Strona 237 z 299 PierwszyPierwszy ... 137 187 227 235 236 237 238 239 247 287 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,361 do 2,370 z 2983
Like Tree185Lubią to

Wątek: Dieta mż

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Witam
    Anatab - gratulacje spadku wagi,oby tak dalej. Próbowałam kiedys podobnie z godzinami jedzenia ale na dłuższą metę nie dałam rady. Wcześnie wstaje i późno chodzę spac.
    Też jem ostatni posiłek ok 18 i wieczorami jest mi ciężko wytrzymać. Chyba muszę przesunąć trochę kolację.
    MamaMai- dobry i krótki spacer,zawsze to jakaś aktywnosc. Niedługo będzie cieplej to pogoda będzie zachęcać do aktywności.

Ja dziś waga równe 54 kg,spalonych kcal w ciągu dnia 1200 ale trochę się nabiegalam. Wpadły dziś 2 kostki czekolady z orzechami. Ok 18.30 jak będę w domu zjem kolację i mam nadzieję że dziś już nic nadprogramowo nie wpadnie. Chyba się nawet wcześniej położę bo jestem padnięta po całym dniu.
    Tak wogole to jeszcze mam 20 dni do końca diety i później albo przedłużam na ile chce albo kończę współpracę z Panią dietetyk. Narazie jestem zadowolona ze ktoś mnie z tego rozlicza bo inaczej dawno bym poległa. Zdarzają się grzeszki ale wiem że zainwestowalam w tą dietę kasę więc staram się pilnować.

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

część dziewczyny, wybaczcie, ze nie pisałam. Nie miałam czasu, może to przez ciagle jedzenie i picie? No aż wstyd się przyznać, ale zamiast schudnąć przytyłam. Waga 65 kg! no tragedia!
    Wczoraj byłam na małych zakupach i przeraziłam się jak zobaczyłam jak wyglądam. Przymierzylam spódnice..a fala tłuszczu wylała mi się z talii.. Poczułam się okropnie.

Od dziś dieta ( najpierw na 10 dni - żebym miała wyznaczony cel), rozpisałam sobie wszystko i będę się trzymać, tym razem się nie poddam. NIe chce wyglądać w lato tak jak wyglądam teraz.. Dziś po raz pierwszy wypiłam po wstaniu z łóżka wodę z cytryna, a do śniadania zrobiłam biała herbatę. ( od wielu lat pije kawę z mlekiem -a raczej mleko z kawa) Trochę dziwne uczucie, brakowało mi tego smaku, do którego jestem przyzwyczajona...

Dobra, teraz poczytam co u was, mam nadzieje, ze wam idzie znacznie lepiej...

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Ja tak jak pisałam w miarę ok,dziś również dzień na plus.
    Scarlett- ja dawniej tak sobie tylam i tylam i ciągle wydawało mi się że jest ok i nie ma tragedii dopóki nie zobaczyłam zdjęć z imprezy u znajomej. Jaki masz plan na te 10 dni ? Trzymam kciuki
    Reszta dziewczyn jak tam ? Dajecie radę czy raczej ciężko ? Ja mam dobre dni ostatnio ale nic więcej nie mówię żebym nie powiedziała tego w zła godzinę. Czasem kilka dni jest extra a później sobie pozwalam i to mnie gubi.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

U mnie tak sobie, jeden dzień super, kolejny już kiepsko. Moją największa zgubą są niezmiennie słodycze, w pracy wkoło ktoś obchodzi urodziny i przynosi ciasto a silnej woli nie mam wcale. Ileż ja sobie obiecuje że nie tknę, że muszę wytrzymać, że no dobra tylko jeden cukiereczek itp.. Wczoraj np. zjadlam z 10 biszkoptów i potem miałam wyrzuty. Nawet zaczęłam już czuć wstręt do samej siebie. Jedynie co, to zaczęłam trochę więcej chodzić ale wciąż za mało tego ruchu mam. Neskaa brawo za konsekwencje, silną wolę i efekty. Zazdroszczę że sama tak nie potrafię.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczyny.
    Jestem od wczoraj w szpitalu.
    Wczoraj miałam z badań usg tarczycy I usg brzucha (wszystko prawidłowo) oraz ciągle badania krwi, ciśnienie miałam 95 na 60.
    A dzis pije właśnie tą ohydno słodką glukozę ona jest słodsza niż miód. Ale dodałam kilka kropel cytryny i jakoś lepiej wydaje się smakować.
    Co pół godziny mam chodzić na badanie krwi do 10 00.

Jedzenie jest dobre. Ale mam trochę swoich rzeczy serek czy herbatniki.

No niestety ja też uwielbiam słodycze. Nic nie poradzę Ale glukoza zbyt słodka. Pewnie któraś z was piła przy krzywej cukrowej.

Powodzenia w odchudzaniu! Dacie wszystkie radę ;*

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Neskaa Zobacz posta
    Ja tak jak pisałam w miarę ok,dziś również dzień na plus.
    Scarlett- ja dawniej tak sobie tylam i tylam i ciągle wydawało mi się że jest ok i nie ma tragedii dopóki nie zobaczyłam zdjęć z imprezy u znajomej. Jaki masz plan na te 10 dni ? Trzymam kciuki
    Reszta dziewczyn jak tam ? Dajecie radę czy raczej ciężko ? Ja mam dobre dni ostatnio ale nic więcej nie mówię żebym nie powiedziała tego w zła godzinę. Czasem kilka dni jest extra a później sobie pozwalam i to mnie gubi.
    Kiedys wpadłam na książkę happy detox i jest tam taki detox na 10 dni rozpisany, oczywiście już dziś trochę go zmodyfikowałam. Wczoraj miałam wrażenie, ze ciagle siedzę w kuchni i robię jedzenie (jest rozpiska na piec posiłków, w tym obiad składa się zazwyczaj z zupy(albo kremu ) plus np. kasza, komosa z warzywami i winegretem i już przy tym miałam wczoraj sporo roboty. Ale ładnie się wczoraj trzymałam z piciem płynów i wypiłam trochę ponad 2 l. Jak dla mnie to wielki wyczyn. Dziś znów owsianka z owocami na śniadanie, wypiłam tez szklankę wody z cytryna zaraz po wstaniu z łóżka. Zaraz się ogarnę i skoczę na małe zakupy. Potem obiad trzeba zrobić i tak dzień zleci..A dziś piękna pogoda, może zrobię jakiś mały spacerek.

MammaMai, właśnie, najgorzej jak w otoczeniu ktoś ciagle wcina jakieś dobroci.. to wtedy nie można się oprzeć. Ja już zapowiedziałam, ze nie kupię żadnych chipsów, bo jak leżą w szafce, to mnie ciągnie...

molly, trzymaj się w tym szpitalu ..trzymam kciuki za resztę badań, by wszystko wyszło prawidłowo

a gdzie reszta dziewczyn?

Molly, widzę że odczucia masz dobre, dotychczasowe wyniki bardzo dobre. Glukozę piłam w ciąży, ohyda. Tzn w ostatniej ciąży to sama musiałam sobie ją kupić bo poszłam na badania a oni że każda pacjentka ma swoją więc musiałam wyjsc do apteki i zakupić a tylko wspomnę że wtedy była pandemia apogeum jej i takie łażenie pomiędzy szpitalem a apteka mnie wkurzyło i narażało na złapanie tego w ciąży. W pierwszej ciąży dali mi to w przychodni ale to było w stolicy, wypiłam odczekalam i poszłam do domu a tu inne zwyczaje byly. Piłam przy zatkanym nosie bo mi smakowało jak klej z miodem razem zmieszane. Kobiety ciężarne przy mnie od tego wymiotowały. No nieprzyjemne to badanie. Powodzenia. Melduje co dalej.

*Melduj co dalej

O detoks to może i mi by się przydał.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Moly miałaś kiedyś takie niskie ciśnienie? Kurcze biedaku szybkiego powrotu do zdrowia.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów