Super Molly, może wieczorkiem lukne, bo teraz jestem poza domem.
Dobrze. Zapraszam was. Ja czekam na siostre i jedziemy do takiego wielkiego parku.
Wysłałam zaproszenie
Dwa zaproszenia zaakceptowane![]()
Hej
U mnie też średnio jeśli chodzi o dietę. Wczoraj zjadłam kawałek ciacha i normalny obiad tj. Karkówka ziemniory z surówką. Na ćwiczenia też było za gorąco więc tylko z 5-10 minut z gumą pocwiczylam ramiona i plecy, czyli prawie nic. Niestety dziś już w udach poczułam zatrzymaną wodę i wolałam już na wagę nie wchodzić. Chyba rzeczywiście zacznę się mierzyć skoro chce teraz ćwiczyć regularnie. Wymyśliłam że z aktywności będzie guma na górne partie ciała, rower i skakanka na dolne. Od czasu do czasu hula hop na talię oraz kijki na wszystko w sumie. A gdy najdzie mnie ochota to jeszcze jakieś cardio z you tube. Za miesiąc otwierają niedaleko mnie plenerowa siłkę z maszynami które mi pasują więc tam też planuje się przyplątać gdy pogoda tylko brdzie pozwolać na to. Jesli gumy nie przyniosą efektów kupię re hantle o których myślę już od jakiegoś czasu i o tym pisałam chyba już. Zresztą pewnie i tak kupię z
MammaMai-oby ta grypa żołądkowa czy jelitówka,cokolwiek to jest szybko sie skonczyla. Ja od dzis nie jem slodyczy bo rano mam bóle brzucha, chce już z tym skonczyć. Nie są warte zdrowia. Zdrowia najwazniejsze.
To czekamy.![]()