173Lubią to
-
Odp: Dieta mż
Też dołączam się do życzeń w dniu naszego święta, w szczególności życzę nam wszystkim byśmy były piękne, seksowne i kobiece. U mnie też było ciacho w pracy, zjadłam dwa kawałki bo szef zachęcał. Ale potrzebne mi to było bo już łapie doła przez te chorobska i takie słodkie małe co nie co dobrze mi zrobiło na psychikę. Kurczę, dziewczyny za mało się ruszam, wkurzam się ale ciężko z czasem, a teraz nawet jakbym chciała to nie mam siły, mam problemy z oddychaniem przez katar i szybko się męcze. Ogólnie bez szału na całej linii
-
Hejka
Dziekuje za życzenia i wam również wszystkiego dobrego i wysyłam wirtualnego kwiatuszka.
Siostra była z narzeczonym. Dostałam od niego bukiet tulipanów. On co roku daje mi, mamie, siostrze swojej i swojej mamie. O wszystkich pamieta.
kupiłam rano po dobrym ciastku. Sernik na zimno z galaretką i porzeczką.
Zdrowiejcie dziewczyny.
Ta pogoda nie może się zdecydować. Jak nie deszcz to śnieg pochmurnie albo słoneczko i do tego wiatr trzeba uważać by uszu nie przewiać jak ja to ostatnio zrobiłam.
Mam Aplikacje Moje IKP-tam dostaje kody od lekarza ale że skończyłam 40 lat to dostałam w aplikacji kilka pytań czy mam cukrzycę, nascisnienie itp. Na koniec dostałam od nich skierowanie na krew i mocz. W piątek pójdę rano zrobić te badania.
Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 09-03-2023 o 00:00
-
Hej
zdrówka dziewczyny,u mnie już lepiej na szczęście mam tylko katar. Dieta ok jak pisałam,ruch tak sobie.Robie to co muszę ale żadnej dodatkowej aktywności bo jak mi się chce to nie mam czasu a jak znajdę czas to mam lenia. I tak w kółko. Generalnie nie jest źle bo dziś mam wolny dzień poszłam zrobić zakupy do mojej diety,miałam trochę zalatwien i na zegarku 4km ale to taka aktywność codzienna bez żadnych ćwiczeń itd.Milego dnia
-
Neskaa a ile ci zeszlo kg na diecie odkąd na niej jesteś? A jak cm? Gdzie najbardziej widzisz różnicę?
-
Dziś mam 36 dzień diety (mam taką aplikacje dziennik i tam jadlospisy) Startowałam z wagą 58kg a dziś rano miałam 54,7kg. Ja dietę trochę naginam. Slodze kawę 2 łyżeczki i inaczej nie dam rady. Wpada czasem cukierek czy ciastko ale staram się pilnować.Pije dużo wody.
Moim największym problemem są uda- bo są duze. Mam taką tabelkę co uzupełniam wymiary to Wam podeślę na meila. Ja dużej różnicy nie widzę w lustrze,może trochę mniejsze boczki.
-
Wysłałam Wam screeny tabeli która wypełniam co tydzień a dietę mam rozpisana na 1400kcal
-
Neska, gratuluję
-
W końcu widzę światełko w tunelu z tym katarem, choć pewnie jeszcze trochę potrwa zanim wyjdę na prostą. Obiecałam sobie że jak tylko zrobi się cieplej i dojdę do siebie biorę się za aktywność. Inaczej nie zejdzie że mnie ani gram, jestem tego pewna.*
-
Molly dzięki 
MamaMai jak tam samopoczucie?
Ja dziś nadprogramowo zjadłam 4 kostki czekolady i wypiłam za mało wody. Zrobiłam sobie spacer 6 km wiec przymykam na to oko chociaż muszę się pilnować wieczorami.
-
Zważyłam się rano i waga pokazała 55 kg
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów