleżanka, i będzie miała do końca swoich dni.

Awatar Molly8

Mamma-napisałam do ciebie wiadomość prywatną odczytałaś?

Awatar Molly8

napisze tez tu ze za dużo nie wiem. A lat miała 16. Okropna strata

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów