Strona 241 z 299 PierwszyPierwszy ... 141 191 231 239 240 241 242 243 251 291 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,401 do 2,410 z 2983
Like Tree185Lubią to

Wątek: Dieta mż

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Cytat Zamieszczone przez Kropcia. Zobacz posta
    Tak mam wyrzuty sumienia bo wiem jak zawalam. Tu ciasteczko, tam wafelek bo nie mam nic ugotowane, a wracam z pracy to na szybko coś dziubne, żeby zabić głód. Jestem czasem aż zła na siebie bo ta waga już mogłaby być osiągnięta. Nie wiedziałam, że takie witaminy ograniczają chęć podjadania słodyczy. Może też coś zakupie, po zimie uzupelnie trochę niedobory. Majkax ale dość szybko idziesz w dół zaraz mnie przegonisz.
    Mam nieraz identycznie z tym jedzeniem tak naprawdę byle czego aby zabić głód bo obiad nie ugotowany. A nie raz obiad się gotuje ale i tak podjadam

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

U mnie wczorajszy dzień tragedia. Wieczorem złapałam jakiś kompuls i wyciągnęłam za dużo jedzenia. Mam wyrzuty, straszne. Wstyd na całej linii.

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka a u mnie dzisiaj w końcu postęp mam na myśli to że w końcu zmobilizowałam się do ćwiczeń.Bo prawie już od roku nie ćwiczyłam, ostatnio tak uczciwie było w kwietniu zeszłego roku,obiecałam sobie że będę ćwiczyła przynajmniej raz dziennie .500 kalorii wyszło mi że dzisiaj spaliłam jak mi się uda i dzieci pozwolą to postaram się poćwiczyć dzisiaj jeszcze raz.
    Ostatnio edytowane przez Majkax123 ; 23-03-2023 o 17:36

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hej. A u mnie dużo stresów odkąd wróciłam do domu. Moja papuga jest chora. We wtorek poszłam z nią do weterynarza dostała 3 zastrzyki
    Jutro znów idziemy.
    ---------------------------
    Wpadło trochę
    Gorzkiej czekolady.
    Jeśli chodzi o słodycze.
    -------------------------------------
    Mama jutro wraca do Polski
    Miała tam ból brzucha. Poszla na ostry Dyżur zrobili EKG i usg
    Na razie czuje się dobrze. Ale w poniedziałek idzie do lekarza tu u nas.

---------------
    Ciągle coś. ;/
    -------------------------
    Powodzenia w odchudzaniu. Trzymam kciuki!!

Molly. Coś jakby jej nie służylo tam w Niemczech. Bo tu w Polsce już jakby jej dłuższy czas nie bolało. A tam złapało. Wtedy było podobnie. A kiedy będzie miała wyniki? ktoś jej przetłumaczy co wyszło? Bo to jednak specjalistyczny język, medyczny

Brawo Majkax, trzymaj tak dalej.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Majkax super, tak trzymaj. Ja mam dziś wolne, myślę żeby okna pomyc, to też będzie trochę ruchu. Dziś waga wskazała 74,8 cieszę się bardzo bo już mnie to frustrowało, że utknęłam z ta wagą. Na śniadanie gotuje dwa jajeczka, zjem z łyżeczką majonezu. Nad obiadem jeszcze pomyśle, może spagetti na szybko bo chce jak najwięcej dziś ogarnąć dom i nie będzie czasu gotować. Miłego dnia dziewczyny

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Trzy okna umyte. Teraz kawka. Mąż gotuje obiad. Pstrągi pieczone + niewskazane ziemniaczki opiekane, ale nie grymasze Jeszcze jedno okno przede mną i pomyje balkony po zimie. A popołudnie z dzeciaczkiem super pogoda, chyba ze 20 stopni, aż szkoda nie zaliczyć dziś jakiegoś spacerku.

Syn ma najpewniej anginę. Choć nie pasuje mi ten ostry kaszel który go też męczy. A może właśnie kaszel też występuje, nie wiem bo anginę to miała tylko moja mama wieki temu i nie pamiętam. Tyle ze w żłobku 2 dzieci w tym tyg. miało i on dziś już przygorączkowal w nocy i teraz co ok. 5 godzin mu wraca temperatura do poziomu ok. 38, 2 st. Pierwszy raz też tak go telepało gdy temperatura szła mu w górę. Oczywiście kiepsko spaliśmy. Zresztą nie wiem czy na Sorze nie wylądujemy lub pomocy świątecznej i nocnej bo przecież weekend i jego przychodnia zamknięta. Biedak taki słabiutki. Także taka rozbita jestem.*

Dziś nagotuje kapusty bo to dobry zapychacz, nie będę składników podsmażać ale wrzucę trochę kiełbasy żeby nie była taka tylko na gwoździu. Miałam myć okna ale szczerze nie chce mi się. Może zbiore się później choć coś czuję że raczej nie, przez zmęczenie z nocy mi się nie chce.

Kropcia przy myciu okien spalilas więcej kalorii niż miały te ziemiaaczki. Właśnie z domowych czynności mycie okien spala najwięcej kcal.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów