Strona 232 z 299 PierwszyPierwszy ... 132 182 222 230 231 232 233 234 242 282 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,311 do 2,320 z 2983
Like Tree185Lubią to

Wątek: Dieta mż

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Hej
    Scarlett ja mam 157cm wzrostu,waga stoi pomiń o 55,5 kg. Jem 1300 kcal dziennie,jak "nic nie robie" a jak w miarę aktywny dzień to ok 1500kcal. Co poniedziałek zdaje relacje i dostaje nowy jadłospis. Dietę jak już pisałam w tygodniu ok a weekendy mnie gubią. Do południa się pilnuje a wieczorem jakieś spotkanie ze znajomymi i po diecie

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Ucięło mi posta a napisałam długiego. Mierzycie się ? Robicie zdjęcia ? Bo czasem się więcej waży a lepiej wygląda niż z niższą waga. Pamiętam jak raz miałam 49 kg trwało to dosłownie chwilę ale wyglądałam wtedy źle. Jak przytyłam do 52 to było dużo lepiej. Z taką waga się najlepiej czuje i wyglądam.

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Neskaa Zobacz posta
    Hej
    Scarlett ja mam 157cm wzrostu,waga stoi pomiń o 55,5 kg. Jem 1300 kcal dziennie,jak "nic nie robie" a jak w miarę aktywny dzień to ok 1500kcal. Co poniedziałek zdaje relacje i dostaje nowy jadłospis. Dietę jak już pisałam w tygodniu ok a weekendy mnie gubią. Do południa się pilnuje a wieczorem jakieś spotkanie ze znajomymi i po diecie
    kurde, nie no czytając to, to ja faktycznie za dużo jem a weekendy są najgorsze.Bo wtedy wpadają mi niezliczone kalorie..I tak mi się wydaje, ze gdyby nie te piateczki wieczorne i soboty, to miałabym mniej na wadze. W sumie podczas dni "roboczych" jakoś w miarę się trzymam..ale jednak weekendzie psuje wszystko.

Właśnie szukam tresciwych przekąsek na wieczór..żeby były zdrowe i mało kaloryczne. A może macie jakieś fajne przepisy? Nie musi to być nic słodkiego, bo w sumie do słodkiego mnie nie ciągnie.. zmora są dla mnie chipsy, mogę zjeść cale opakowanie na raz ..aż wstyd się przyznać. :P

Cytat Zamieszczone przez Neskaa Zobacz posta
    Ucięło mi posta a napisałam długiego. Mierzycie się ? Robicie zdjęcia ? Bo czasem się więcej waży a lepiej wygląda niż z niższą waga. Pamiętam jak raz miałam 49 kg trwało to dosłownie chwilę ale wyglądałam wtedy źle. Jak przytyłam do 52 to było dużo lepiej. Z taką waga się najlepiej czuje i wyglądam.
    Kiedyś się mierzylam, miałam nawet cala tabelkę rozpisana, wagę, % zawartość tłuszczu i mięśni (na wadze) i do tego centymetrem się wierzyłam... I chyba muszę do tego znów wrócić, człowiek wtedy bardziej zwraca uwagę na ruch i widzi, czy idzie w dobrym kierunku...I prawda, mając kiedyś wagę 60 kg( ćwiczyłam 3 razy w tygodniu) wyglądałam szczerze mówiąc lepiej niż gdy ważyłam 56 (nie ćwicząc) ..

Dobra, postanawiam wyciągnąć swój zeszycik i od przyszłego piątku będę wszystko zapisywać raz w tygodniu

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. Dzisiaj będę miała dobry wynik z jedzenia bo boli mnie żołądek. Nawet wymiotowałam dzisiaj. W sumie od 2 tygodni się z tym bujam. Mam leki i skierowanie na bakterię. Głowa też bardzo boli. Zawsze jakiś plus z tym żołądkiem.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Mam motywację do odchudzania bo na początku wakacji gdzieś wylecimy za granicę mam nadzieję z przyjaciółmi. Muszę 5 kg minimum zrzucić

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Witajcie. Dzisiaj będę miała dobry wynik z jedzenia bo boli mnie żołądek. Nawet wymiotowałam dzisiaj. W sumie od 2 tygodni się z tym bujam. Mam leki i skierowanie na bakterię. Głowa też bardzo boli. Zawsze jakiś plus z tym żołądkiem.
    ojej, to zdrówka życzę. Ale dobrze, ze idziesz do skontrolować..

W sumie to ja tez powinnam mieć motywacje, tez mam już urlop na lato zabukowany i jak pomyślę, jak będę wyglądać w bikini, to mnie ciarki przechodzą :P W ubraniu wyglądam " jako tako", jeszcze ujdzie, da się conieco ukryć, ale w bikini to niestety widać wszystko.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Kobietki! Badania wyszły mi dobre. Tarczyca, insulina w normie. Tylko mam za mało Wit. D3 ale lekarz dał mi już w kropelkach na receptę która zrealizowałam od razu. Więc do wyprostowania. Cieszę się bo endokrynolog w moim mieście to byłby możliwy może w październiku na NFZ, tak mówił lekarz rodzinny. Nie wiem jak to ma się do moich problemów z waga, ale niezależnie od tego wniosek prosty mniej zryć i więcej się ruszać!
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

MammaMai-Super że wyniki dobre ))) Bardzo sie ciesze!

Anatab- tez zdrowia życze

Neska-nie mierzę się jakoś nie lubię

Milego weekendu dziewczyny

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Scarlett0405 Zobacz posta
    czesc

No faktycznie, kiedys tez ważyłam 55 kg, a nawet 54..ale to było w liceum..w sumie miałam nóżki jak patyczki, najlepsza waga dla mnie to 58 kg (ale z masa mięśniową) Dzis zapmomnialam się zważyć, ale nie sadze, bym widziała jakaś wielka różnice..nadal sporo jem i nie ćwiczę. Cale szczęście robię codziennie ponad 12 tyś kroków, więc chociaż odrobine ruchu mam. ALe teraz muszę jeszcze bardziej wziąć pod lupę to co jem. Zauważyłam, ze trochę podjadam..a to jakiś nieskończony jogurcik od dziecka, a to kawałek banana, i tak się zbierają kalorie.
    Dziś na śniadanie zjadłam chleb pełnoziarnisty z serkiem, rzodkiewkami, szczypiorkiem..do tego kawałeczek ogórka, oliwki i 4 sztuki papryczki z serem. dziś na obiad zrobię zupę warzywna, mam trochę kabanosów, to rodzina dostanie ich więcej..a ja będę się zapychała zupa :P Dziś obiad będzie z resztek :P Mam kalafiora i inne warzywka, to trzeba zjeść, by się nie popsuły. A wczoraj wieczorem zrobiłam zupę z buraczków na mleku kokosowym z imbirem..no powiem wam, ze całkiem nieźle smakowało..mam jeszcze na dziś mała porcje

molly, no faktycznie szybko ci zleciały te kilogramy, a powiedz mi jak jesz? znaczy ile kcal w ciagu dnia? masz jakaś restrykcyjna dietę? Wybaczcie, przychodząc tu znów, nie dałam rady przeczytać wszystkich postów..

Neska, a ty w ogóle ile masz wzrostu? 55 kg ahhh..co to były za czasy..

Mammamai, jak ci dzionek upływa?

Dziewczyny, musimy więcej pisać, by się wzajemnie motywować
    Nie ma żadnej takiej restrykcyjnej diety, mam słabość do słodyczy, nieraz całą czekoladę potrafię zjeść.
    Także tak to wygląda, kcal nie liczę.
    Ale mam pracę fizyczną i od poniedziałku do piątku w ciągu dnia dużo chodzę,
    między 8.000 a 10.000 kroków

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów