Strona 240 z 282 PierwszyPierwszy ... 140 190 230 238 239 240 241 242 250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,391 do 2,400 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

To ja strasznie większa jestem od ciebie, bo całe 5 cm. A wieczorem picie wody z cytryną nie pobudza trawienia? Przecież po kolacji jeszcze ma co się trawić.e tam zobaczę, właśnie postanowiłam wieczorem bo mój organizm jest już wtedy na maksa leniwy, i trawić nic nie chce

Pocwiczylam sobie właśnie spokojne cardio. Od 29 kwietnia ćwiczę, nawet jak pogoda do bani to chociaż kręcę trochę hula hop. Wracam do korzeni że tak powiem - pisałam Wam że na początku mojej drogi po urodzeniu syna właśnie regularnie ćwiczyłam i waga szła w dół. Fakt byłam bardziej zdyscyplinowana jeśli chodzi o dietę (bo teraz różnie jest, jeden dzień okey, kolejny już z jakąś wpadka) ale liczę że i tak coś zleci może wolniej, a jeśli nawet niekoniecznie to ujedrnie cielsko i będzie lepiej wyglądało nawet pod obcisłymi ubraniami. Oczywiście nie są to ćwiczenia hardcorowe tylko właśnie spokojne, najczęściej na YT w tytule dla początkujących, dla otyłych lub dla seniorów hehe, a jak jest pogoda to rower z dzieciakami rekreacyjnie, kijki, spacery, rozważam jeszcze marsz naprzemiennie z joggingiem a raczej bardziej truchtem. Jest niestety pewnie problem, bo po tych kilku dniach czuje trochę to kolano które zaczęło mnie boleć po podejrzewanym Omikronie. Mój lekarz na to że to zwyrodnienie. No nie wiem, może powinnam pobrać jakiś artresan lub iść i wywalczyć skierowanie chociaz na prześwietlenie lub rehabilitację. Dziś jeszcze pomyślałam by spróbować ćwiczeń z YT na bolące kolana ale z dużą dozą ostrożności i lekkim sceptycyzmem czy oby krzywdy sobie nie zrobię. Daje sobie jeszcze jakiś czas na obserwację i decyzję.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. Wróciłam z Gdańska było super. Dużo chodziłam i trochę cierpiałam. Planowałam kuracje tabletkami ale mimo leku osłonowego na receptę bolał strasznie żołądek więc został mi zastrzyk z osocza i planuje gp zrobić. Koleżanka mi powiedziała o cytrynie i zaczęłam dzisiaj pić z łyżką miodu. A nie czytałam co proponujecie
    Od dzisiaj zaczynam na nowo schodzenie z wagi bo 1 lipca wakacje. Ogólnie wiem że moje samopoczucie będzie duże lepsze przy chociażby 57 kg. 55 to chyba nie dam rady. Dzisiaj w planach rower.

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Witajcie. Wróciłam z Gdańska było super. Dużo chodziłam i trochę cierpiałam. Planowałam kuracje tabletkami ale mimo leku osłonowego na receptę bolał strasznie żołądek więc został mi zastrzyk z osocza i planuje gp zrobić. Koleżanka mi powiedziała o cytrynie i zaczęłam dzisiaj pić z łyżką miodu. A nie czytałam co proponujecie
    Od dzisiaj zaczynam na nowo schodzenie z wagi bo 1 lipca wakacje. Ogólnie wiem że moje samopoczucie będzie duże lepsze przy chociażby 57 kg. 55 to chyba nie dam rady. Dzisiaj w planach rower.
    Anatab super. Uwielbiam Gdańsk, jest piękny. Życzę ci żeby po tym zastrzyku było lepiej. Zbijaj kalorie z apka. Może dołączysz do wyzwania które założyłam.

Po obiedzie tak mnie wzięło na słodkie że wciagnelam dwie babeczki bananowe. Pocieszające jest że zaliczyłam dziś aktywność, rano pocwiczylam z YT i dodatkowo zrobiłyśmy z córka 7 km na rowerach, tempo zabójcze 9 km/h ;/ ale zawsze lepsze to niż siedzenie na kanapie przed tv. Nie wiem wprawdzie ile te babeczki miały kcal ale coś tam spaliłam przez aktywnosc.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Jaka apka? Bo ja założyłam dzisiaj na mapbyrun. Normalnie telepatia byłam na rowerze 17 km.

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Jaka apka? Bo ja założyłam dzisiaj na mapbyrun. Normalnie telepatia byłam na rowerze 17 km.
    No właśnie nasza apka mybyrun. Kurcze założyłam wcześniej wyzwanie na maj na 10 000 kcal, ale jakoś nie umiem zapraszać czy co bo nikt nie dołączył, jak ty zakładasz wyzwanie to jak nasz zapraszasz opisz?? Także dziś zamknęłam je, a jestem w twoim wyzwaniu. Działamy, maj będzie aktywny!

Hej, dziś pojechałam po bandzie z jedzeniem i aktywności było tyle co nic bo tylko z dziećmi rekreacyjnie rower, więc dzień kończę z nadwyżka kaloryczna i to sporą niestety. Miałam się jutro zważyć ale się boję....Przede wszystkim tego że dzisiejszym dniem zaprzepascilam wysiłki z kilku ostatnich dni. Jutro muszę się bardziej pilnować. Zając czymś umysł tak by nie skupiał się na zachciankach. Niestety dzisiejszy dzień pokazuje jak jestem niekonsekwentna.

A dziś obudziłam się taka opuchnięta, nogi jak. Ołowiu, nawet ściągacze od skarpetek mialam odbite na kostkach. Mam za swoje za wczoraj. Nie wiem jak dziewczyny dajecie radę, że jesteście takie konsekwentne w diecie.? Dlaczego jest tak że mam 3 poprawne dietetycznie dni a potem jeden dzień gdzie totalnie płynę. No żesz kurde. Szanuję i podziwiam wasza wytrwałość

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów