Strona 232 z 282 PierwszyPierwszy ... 132 182 222 230 231 232 233 234 242 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,311 do 2,320 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Witajcie. Piosenka piękna. Jest nawet komentarz pod nią o śmierci 17 letniej córki. Tragedia niewyobrażalna. Ostatnio mój sąsiad zmarł a matka pochowała rok wcześniej drugiego syna. Mam wolne. Moja córka ma urodziny 10. Urodziła się o 23.59 w niedzielę Miłosierdzia Bożego. Mimo dzisiejszego postu zjem kawałek tortu. Mąż już nie ma gipsu i wszystko ok. Zdrowych Wesołych Świat i Błogosławieństwa od Zmartwychwstałego Jezusa.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Ja tak na szybko. Na wadze 74,6. Zaczynam kaszleć i gardło boli, boję się, że mnie rozłoży..kończę robić ciasto a za chwilę jeszcze do pracy..nie mam sił..

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Anatab- dziękuję ze jej posłuchałaś. W sensie tej piosenki.
    Kropcia- trzymaj się. Dużo zdrowia.

Wam wszystkim życzę spokojnych ale zdrowych świąt Wielkanocnych.

Moja mama była rano u lekarza bo wczoraj była na badaniu krwi. Próby wątrobowe strasznie wysokie. Prsykladowo Norma jest do 39 a mama ma 1600!

Dostała skierowanie do szpitala. Idzie o 18. O ile się nie rozmyśli.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny, połamało mnie, nerki albo kręgosłup, nerwoból lub przewiało. Byłam dziś u lekarza. W środę idę na pobranie moczu i krwi w tym na stan zapalny i czerwone krwinki no chyba że pojawi się krew w moczu lub gorączka to mam jechać na SOR. Nie byłam nawet w kościele. Upiekę tylko sernik, zrobię jarzynową i święconkę, jeśli dam radę. Żurek może dopiero na poniedziałek bo wszystko kupione do niego.

Dla Was Wszystkich Zdrowych radosnych i błogosławionych świąt.

Awatar Molly8

O rety to współczuję

Ps. Też nie byłam w Kościele. Jutro się pomodlę przy Bożym Grobie po świeceniu

Hej,*

Dziewczyny jeszsze żyję, najgorzej jest w nocy bo nie mogę sobie znaleźć pozycji podczas leżenia. A przerzucenie się z boku na bok to już wyczyn co najmniej na brązowy medal. No i kichanie, ziewanie oraz głębokie oddechy to też powodują największy ból. Zaraz wezmę tabletki przeciwzapalne które wczoraj mi zapisała. Ponadto mama przykleiła mi plater rozgrzewający i nam nadzieję że święconkę i sałatkę jarzynowa zaraz ogarnę. Moi pojadą do teściowej ja zostanę z namą, co zrobię to zrobię i tyle zjemy. Może przy okazji te święta będą dietetyczne.*

Awatar Molly8

Mamma, ale to mocno się trzyma współczuję.

Ja o 11 byłam z koszyczkiem a teraz Wykąpałam się I leze. Będę czytać książkę. Odpoczywać. Ps. Boli mnie brzuch na @

Trochę odpuściło mnie to nawet pojechałam na grób do taty. Teraz kończę sałatkę jarzynowa i piekę sernik. Może po kolejnej dawce leków uda się zrobić garaletki z kurczaka bo mam rosół. Chciałam zrobić jeszcze jajka nadziewane pieczarkami ale to znowu zależne będzie od mojego stanu zdrowia. Ciasto oprócz sernika jest kupne, gotowe. Żurek jak pisałam zrobię dopiero na drugi dzień świąt na sniadanie, jest szansa że będę się już lepiej czuła.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. To się biedactwa pochorowałyście. Zdrówka dla was i Moly dla mamy. Ja byłam w kościele w Wielki Piątek dzisiaj nie dałam rady. Boli bardzo biodro i kręgosłup. Nie wytrzymałabym 3 godziny. Leczenia nie zaczęłam bo czekam na konsultację fizjoterapeuty. Byłam na adoracji przy grobie. Bożych Świąt kochane dla was i rodziny.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów