Strona 259 z 282 PierwszyPierwszy ... 159 209 249 257 258 259 260 261 269 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,581 do 2,590 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Ps: na kolacje zjadlam owsianke
    Scarlett0405 lubi to.

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Molly8 Zobacz posta
    Scarlett,to super że mialas przerwe od telefonu od razu znajdzie sie czas na inne waznw rzeczy

A co do soków to nic pozatym nie bedziesz jadla tylko piła soki??
    tak, to taka kuracja sokowa muszę oczyścić organizm z calego "syfu", który wrzuciłam w siebie do tej pory.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Ps: na kolacje zjadlam owsianke
    No i super. Nie wiedziałam o tych migdałach. Ciekawe. Ja niekiedy kupuje różne mieszanki orzechów i często właśnie z migdałami. Choć najbardzuej uwielbiam nerkowce. To moja słabość. Jutro się zważę i dam znać.

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    No i super. Nie wiedziałam o tych migdałach. Ciekawe. Ja niekiedy kupuje różne mieszanki orzechów i często właśnie z migdałami. Choć najbardzuej uwielbiam nerkowce. To moja słabość. Jutro się zważę i dam znać.
    ja jutro tez wchodzę na wagę..na pewno nie jest dobrze.. :/ no cóż..chciało się jeść i pić..to teraz pozostaje płakać :P
    w niedziele zamieraz iść na basen...w ramach "przedkuracyjnych" :P

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Scarlett to powodzenia ja bym nie dala rady na samych sokach ale wierze w ciebie.

Mysle ze ja wejde na wage po powrocie z urlopu.

MammaMai, nerkowce tez są dobre ale pistacje też uwielbiam
    Wypilam koktajl a do pracy mam jablko i kanapke z chudą wedliną.
    Po pracy bedzie czekac na mnie zupa szpinakowa.

Hej, u mnie spadek niewielki bo zaledwie o 0,2 kg. Zapewne mógłby być większy gdyby nie 2 faza cyklu i podjadanie dżemu czereśniowego. Do urlopu zostalo 3 tygodnie. W takim tempie to schudnę do tego czasu z jakiś kilogram, nie więcej ale dobre i to. Najważniejsze że już delikatnie widać zmiany w sylwetce. Patrzę pozytywnie, jak pomyśleć kilogram to jakby 5 kostek masła... a to już pozwala inaczej spojrzeć na taki spadek. U mnie leje więc może trochę ogarnę dom.Milego dnia Dziewczyny.

Molly, super cieszę się. Jakie masz plany na dziś. Mam nadzieje nie pada. Korzystaj, odpoczywaj, ładuj baterie pozytywną energią. Trzymam kciuki by wyjazd żeby się udał. Pokładam ogromną nadzieję ze dostaniesz skrzydeł i na kolejny wyjazd ruszysz już bez żadnych obaw. Moja koleżanka też wczoraj wyjechała nad morze z dzieciakami. Tylko żeby nie padało i była przyjemna aura. Molly, będzie dobrze, czuje to!!!
    Ostatnio edytowane przez MammaMai ; 17-06-2023 o 13:00

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

My powodzenia na wyjeździe odpoczywaj. U mnie waga 60,5. Nic wielkiego nie robiłam tylko jadłam od 10 do 19 i nie dużo. Nawet jestem zaskoczona. Dzisiaj wychodzimy na kolację dwie pary więc raczej nie będzie dietetycznie. Jutro grill u nas dla przyjaciół tutaj już będę nad sobą pracowała. Słodyczy jak to latem mogą dla mnie nie istnieć. A od lodów cafee latte grycana zaczął mnie bardzo boleć żołądek a to są jedyne lody które lubię więc oszczędzę trochę kalorii. Na nowo zaczęłam wierzyć że mi się uda schudnąć do 56. Chociaż nawet 58 było ok.

Anatab super spadek. Najważniejsze że odzyskałaś wiarę że ci się uda schudnąć. Ja też wierzę więc działamy. Szkoda że nie mam tak że słodyczami co Ty. Ja muszę toczyć ze sobą walkę żeby jeść ich zdecydowanie mniej. Wyeliminowanie na stałe czy nawet na lato narazie w moim przypadku jest chyba nierealne.

Dziewczyny powiem wam że jak odpoczelam i wzielam prysznic to poszlam na spacer i wszedzie sie gubie
    Wszedzie pelno ludzi. A te mapy google są nie zaktualizowane i za bardzo nie pomagają. Znalazlam plaże to przynajmniej tyle. Potem wracając znalazlam Biedronkę. Full ludzi. Tragedia. Ale te mewy i morze to relaksacja. Jutro bede szukac Kosciola. Uff raczej sama juz sie nie wybiore nigdy na urlop.

------

Schudniecie dziewczyny !! :*
    Molly, bo w takich sytuacjach sprawdza się najlepiej stara zasada a mianowicie " koniec jęzora za przewodziora". czyli jeśli mapy nie działają to robisz łapankę na ludzi, pytasz się co tu w pobliżu można ciekawego zobaczyć, a potem jak tam dojść.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów