Strona 56 z 282 PierwszyPierwszy ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 2811
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Ja też grzecznie, od szklanki wody

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Majax, dalej pościsz? Miałaś jakąś przerwę? Ile dni najwięcej posciłaś? Jak efekty?

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Ja też dziś już grzecznie i wczoraj

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Hej,
    U mnie dziś dzień lenia. Zrobiłam sobie po śniadaniu domowe SPA i czuję się super. Wieczorkiem nałożę jeszcze tylko skarpetki złuszczające na stopy oraz pomaluję paznokcie. Po południu robimy grilla. Obym nie popłynęła z tematem...A zaraz jedziemy pokarmić kaczuszki nad zalewem. W planach mieliśmy jechać rowerami ale niestety dość wieje, dla córki może być ciężko jechać, więc niestety jedziemy autem. Miłego dnia.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. Wróciłam i ja z wyjazdu. Niestety sporo jedzenia i mało ruchu bo basen i sauny a nie pływam. Wieczorem spacer planuję z koleżanką. I od jutra dieta. Dzisiaj zjem placki ziemniaczane bo tylko to robimy a potem już nic. Mam nadzieję że nie odbiją się te kilka dni na mojej wadze. Po wielu latach byłam sama z mężem sama w pokoju i mieliśmy czas nawet chodzić razem na sauny. Nasza starsza córka ogarniała młodszą i się razem bawiły.

Awatar Molly8

Super że tak fajnie udało wam się dziewczyny spędzić te dni z waszymi rodzinami
    Ja wczoraj w pracy żeby się odświeżyć, powycierałam się nawilżanymi chusteczkami dla dzieci w okolicach piersi a wieczorem patrzę a dostałam uczulenia, cała czerwona skóra, wyglądało to jak pokrzywka i swędziało. Dobrze ze mam w domu maść typowo dla alergików i już powoli to schodzi. Ale ja już tak mam że czasem wyjdzie mi po jakimś kosmetyku uczulenie. Kiedyś kupiłam maseczki na twarz. Wieczorem sobie nałożyłam którąś z nich na twarz oczywiście spłukałam a rano po przebudzeniu masakra cała czerwona twarz. Szybko dermatolog w ten sam dzień i po kilku dniach zeszło. Tych chusteczek używam już jakiś miesiąc a dopiero wczoraj dostałam alergii.
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 03-05-2022 o 17:56

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Witam się i ja ale zdołowana. Dieta mi nie idzie,dzisiejszy dzień zawalony. Byłam na grillu wpadło pół kiełbasy i jakieś 5 ciastek. Boże jaki człowiek jest głupi tak jakby to 5 ciastek miało mnie uszczęśliwić. Z dobrych wiadomości tylko tyle że dziś mam ponad 1000kcal spalonych wedlug opaski bo byłam na dość długim spacerze. Jutro idę już do pracy i muszę się ogarnąć po raz kolejny w ostatnim czasie.

Zielonomijest jest nieaktywny Znany na forum

Hej laski, właśnie wróciliśmy ze spaceru. Na grilla.. grillowaliśmy z rodziną cały weekend. Była też pizza, taka wiecie na grubym cieście. Na szczęście gdzieś mam w tym wszystkim rozsądek. Dziewczyny jeśli zjecie tak jak np Ty Nesska pół kiełbasy to nic się nie stanie. Najważniejsze to jednak znaleźć przyjemność w tym odchudzaniu. Wracamy zawsze na dobre tory i tego się trzymajmy. Nie katujmy głowy. Jutro też jest dzień i to od nas zależy jaki będzie. Jeśli dołożymy jutro starań w diecie i jakiś ruch to damy radę. Widzę po sobie. Ostatnio często jem różne niby ,,zakazane'' potrawy, ale waga spada mimo wszystko. Bo nie objadam się, tylko jemu po trochu. Pamiętajmy o naszych organizmach i o zdrowiu. Zarówno fizycznym jak i psychicznym. Miło spędzony czas też jest istotny. Poradzimy sobie z zbędnymi kg, trzymam kciuki!

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Neska przecież jesteś szczuplutka raz na jakiś czas ci się należy. Można wpaść w zaburzenia odżywiania jak będziesz tak myśleć. I na dodatek spaliłaś już te jedzenie. Nie można przesadzać w drugą stronę.

Awatar Molly8

Lightbulb Odp: Dieta mż

Taką kiełbaskę z grilla zjadłabym. Może jutro sobie wezmę patelnię grillową i podmaże sobie. oglądam zdjęcia znajomych na fb i wszędzie kiełbasa z grilla hahaha

Kiedyś daaawno temu jadałam często smażoną kiełbaskę. Tata ją ponacinał i smażył dla nas
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 03-05-2022 o 19:04

Strona 56 z 282 PierwszyPierwszy ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów