Strona 55 z 299 PierwszyPierwszy ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 2983
Like Tree185Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Obejrzałam filmiki ze szczotkowaniem i już się napaliłam dopóki nie przeczytalam o tych naczynkach, niestety po ciążach mam trochę pajączków na nogach i teraz sama nie wiem co robić. Właśnie oglądałam filmik z tą szczotką z agawy i ona ponoć ma włosie twarde wiec jeśli by to była tylko kwestia włosia to mogłabym kupić z delikatniejszym, tylko pytanie czy będą efekty i czy jednak nie wpłynie mimo to na moje naczynka. Chyba że kupię tylko do szczotkowanie brzucha i pupy, może rąk, nogi odpuszczę choć planowałam chociaż jeszcze uda poszczotkowac z czystej ciekawości. No i teraz biję się z myślami.
    Ostatnio edytowane przez MammaMai ; 29-04-2022 o 22:11

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez MammaMai Zobacz posta
    Hej Kruszyny, no nie ogarnę się chyba z tą dieta, nie umiem, jestem beznadziejnie słaba. Milion dwieście sto dziewięćset obietnic i co? Guzik, wpadło dziś ciasto, cukierek czekoladowy a późnym wieczorem nawet krokiet z kapustą i pieczarkami. Także dieta u mnie leży, jedynie pocieszające w tym wszystkim jest ze ruchu przy remoncie mam więcej. Dużo chodzenia, wybierania, a dziś jeszcze musiałam jak już pisałam ogarnąć sprawy urzędowe. Jutro natomiast umówiłam się z koleżanką na kijki i tylko pogoda może nas powstrzymać. Z dobrych newsów to tapetę do pokoju córki zamowiliśmy. Trochę się boję jak będzie wyglądała na ścianie bo wyszłam ze strefy bezpiecznego wyboru, ale co tam. Nie chciałam już żadnych różowych, z księżniczkami, jednorożcami itp choć ona byłaby najszczesliwsza ever, wiadomo, ale w końcu będzie miała 7 lat zaraz, a na rok tego nie robimy tylko na dłużej. Ale of course córce tez pozwoliłam wybrać z tych wybranych przez nas i się ucieszyła, podoba jej się BYNAJMNIEJ NARAZIE choć wiadomo dopiero na ścianie się okaże jak to będzie no i gdy będą meble dywan itd. Natomiast dla nas okazało się że wybrałam jakieś cholernie drogie, najtańsza 480 zł za rolke czyli ta jedna ściana to koszt 2000 zl gdzie kawałek zasłaniałby zagłówek od łóżka i bok szafy. Więc zrezygnowaliśmy i wróciliśmy do punktu wyjścia, może w ogóle odpuścimy tapetę. A przy nas facet brał tapetę za 700 zł za rolke. No zesz kurna co za ceny teraz. Nasz fachowiec mówi że w budowlance wsio od materialow po robocizny poszło o 100 % w górę. Niestety ale już widzę że przez koszty będziemy musieli z pewnych rzeczy zrezygnować zupełnie lub wybrać coś tańszego, choć teraz mało tych tanich zamiennikow". Takie są realia. Mój mąż nie może się pozbierać jeszcze po tej wycenie tapety
    Spróbuj zanim włożysz coś do ust, powąchać to bez względu na to co to będzie. Zamknij oczy weś jedzenie do rąk i powachaj, poczekaj chwilę i znów powachaj. Na mnie to działa, przechodzi mi ochota na zjedzenie czego kolwiek i głód mija, o ile to wogole był głód bo może to być tylko nawykiem zjedzenia czegoś, czegoś słodkiego w najgorszym przypadku . Spróbuj,może i na ciebie podziała.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Ja nieraz zjem krokieta, czy naleśnika tylko bardzo pilnuję się ze słodyczami.
    Co do tapet to faktycznie są bardzo drogie dlatego my wybraliśmy tylko farbę a w katalogu z farbami są fajne propozycje dla pokoju, sypialni czy kuchni. (weszlam na wagę z ciekawości a tam zaś 59.3 )

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Czyli spadek
    Molly8 lubi to.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Gratulacje.

Wczoraj zjadłam kolację o 19.30 i miałam problemy trawienne. Mój organizm jednak się przyzwyczaił do jedzenia 18,17 a myślałam że nie dam rady.
    Ja już od tygodnia nie tykam się słodyczy w związku z cholesterolem. Wczoraj z kuchni przynieśli nam rogaliki z dżemem. Walczyłam ze sobą żeby ich nie spróbować. Przełożyłam za godzinę zjedzenie. I zostałam uratowana już ich nie było.
    Majkax123 lubi to.

Zielonomijest jest nieaktywny Znany na forum

Pomimo jedzenia w okresie spadek jest. Wprawdzie niewielki. Jeśli dalej tak pójdzie to osiągnę swój cel.

Dona1321 jest nieaktywny Nowy na forum

No powiem wam że dzisiaj miałam ważenie i mierzenie i jestem bardzo zadowolona, zeszłam poniżej 70 kg!
    Co do wymiarów to zanotowałam następujące spadki jeśli chodzi o dwa tygodnie:
    - biust -2 cm
    -talia -1 cm
    -brzuch -1 cm
    -biodra -1 cm
    - uda po -1 cm w każdym
    Jestem bardzo zadowolona chociaż boję się że to tylko kwestia odwodnienia bo wczoraj piłam alkohol który jednak dość mocno odwadnia organizm (alko wliczam do bilansu kalorycznego)

Dzisiaj się zważyłam i jest 59.9. Nie trzeba być na chlebie i wodzie. Wystarczy nie jeść słodyczy. Od kiedy przejmuję się cholesterolem to mnie już nie ciągnie do słodyczy. Zobaczymy jak będzie na wyjeździe. W hotelu jest restauracja z cenami wywalonymi w kosmos więc raczej będziemy jeść na mieście tylko to dziura i dużo możliwości nie ma.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny, gratuluję Wam spadków i super pomiarów. U mnie bardzo intensywna sobota. Po śniadaniu szororowałam podlogi mimo ze remont jest na górnej kondygnacji to jednak przez nasze obecne przechodzą do wyjścia i wciąż mam schody i podłogę uchwalone i mimo że są rozłożone kartony, aż 3 razy wodę zmienialam. Teraz poćwiczyłam kręgosłup przez 10 minut. Chciałabym skosić jeszcze trawę choć nie wiem czy syn pozwoli, w międzyczasie ogarniam gotowanie pranie itp, a wieczorem jestem umówiona z koleżanką na kijki. Bony jak ten ruch mi nie pomoże schudnąć w tym tygodniu, to spadku nie odnotuje przez 3 ostatnie dni totalnego szaleństwa. Uciekam bo czas goni. Wyjeżdżającym Dziewczynom życzę udanej majówki. Odpoczywajcie i korzystajcie ile się da, w końcu raz się żyje!

Strona 55 z 299 PierwszyPierwszy ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów