Strona 267 z 282 PierwszyPierwszy ... 167 217 257 265 266 267 268 269 277 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,661 do 2,670 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Teraz sporo osób umiera nagle nawet młodych po szczepieniach. Ale twoja teściowa też lata miała więc różnie może być. Zresztą może wcale nie szczepiona. Mój sąsiad przed 60 tką niedawno. Sporo sportowców. Mojego męża kolega z piłki tydzień po szczepieniu zawał serca. Chyba nie spodziewali się tego co się może dziać po tak masowych szczepieniach na skalę nigdy nie spotykaną.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Przykro mi Mammamai.

Anatab nadal chora? wiesz ostatnio lekarz się w tv wypowiadał że to bardzo częsta sytuacja że ktoś choruje na urlopie.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Anatab nie wiem czy robisz odgrzybianie klimatyzacji. Ja odkąd zaczęłam robić odgrzybianie, ozonowanie co roku na wiosnę to jeżdżę całe lato na klimie, a przy upałach to każdy nawiew na mnie i nie choruje.. Kiedyś robiłam odgrzybianie raz za jakiś czas to przeważnie albo gardło, albo jakieś buble na ustach mi wyskakiwaly..

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Kropcia, za ile dni poznasz wyniki badań o których pisałaś?

Wyjazd ostatecznie odłożony o 2 tygodnie, bo musielibyśmy dopłacić 1000 zł gdyby jednak wyjazd był zaraz po pogrzebie gdyż mieli tylko apartamenty. Więc może jeszcze schudnę. Dziś miałam już taki ścisk w żołądku że mało jadlam. Nie sądziłam że tak będę przeżywać śmierć teściowej .Dobrej nocy

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Kropcia, za ile dni poznasz wyniki badań o których pisałaś?
    W tym tygodniu.. Ale już się tyle naczytałam, podejrzewam, ze będzie zły..

Kropcia,nie czytaj nic w necie. Nieraz czytałam i już dopasowywalam sobie teorie. Zresztą pisałam tu kiedyś że czarne scenariusze się na siebie sprowadza jeśli tylko się zle myśli. Mimo wszystko jabchce wierzyć że będzie dobrze. I trzeba wierzyć do końca. Mam koleżankę która urodziła bliźniaki. W ciąży dowiedziała się że jedno będzie miało zespół Downa. Potwierdziło to się w dwóch niezalenych szpitalach. Odchodziła od zmysłów. I nie uwierzysz, ale urodziło się swoje zdrowych normalnych dzieci, bez zespołu Downa. Ta historia daje mi ogromną nadzieję,bez względu na to co u Was tam podejrzewają.

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Kropcia,nie czytaj nic w necie. Nieraz czytałam i już dopasowywalam sobie teorie. Zresztą pisałam tu kiedyś że czarne scenariusze się na siebie sprowadza jeśli tylko się zle myśli. Mimo wszystko jabchce wierzyć że będzie dobrze. I trzeba wierzyć do końca. Mam koleżankę która urodziła bliźniaki. W ciąży dowiedziała się że jedno będzie miało zespół Downa. Potwierdziło to się w dwóch niezalenych szpitalach. Odchodziła od zmysłów. I nie uwierzysz, ale urodziło się swoje zdrowych normalnych dzieci, bez zespołu Downa. Ta historia daje mi ogromną nadzieję,bez względu na to co u Was tam podejrzewają.
    Dzięki, napisałam wiadomość prywatną.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Kropcia nie czytaj informacji w necie. Ja niedawno miałam z opisu przerzuty do kości a to były łagodne stany. Okazało się po tomografii komputerowej. Jak byłam w ciąży z młodszą to lekarz oglądał moje badania ogladał kazał wyjść z gabinetu dzwonił
    Potem byłam wysłana na specjalistyczne badania i wszystko było ok. Przytulam.
    Jestem przeziębiona cały czas na plaży ok ale w pokoju jest mi gorzej i słabo mogę spać bo kiepsko mi oddychać

Kropcia i Molly odpisałam na wiadomości prywatne. Dajcie znać czy odpowiedzi doszły.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów