Strona 242 z 268 PierwszyPierwszy ... 142 192 232 240 241 242 243 244 252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,411 do 2,420 z 2674
Like Tree172Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Kropcia przy myciu okien spalilas więcej kalorii niż miały te ziemiaaczki. Właśnie z domowych czynności mycie okien spala najwięcej kcal.

Odzyskałam dzisiaj wiarę w lekarzy. Na pomocy świątecznej i nocnej trafił nam się niesamowity lekarz. Kompetentny, miły, cierpliwy. Okazało się że młody ma ostre zapalenie górnych dróg oddechowych. Dostał antybiotyk i nedbud do inhalacji bo miał już szmery w oskrzelach. Niestety przed nami tydzień niechodzenia do żłobka. Nie wiem co będzie, bo mam ciężki czas w pracy i we pon i wtorek muszę być w pracy. Od wtorku może mąż. Moja mama też na antybiotyku i problem mamy z poniedziałkiem.
    Odnośnie jedzenia całkiem nieźle dzisiaj.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Mamma dużo zdrówka dla maluszka, oby leki szybko pomogły. Ja dziś zaliczyłam spacer około 5 km.,słoneczko świeciło alee byl zimny wiatr. Waga rano pokazała znów 74,8 więc się utrzymuje. Dziś zupka jarzynowa a na drugie kotlet schabowy. Miłej niedzieli.

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Hej
    Dziewczyny zdrówka dla Was i dzieci. Sama mam zapalenie oskrzeli i dieta kuleje. Ruch tym bardziej.Wogole jakaś słaba jestem. Dziś się zdziwiłam że waga niższa bo ostatnio jem więcej. 52,7kg na wadze,5 dni do końca diety a później decyzja czy chce następne jadłospisy czy rezygnuje. Chciałabym utrzymać obecna wagę ale sama nie wiem czy dam rade. Tak to zawsze się pilnuje zwłaszcza w weekend bo w poniedziałek zdaje relacje. Jak będę mieć kiedyś chwilę to porobie zdjęcia i wyśle Wam na meila,myślę że wizualnie jest już ok. 1 kg niby do mojego celu ale też nie chce przesadzać a różnicy praktycznie zero z tym kg czy bez.
    Miłego popołudnia

Neskaa gratulacje wielkie za piękny spadek i osiągnięcie zadowalającej wagi. Cieszę się że jesteś zadowolona ze swojego wyglądu. Samopoczucie we własnej skórze to podstawa. Koniecznie zrób foty. Jesteś naprawdę twarda zawodniczka.

Powiem Wam że u mnie w pracy co druga dziewczyna na diecie ;/. Jedna kolezanka nawet wykupiła jakieś saszetki za 500 zł i na tym opiera jej się 3/4 jadłospisu. Osobiście nie dałabym rady ciągnąć na czymś takim . Ale dzięki temu czuję się jakoś zmotywowana jeszcze bardziej, że wiosną, że nowa energia i moc, takie przebudzenie z letargu. Staram się jeść coraz mniej słodyczy i mam tak że 3 dni się udaje a potem coś wpadnie i to też jest wysiłek by w tych chwilach słabości też* to był tylko jeden cukierek lub kostka czekolady a nie cała garść lub pół czekolady naraz. Dodatkowo, od soboty* ograniczam ryz i makaron. Mimo to nie mam jeszcze jakieś super efektów ani na wadze ani w cm. Staram się tym jednak nie dołować narazie. Grunt to pozytywne myslenie, no nie? Miłego wieczoru.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

A u mnie w pracy to głównie się mówi, że trzeba się odchudzić a co chwilę któraś przyniesie jakieś ciasto albo inne pyszności, słodkości i częstuje. I później na gadaniu się kończy.. Ale jak mi teraz waga drgnęła w dół to dostałam takiej motywacji, żeby trochę ograniczyć ten cukier i że spadnie jeszcze. Dziś mnie strasznie głowa boli, taki jakiś migrenowy ból i do kawy wsyslam też Prince Polo na lepsze samopoczucie, ale nie pomogło:/

Jeju rozkłada i mnie, ale jak szybko, w pracy czułam lekkie drapanie w gardle a teraz już wszystko mnie boli: gardło, jest mi niedobrze i zimno, stawy mnie bolą i od razu w pakiecie czuje to kolano, to ma jakiś zwiazek, a na dokładje całe podbrzusze przez owulację. Jutro maz idzie do pracy na 24 godziny, fakt mama mi pomoże przy dzieciach choć też jest na antybiotyku. Wsio się sypie. Pije aspirynę, może trochę mi pomoże.*

Hej ja tak szybko dziś bo nie mam siły na nic. Wysłałam Wam na meila zdjęcia jak to u mnie wygląda. Zdjęcia robione w biegu. Uda dalej mnie denerwują czego może na zdjęciach nie widać i w ubraniu. Są takie galaretowate ale pracuje nad tym. Zaczęłam ćwiczyć. Co prawda dziś odpadam ale mobilizacja jest bo przede mną 2 imprezy w czerwcu. Trzymam za Was kciuki i zdrówka. Miłego dnia dziewczyny

Jeśli chodzi o wagę to jest ok więcej nie chcę chudnąć a jedynie utrzymać to co jest i popracować nad mięśniami.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów