Strona 231 z 282 PierwszyPierwszy ... 131 181 221 229 230 231 232 233 241 281 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,301 do 2,310 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Przeczytałam. Teraz kojarzę że nawet czytałam o tym na Facebooku. Tak czy owak to jest tragedia. Nie wiem jak ta matka to udźwignie. Jak po czymś takim żyć. Jeszcze 2 lata i zaczęłaby dorosłe życie, nowe życie. Ileż to trzeba mieć "odwagi" żeby skoczyć z wieżowca. Że nie cofnęła się przed tym

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Też się dziwie że miala tą odwagę. Ale rozumiem to. Naprawdę. Sama w lipcu zeszłego roku mialam silne myśli s. Przez 14 lat depresji sprzeciwialam się tym myślom ale tamtego dnia już byłam tak wyczerpana psychicznie że gdy znów kolejnego dnia miałam myśli s., to powiedziałam Ok zrobię to. ale następnego dnia poszłam do spowiedzi, potem msza i dziś po 8 miesiącach mogę powiedzieć że zostałam uzdrowiona bo skończyły się myśli s, placz, rozpacz, pustka.

Siostra mi dziennie wysyła swoje posiłki. Wczoraj zrobila 3 km na orbitreku i 20 skoków na skakance. Ona waży 100 kg więc ma co zrzucić.

Co tam u was?

Molly a z jakiej wagi siostra schodzi? Ile od początku przygody z diabetologiem schudła już? A jakiego wzrostu? Z tego co kojarzę to chyba młodsza jest od ciebie, to może chociaż wiek będzie czynnikiem sprzyjającym w gubieniu kg. Ważne że dietę lączy z aktywnością

Miałam dziś w pracy tzw. jajeczko. Trochę pojadlam, także ciasta, ale z domu wzięłam bardzo mało jedzenia na dziś, więc chyba ostatecznie nie ma tragedii. Ten tydzień narazie żeby nie zapeszyć jest całkiem przyzwoity.

Awatar Molly8

Thumbs up Odp: Dieta mż

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Molly a z jakiej wagi siostra schodzi? Ile od początku przygody z diabetologiem schudła już? A jakiego wzrostu? Z tego co kojarzę to chyba młodsza jest od ciebie, to może chociaż wiek będzie czynnikiem sprzyjającym w gubieniu kg. Ważne że dietę lączy z aktywnością
    Siostra dopiero pod koniec marca poszła do tego lekarza pierwszy raz, a odchudzanie zaczęła od tego poniedziałku. Tak, ma 31 lat, waży 100 kg, 165 cm wzrostu. Tylko ze u niej nie widać tych 100 kg. Dała bym max 90. Ostro się wzięła za siebie, ma też mierzyć cukier i wpisywać wszystko w apkę Fitatu.

Awatar Molly8

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Miałam dziś w pracy tzw. jajeczko. Trochę pojadlam, także ciasta, ale z domu wzięłam bardzo mało jedzenia na dziś, więc chyba ostatecznie nie ma tragedii. Ten tydzień narazie żeby nie zapeszyć jest całkiem przyzwoity.
    Oby do końca tygodnia ci się udało utrzymać diete.
    Ja po pracy poszłam z siostrą na dwa cmentarze, aplikacja pokazuje 14,680 kroków.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie moje drogie. U mnie waga 60 kg nawet przez chwilę była 5 z przodu. Także sukces jest. Jem mniej ale nie spektakularnie. Z tymi samobójstwami to jest plaga mój sąsiad jeździ do zgonów w Warszawie i mowi koszmar. Koleżanka z pracy została zaproszona na jakieś spotkanie na wysokim szczeblu rządowe i poruszali ten temat i mają się zająć nim. Plus uzależnienie od telefonów u 4, 5 latków. Mnie to przeraża. Wczoraj mama dała 8 latkom telefon robiły sobie zdjęcia i bawiły się w kruchcie kościoła. Zostały przeze mnie upomniane. A mogły biegać przed kościołem i się ganiać. Nie ma świętości nawet tutaj. Najważniejsza profilaktyka samobójstw to aby dziecko miało jedną osobę obok siebie autorytet Koleżanka ciotka rowieśniek. Tak mówili na tym spotkaniu. MamaMai liczę że będzie ok z mamą z twoją też. Moja teściowa latam miała to samo. Buziaki dla was.

Anata ale z płucami twoja teściowa miała problemy? Kurcze,wiem pisałaś, ale nie pamiętam szczegółów. I jak się u niej skończyło?

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Nie. Z woreczkiem to chyba mama Moly. Nawet była w szpitalu w stanie ciężkim.

Awatar Molly8

Mama woreczek miała usuwany już lata temu teraz kamienie powróciły.

Koleżanka której córka popełniła samobójstwo udostępniła tę piosenkę i faktycznie łapie za serducho. ;( sam wstęp "muszę iść już mnie tam wołają..." ;( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

miłego dnia! <3
    dziś i jutro idę na 18 do Kościoła

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów