Strona 271 z 282 PierwszyPierwszy ... 171 221 261 269 270 271 272 273 281 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,701 do 2,710 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Akurat nie na portalu dla katolików tylko jakimś zwykłym, nawet nie pamiętam ale po pierwszym dniu miałam już mieszane uczucia bo zdarzały się od różnych facetow teksty tylko o seksie. I właśnie w tym bagnie zwróciłam uwagę na mojego bo gadaliśmy cały dzień i nie było nawet pół słowa o seksie, żadnych propozycji, dziwnych fantazji, nic. Pomyślałam o jeden normalny. Także nie zrażaj się jeśli będziesz miała różne doświadczenia. Poza tym równocześnie proponuje ci otworzyć się na siebie i zrobić jakąś rewolucyjna metamorfozę w wyglądzie.Oczywiscie nie narzucam nic, tylko to taka sugestia z mojej strony, zrobisz jak uważasz. Może nie trzeba ci od razu rewolucji: tylko jakieś drobne zmiany... Nie wiem przeciez jak wyglądasz ale skoro cierpiałas na brak zainteresowania ze strony facetow lub trafiłaś na takich z problemami to może tu jest pies pogrzebany i coś w tym względzie trzeba poprawić. BO FACECI SA WZROKOWCAMI!!!!!!!!!!! Np. jeśli nie noszisz zacznij nosić sukienki, lekkie dekoldy, zapusc włosy (wiem że nie lubisz długich bo pisałaś chyba kiedys, ale można takie do ramion fajnie wycieniować) i takie już zwiążesz w kucyk lub klamra, zacznij malowac rzęsy na co dzień jeśli nie masz uczulenia. Ja np. nie muszę mieć pełnego make up ale lubię właśnie podkreślić oko, bez tuszu do rzęs nie wyobrażam sobie życia. To takie moje małe sugestie. Kibicuje ci z całego serca, a szczęściu trzeba pomagać.
    Ostatnio edytowane przez MammaMai ; 17-07-2023 o 00:18
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Anatab, to pewnie niedługo waga wróci do normy.

Molly napisałam do ciebie ale chyba nie poszła ta wiadomość z dzisiaj bo zrobiłam janapoprzedniej odpowiedzi i widzę tylko te odpowiedź a nie dzisiejsza. Daj znac

Dziś wparowalam do pracy a tu talerz ciasta, dwie osoby obchodzą imieniny. Jak tu się odchudzac,no jak?

Molly, zjadłam ciacho,dwa duże kawałki,ale też zjadłam pół śniadania żeby trochę zbić kalorie. Niewielka to pocieszna bo lepiej było nie jeść ciacha a zjeść śniadanie ale co zrobić wszyscy dookoła jedli,nawet koleżanka która przez miesiąc była na mega restrykcyjnej diecie

Molly,nie widzę żadnych fotek

Awatar Molly8

MammaMai juz skasowalam bo email byl odczytany więc myslalam że wszystkie widzialyscie. Pewnie ktoras z dziewczyn widziala

Awatar Molly8

MammaMai. Wyslalam jeszcze raz zdjecia

Awatar Molly8

Majax zniknęła coś

Molly masz racje nic nie musisz zmieniać. Jest super. Masz w sobie coś intrygującego. Przede wszystkim masz cudne oczy, spojrzenie. Przyciągasz "trudnych typów" właśnie tymi oczami. Wierzą ci, ufają, lecz nie doceniaja a jak zapanują to niszczą i dominują. Problem raczej tkwi w osobowości, nie, źle powiedziałam, w braku własnej wartości WYŁĄCZNIE!!!!! Popracuj nad tym, uwierz w siebie, oczywiście miej instynkt samozachowawczy w relacjach z facetami ale też daj się im poznać taka jaka jesteś. A jak trafisz na tego jedynego to myślę że przelamuesz swoją aseksualność. Próbuj do skutku. I pracuj nad głową, nad złymi myślami, niepotrzebnymi lękami, kompleksami i czarnowidztwem.
    Molly8 lubi to.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów