Sprawdzałam jak zrobić taką grupę na messengerze. Myśle że potrafiłabym. Wyswietliła mi się lista moich znajomych których miałabym dodać do tej grupy ale osoby spoza listy znajomych też można
Sprawdzałam jak zrobić taką grupę na messengerze. Myśle że potrafiłabym. Wyswietliła mi się lista moich znajomych których miałabym dodać do tej grupy ale osoby spoza listy znajomych też można
Czyli rozumiem że zostajemy na forum. Ok.
To będę pisała tylko na tematy związane z dietą.
Zjadłam na śniadanie trochę sernika na zimno, 2 kanapki chrupkiego chleba. Do picia woda z lodem. Miłego dnia.
Moly nie ma reszty dziewczyn. Jak podadzą możemy zakładać ja jestem za zamkniętą grupą na fb. Lepiej widać posty i można je wyświetlić. MamaMai utrzymujemy kontakt na razie piszemy ale mamy we wrześniu się spotkać. Pomyślałam o tej dziewczynie rano a ona mi za godzinę wysłałam filmik i napisała. Wczoraj byłam z mężem w Kazimierzu i Nałęczowie. Dzisiaj odwiedza nas rodzina z Gdyni. Starsza córka dzisiaj wraca a młodsza z bratem ciotecznym u babci. Wczoraj skusiłam sie na nachos wieczorem i nie jadłam zdrowo wczoraj. Kilogram na plusie. Chyba się załamię. Teraz zostało mi jeść naprawdę mało a lubię towarzystwo.
Ćwiczyć też sobie obiecałam. Moly może napisz wiadomość do wszystkich w sprawie fb. Z podaniem swojego nicku? Ja ci zaraz wyślę swój. Ja słabo ogarniam maile tutaj.
Zrobię tę grupę na fb dla nas i wyślecie zaproszenia a ja was na grupę przyjmę. Wyśle za godzinke na email nazwe tej naszej grupy.
Albo inaczej. Wyśle wam wszystkim na priv tutaj nazwe grupy nie na email
Już grupa zrobiona. Zaraz wam wysle jej nazwe na priv. To bedzie dziwna grupa z kilkoma osobami![]()