Strona 256 z 282 PierwszyPierwszy ... 156 206 246 254 255 256 257 258 266 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,551 do 2,560 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Cytat Zamieszczone przez Anatab Zobacz posta
    Hej. Witajcie u mnie waga trochę w górę ale wiem że nic nie wiem dostałam po 12 dniach od ostatniego okresu nowy. Tym razem mój bez progesteronu więc mimo wszystko dobrze. I stąd waga poszła w górę. Jeszcze tak nie miałam nigdy. Brak okresu okres co 12 dni.
    bylas u Ginka kochana? (jak nie doczytałam to przepraszam)

A propo tego tematu..mój mąż ostatnio stwierdził, ze chyba nie zakończyliśmy planowania rodziny? :P o matko...ciężka decyzja :P
    Kropcia, w którym tygodniu teraz dokładnie jesteś?

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Scarlett0405 Zobacz posta
    bylas u Ginka kochana? (jak nie doczytałam to przepraszam)

A propo tego tematu..mój mąż ostatnio stwierdził, ze chyba nie zakończyliśmy planowania rodziny? :P o matko...ciężka decyzja :P
    Kropcia, w którym tygodniu teraz dokładnie jesteś?
    Ja mam początek 10 tydzień. Tak oszczędzam się, głównie gotuje obiadki i jem.. ja już miałam ostatni dzwonek, mam 36 lat. Już więcej planować nie będę.. a przypomnij mi ile masz dzieciaczków?

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hey.

Scarlett, może co do fejsa na początek usuń z telefonu samą aplikacje na jakiś czas, tydzien dwa

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Kropcia, syna urodziłam w wieku prawie 38 lat. Dawałam sobie czas do 40 stki. I wydaje mi sie że ta granica wieku na planowanie ciąży u kobiet się mocno przesunęła. Ale moja gina wyprowadziła mnie z tego przeświadczenia jak pytała się czy chcę zrobić badania prenatalne, a ja zapytałam jak to wygląda statystycznie czy dużo hej pacjentek się na to decyduje a ona że nie ma prawie wcale pacjentek po 35 rż. Ale to chyva dlatego że tak jest w mniejszych miastach. Bo z kolei bedac z córką w ciąży mieszkaliśmy w Warszawie i tam inaczej to wyglądało. Irak czy siak taki zonk.W koncu stwierdziłam że nie robię tych badań. Zresztą je trzeba zrobić do któregoś tam tygodnia a że wspomniała mi coś o ryzyku poronienia to się wystraszyłam i dlatego taka podjęłam decyzję a nie dała mi czasu na zastanowienie kazała się zdeklarować tu i teraz ja zaufałam Bogu. Choć zdaję sobie sprawę ze nie są łatwe momenty.
    Ostatnio edytowane przez MammaMai ; 07-06-2023 o 23:30

Mam rozkmine zważyć się jutro czy nie? Ostatni dzień @ więc może wcale nie będzie jeszcze waga w normie. Ale że ruszam do teściowej to się nie będę ważyc u niej a chciałabym wiedzieć z jaką waga do niej pojadę i jak się sytuacja będzie przedstawiać po powrocie

Waga z dzisiaj identyczna jak przed @. Wyzwaniem jest wyjazd do teściowej by nie było wzrostu po powrocie, a przede wszystkim bym się tam nie rozregulowała jeśli chodzi o jedzenie skoro już jakoś w głowie sobie ułożyłam zasady i w domu mi nawet wychodzi ich przestrzeganie. Miłego dnia

Awatar Molly8

U mnie jutro drugi dzien @ ale się zważe.

Wróciłysmy z mamą z procesji. Pięknie było,jak zawsze.

Awatar Molly8

I czuję taką wręcz pewność że wyjazd się uda i wróce bezpiecznie do domu.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Hej dziewczyny. Mam chwilę wolnego to piszę. Ja fb używam na chwilę ale nie mam znajomych tylko grupy aby się coś doradzić i raczej nie zajmuje mi to dużo czasu. Na czas postu nie wchodziłam i teraz może patrzę codziennie ale kilka minut. Urodziłam ostatnie dziecko w wieku 35 lat i rok się staraliśmy. Chyba przez stres. Złożyłam wypowiedzenie i od razu zaszłam w ciążę. Na szczęście miałam nowy cykl a ciąża od początku okresu się liczy więc cofnęłam wypowiedzenie i nawet na 3 lata wychowawczego się załapałam i macierzyńskiego rok. U mnie waga 61.7 szału nie ma ale nie jem słodyczy. Chyba brak ruchu (oprócz roweru nic nie mogę robić ) się do tego przyczynia. Czasami lody mi wpadną. Widziałam się ostatnio z wychudzonym wujkiem a on mnie przywitał. Chyba przytyłaś. Powiedziałam że jak będzie mnie tak witał to go nie będę odwiedzała tylko ciocie jak nie będzie go w domu. Chyba swoje też hormony robią bo mam już fsh powiekszone. Od roku tylko 3 okresy naturalne. Dołuje mnie ta waga trochę ale nie potrafię inaczej na razie. Obiady jem w pracy małe. Z drugiej strony ważyłam 62 kg 14 lat temu. A wagę koło 60 kg mam od wielu lat więc nie jest bardzo źle. Fajnie byłoby 56 ale na razie poza moim zasięgiem. I przede mną jeszcze operacja. Buziaki dla was

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Dzisiaj waga 61

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów