Hej dziewczyny,nie odzywałam się już dawno do Was bo miałam totalna zalamke. Póki pisałam na forum było ok,wiadomo wpadki też się zdarzały ale od jakiegoś czasu zawalam każdy dzień co niestety widać na wadze. Straciłam motywację,wyglądam coraz gorzej. Mam też trochę problemów ze zdrowiem ale to dużo pisania,nie będę Was zadręczać. Ogólnie wszystko mi się ostatnio sypie ale widzę po Waszych postach że nie tylko u mnie kiepsko. Trzymajcie się dziewczyny,postaram się tu zaglądać częściej ale nie ukrywam że taka grupa np na Messengerze byłaby dla mnie wygodniejsza forma kontaktu niż forum.
Narazie się nie ważę bo akurat mam okres ale czuję że jest źle i widzę po ubraniach że kilka kg na plusie na pewno mam. Nie wiem już co robić ,mam już dość ciągłego pilnowania się kilka dni a za chwilę nadrabiam
Witajcie. Od powrotu mamy problemy żołądkowe i w związku z tym kilogram na minusie. Poczekajmy ma resztę z decyzja.
Witaj.
Wspolczuje. Pewnie mniej jesz przez to?
Ja mam na czczo bóle żoładka
Moly ważylam zaraz po przyjezdzie 63. O zgrozo. Ale po pierwsze przed samym okresem po drugie po all inclusive. Zawsze mi te 2 kg z wakacji w ciagu 2 tygodni spadały. Dzisiaj 61.8.