Strona 237 z 282 PierwszyPierwszy ... 137 187 227 235 236 237 238 239 247 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,361 do 2,370 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Mama była 2 tygodnie temu prywatnie u kardiologa bo terminy u nas na NFZ ze skierowaniem na cito są na przelom czerwiec/lipiec a nawet jak dzwoniłam ostatnio i na październik. Kardiolog powiedziała jej wtedy że musi zamknąć temat z płucami żeby wiedzieć jakie decyzje podjąć. Mam wytyczne żeby udać się do niej, ona przyjmuje też w szpitalu więc zobaczymy.

Dzis dzień taki sobie. Na plus to że było trochę ruchu (wycieczka rowerowa z dziecmi plus hula hop). Na minus że zjadłam racuchy drożdżowe z jabłkiem i cukrem pudrem. No nie umiałam sobie odmówić. Nie liczę kcal ale pewnie przez te racuchy podbilam dziś nieźle kalorie i raczej wątpię że spaliłam w ciągu dnia. No nie, nie będę się czarować, na pewno nie spaliłam i mam nadwyżkę kaloryczna

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczyny ale się rozpisalyscie.Ja nie pisze bo nie mam na nic czasu. Doba jest dla mnie za krotka.Wracam do domu i jestem padnięta robię tylko to co muszę i do spania. Waga 53kg więc jest super póki co ale muszę się bardziej pilnować. Przede mną kilka imprez w maju więc wiecie jak jest.Milego dnia,postaram się więcej pisać.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Mamma-chyba o tym kardiologu nawet pisałaś. Ja zapomniałam. Miłego dnia

Neska-milego dnia

Neskaa super że wage pięknie trzymasz. Ja Was dziewczyny dogonię, nie ma to tam to. Hehe

Awatar Molly8

MammaMai- pewnie ze dogonisz !! Dasz rade!!!

------------
    Dziewczyny jestem już pewna że chce jechać nad to morze w drugiej połowie maja ale też z drugiej strony boję się sama jechać a nikt ze znajomych i rodziny nie może albo nie chce.

A moja mama gdy słyszy ze sama jade to okropnie to przeżywa. Wiecie ja nigdy sama nigdzie nie jechałam. I co mam robić??? Tak tęsknię za morzem ale waham się sama jechać

Molly jedź!!!! I nie przejmuj się co mówi mama,przepraszam że tak to brzmi ale wiem na swoim przykładzie. Moja mama też zawsze przeżywała, zawsze prorokowała że coś się wydarzy złego, no i przez to na wiele rzeczy się nie zdecydowałam, wielu marzeń nie zrealizowałam ale to nie nawet o to chodzi, myślę że przez to byłam mało decyzyjna, bojaźliwa. Dopiero przy mężu nabrałam pewności, i mimo bojazliwej natury częściej ryzykuje, czasem na zasadzie ryzyk fizyk.

Awatar Molly8

Dzięki.

Jade 19 czerwca dopiero mam urlop to jade już 17go w sobotę busem . Dziś była moja ciocia u nas. Mamy siostra. Jak ona powiedziała że dam rady to znów dostałam odwagi. A lęk zniknął. Znalazłam pensjonat koło plaży jutro tam zadzwonię. Ogromnie kocham morze. Czuje ze to moje miejsce na ziemi. Koniecznie będę musiała rano pójść przy wschodzie słońca na plażę.

Molly, fantastycznie! Daj znać czy uda się z tym pensjonatem

Awatar Molly8

Udało się!!! Jak będziecie chciały namiar Ti wyślę wam na email link do Pani która ma mały domek. Cena bardzo dobra. 5 minut do plaży. 10 minut do centrum! Będę miała pokój na parterze z którego można wyjść do ślicznego ukwieconego ogrodka. Wpłaciłam już zadatek

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów