Biodra 94. Po pracy może zrobię jakieś zdjęcia,wyśle na maila
Biodra 94. Po pracy może zrobię jakieś zdjęcia,wyśle na maila
Brzuch tez jest moim problemem. Szczerze to nawet jak ważyłam o wiele mniej niż teraz, nie miałam nigdy wcięcia w talii. Obecnie mam 88 cm. Uważam że strasznie dużo przy takiej wadze. No ale u mnie niestety obwód zwiększa jeszcze przepuklina pępkowa, myślę ze o jakieś 2-3 cm. No i wiadomo porody swoje zrobiły, choć nie mam rozstępów, chociaż tyle dobrego, to trochę jednak brzuch się rozciągnął i nie wrócił do poprzedniego stanu, myślę ze wpływ na to miał fakt też ze rodziłam dzieci po 30. Życzę sobie i Wam, żeby te brzuchy były dla nas motywacją. Bo wiecie wyglad to jedno, wiadomo dla nas najwazniejszy w tym momencie, ale pozornie ponieważ duzy brzuch to przede wszystkim masa ewentualnych problemów zdrowotnych przez tłuszcz trzewny na nim zgromadzony i dlatego przede wszystkim musimy robić wszystko by się go pozbyć.
Wow Majkax123-podziwiam,ja bym nie dała rady,za bardzo lubię jeśćdawaj znać jak Ci idzie i trzymam kciuki. Wytrwałości
Super, że udało Ci sie znależć grupę osób które poszczą tak jak Ty, będzie Ci łatwiej na pewno. Tylko gdzie ty wyrwałaś takich zapaleńców ze poszczą nawet 21 dni???????
Tak czy siak podziwiam, bardzo. Skąd Ty bierzesz na to silę? Hehe A ja dojadam dzis jeszcze ciacho świateczne i aż mi wstyd przy twoich zmaganiach. To dojadanie po świętach jest najgorsze! Mam wrażenie że tylko ja sobie tu tak pozwalam....i pewnie zobacze wzrost wagi w sobote i tylko do siebie będę mogła mieć wtedy pretensje.
Ostatnio edytowane przez MammaMai ; 21-04-2022 o 13:48
Dziewczyny macie może jakiś pomysł na rozstępy ? O ile w ubraniu się wszystko ukryje i wygląda się ok to bez ubrania gorzej.